Dell Mobile Connect Lærer Nye Virtuelle Triks

0
49

Av

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 8, 2019 01:00 pm

  • MER

Det virker som i går at jeg var testing av Dell Mobile bare Koble å til slutt gi den Best of CES 2018 for Beste Programvare]. Det ser ut som selskapet prøver for en gjentakelse ytelse med nyeste utgaven av appen. Selskapet har økt den appens funksjonalitet, slik at du kan kjøre omtrent hvilken som helst app fra din smarttelefon, det er også begynt å dyppe sine tær inn i den virtuelle virkeligheten plass.


Hvis du ikke er kjent med den appen du vil finne at det er forhåndsinstallert på mange Dell bærbare og stasjonære. Det er tilgjengelig for Android og iOS, Dell Mobile Connect muliggjør sømløs samhandling mellom din laptop og smarttelefon i smart, nyttige måter, inkludert visning av din smarttelefon meldinger på din bærbare pc. Du kan også samhandle med applikasjoner for smarttelefoner. For eksempel, jeg har kalt en Lyft på Dell XPS 13. Jeg snagged en Eevee og en Magnamite i Pokemon Gå. Og ja, Apple-brukere, app spiller fint med din iphone.

MER: Beste Dell og Alienware Bærbare

dell mobile connect

Appen har nylig fått et grensesnitt oppdatering som har et rent, friskt utseende med store, lett å lese tekst. Men mer viktig er den nye funksjonaliteten som lar deg dra og slippe filer trådløst mellom enhetene. I løpet av min demo, jeg rappet et par nydelige bilder av valpene fra den bærbare pc-en for å teste telefonen. Overføringen var i nærheten momentant uansett hvilken enhet jeg brukte.

dell mobile connect   3

Ser mot fremtiden, Dell har en beta versjon på app som fungerer i virtuell virkelighet. Foreløpig utenfor mottak av varslinger, du er avskåret fra den virkelige verden, inkludert telefonen i VR. Under en demonstrasjon, jeg så rep svare på et anrop og få en Lyft — uten å fjerne HTC Vive Pro. Siden du ikke kan håndtere fysisk håndtere telefonen i VR, Mobile Connect opprettet en representasjon av enheten. Den virtuelle telefonen var visuelt og funksjonelt nøyaktige faksimile av rep ‘ s iPhone.

Når en annen rep grep telefonen til å ta en selfie, jeg så den forestående bilde i sanntid. Ventetid var minimum, noe som betyr at jeg kan se meg selv bølge på samme tid. Det er et godt hint om at Dell er å satse på fremtiden av VR.

  • Dell Bærbare pc – er, Helt Gjennomgang og Vurdering
  • Beste Programvare
  • Beste VR Headset