Dell Mobile Connect Leert Nieuwe Virtuele Trucs

0
85

Door

Sherri L. Smith, Editor

|
8 januari 2019 01:00 uur

  • MEER

Het lijkt pas gisteren dat ik was het testen van de Dell Mobile Connect alleen om uiteindelijk de award voor het Best of CES 2018 voor de Beste Software]. Het lijkt op het bedrijf probeert voor een herhaling van de prestaties met de nieuwste versie van de app. Het bedrijf is toegenomen de app-functionaliteit, zodat u alleen maar over een app van uw smartphone, het is ook begint te dompelen haar tenen in de virtual reality ruimte.


Als u niet bekend bent met de app, zie je het voorgeladen op vele Dell laptops en desktops. Het is beschikbaar voor Android en iOS, Dell Mobile Connect zorgt voor naadloze interactie tussen uw laptop en smartphone in slimme, handige manieren, waaronder het bekijken van uw smartphone meldingen op uw laptop. U kunt ook communiceren met de smartphone-apps. Zo heb ik bijvoorbeeld wel een Lyft op de Dell XPS 13. Ik heb zelfs snagged een Eevee en een Magnamite in Pokemon Gaan. En ja Apple-gebruikers de app is leuk spelen met je iphone.

MEER: Beste Dell en Alienware Laptops

dell mobile connect

De app kreeg onlangs een interface update: dat heeft een schone, frisse look met grote, makkelijk te lezen tekst. Maar belangrijker is dat de nieuwe functies waarmee u slepen en neerzetten van bestanden draadloos tussen apparaten. Tijdens mijn demo, ik gehaald een paar schattige foto ‘ s van pups uit de laptop om de test telefoon. De overdracht was in de buurt van onmiddellijke ongeacht op welk apparaat ik heb gebruikt.

dell mobile connect   3

Op zoek naar de toekomst, heeft Dell een beta-versie op de app die werkt in de virtuele werkelijkheid. Momenteel buiten meldingen ontvangt, ben je afgesloten van de echte wereld, met inbegrip van uw telefoon in VR. Tijdens een demo, ik keek naar de rep beantwoorden van een oproep en ontvang een Lyft — zonder het verwijderen van de HTC Vive Pro. Omdat je niet kunt omgaan met uw fysiek verwerken van uw telefoon in VR, Mobile Connect gemaakt van een representatie van het apparaat. De virtuele telefoon was visueel en functioneel een nauwkeurige reproductie van de rep ‘ s iPhone.

Wanneer een andere rep pakte de telefoon om een selfie, ik zag het dreigende beeld in real-time. De vertraging is minimaal, wat betekent dat ik kon kijken naar mezelf golf op hetzelfde moment. Het is een goede aanwijzing dat Dell is het wedden op de toekomst van VR.

  • Dell-Laptops – Merk Review en Beoordeling
  • Beste Software
  • Beste VR-Headset