CyberPowerPC ‘s Nye RTX Bevæbnet med Laptop Er en Gamer’ s Dream

0
46

Ved

Marshall Honorof

|
8 januar 2019 12:42 pm

  • MERE

 

CyberPowerPC er at gå all-out RTX med sin gaming laptops. Jeg kom til at tilbringe noget tid med selskabets nyeste model, Tracer-III Xtreme 17R, som kommer bevæbnet med det for nylig afsløret, Nvidia RTX 2070 GPU.

cyberpower 17r

Tracer-III Xtreme 17R vil være til rådighed til at bestille på Jan. 29. En Core i7-model med et RTX 2070 GPU starter ved $1,899.

MERE: USB-Type-C FAQ

CyberPower gjorde et godt stykke arbejde at holde den samlede fodaftryk i denne 17-tommer dyr til et minimum ved at trimme ned på sin skærm kanter. Kant-til-kant display er et design tendens, vi har set i hele tech-industrien i løbet af de sidste par år, men gaming laptops er netop nu ved at indhente.

cyberpowerpc 15r De slanke kanter grænsen med 17,3-tommers, 1080p (FHD) anti-glare skærm med en 144hz opdateringshastighed. Panelet så lys og levende i min korte tid med enheden.

Xtreme 17R understøtter USB-C, og leveres med en Ethernet-forbindelse, separat mikrofon-og hovedtelefon-indgange, et SD card slot og en USB-Type-A-porte på begge sider af kabinettet.

Der er tyndere og lettere gaming laptops end Tracer-III Xtreme 17R, men de bærbare computere tilbyder ikke mekaniske tastaturer. Xtreme 17R er fuldt programmerbare RGB-nøgler, der ikke blot ser fantastisk ud, men de er også store fødder, med et behageligt klik og anstændig mængde af de vigtigste rejse. Fordi du kan aldrig få nok RGB, der er også en lys bar på den forreste kant af den bærbare computer, under touchpad ‘ en.

17r side Gamere vil sætte pris på den Xtreme 17R er tyndt design og tastatur, men hvad der virkelig betyder noget, er, hvad der ligger under motorhjelmen. Den 17-tommer Tracer III vil støtte op til et Nvidia GeForce RTX 2070 GPU ‘ en med 8 gb GDDR6 VRAM. Du kan også vælge at tage et skridt ned for at RTX 2060, hvis du ikke har brug for så meget strøm. Disse mobile Gpu ‘ er støtte til alle de sjove funktioner Nvidia er blevet kapret i løbet af de sidste par måneder, herunder real-time ray tracing og forbedrede AI. Desværre, der er ingen RTX 2080 config ved lanceringen.

Tracer-III Xtreme 17R har masser af computerkraft så godt, takket være den medfølgende seks-core Intel Core i7-8750H CPU. RAM valg, gå op til 32GB og opbevaring af op til 2 tb. $1,899 model jeg så på CES kom udstyret med en Core i7 CPU, 16 GB RAM, 512 GB NVMe opbevaring og RTX 2070 GPU. Selvfølgelig, i CyberPower stil, kan du tilpasse disse komponenter til at få magt og pris, du er på udkig efter.

r15 keyboard CyberPower også havde den 15-tommers model på hånden. Denne model, en opdatering fra sidste års bærbar computer, kan indeholde mange af de samme komponenter som den Xtreme 17R, herunder en Core i7 CPU, op til 32GB RAM og op til 2 tb lagerplads. GPU ‘ en også maxes ud på RTX 2070, kort af de top-of-the-line RTX 2080, at vi har set på andre kommende gaming laptops.

Den 15.6-tommers model har også en smuk 1080p, 144hz displayet, og der kan tilpasses RGB-tastatur, selv om det ikke føles helt så hoppende som tastaturet på 17-tommer model.

Vi ser frem til at sætte disse fantastiske gaming-maskiner gennem deres skridt i vores kommende revision.

  • Højeste Opløsning Skærme
  • Bedste Grafik Performance
  • Bærbar computer med det Bedste Samlede Præstation