CyberPowerPC Nieuwe RTX-Gewapende Laptop Is een Gamer ‘ s Droom

0
38

Door

Marshall Honorof

|
8 januari 2019 12:42 pm

  • MEER

 

CyberPowerPC gaat all-out RTX met zijn gaming laptops. Ik kreeg wat tijd door te brengen met het bedrijf ‘ s nieuwste model, de Tracer III Xtreme 17R, die komt gewapend met de onlangs onthulde Nvidia RTX 2070 GPU.

cyberpower 17r

De Tracer III Xtreme 17R beschikbaar om te bestellen op Jan. 29. Een Core i7 model met een RTX 2070 GPU begint bij $1,899.

MEER: USB Type-C FAQ

CyberPower een goede baan te houden van de totale voetafdruk van deze 17-inch beest tot een minimum te beperken door het trimmen van de display panelen. De edge-to-edge display is een ontwerp trend die we gezien hebben in de tech-industrie de afgelopen jaren, maar gaming laptops zijn nu een inhaalslag.

cyberpowerpc 15r Deze slanke panelen grens een 17,3-inch, 1080p (FHD) anti-glare scherm met een 144hz refresh rate. Het panel zag er helder en levendig in mijn korte tijd met het apparaat.

De Xtreme 17R ondersteunt USB-C, en wordt geleverd met een Ethernet-aansluiting, een aparte microfoon en hoofdtelefoon ingangen, een SD-kaart slot en USB Type-A-poorten op beide zijden van het chassis.

Er zijn dunner en lichter gaming laptops dan de Tracer III Xtreme 17R, maar die laptops bieden geen mechanische toetsenborden. De Xtreme 17R volledig programmeerbare RGB toetsen niet alleen fantastisch, maar ze hebben ook grote voeten, met een aangename clickiness en fatsoenlijk bedrag van de toets. Want je kunt nooit genoeg krijgen RGB, er is ook een light bar op de voorkant van de laptop, onder het touchpad.

17r side Gamers zullen de Xtreme 17R dun design en toetsenbord, maar wat echt belangrijk is, is wat er zich onder de motorkap. De 17-inch Tracer III ondersteunt tot een Nvidia GeForce RTX 2070 GPU met 8GB GDDR6 VRAM. U kunt ook kiezen om af te treden tot de RTX 2060 als je niet nodig hebt zo veel energie. Deze mobiele Gpu ‘ s de ondersteuning van alle leuke functies Nvidia heeft zijn touting de afgelopen maanden, waaronder real-time ray tracing en verbeterde AI. Helaas, er is geen RTX 2080 config bij de lancering.

De Tracer III Xtreme 17R heeft veel rekenkracht en dankzij de zes-core Intel core i7-8750H CPU. RAM opties gaan tot 32 gb en de opslagcapaciteit tot 2 TB. De $1,899 model zag ik op de CES kwam uitgerust met de Core i7 CPU, 16 GB RAM, 512 GB NVMe opslag en een RTX 2070 GPU. Natuurlijk, in CyberPower stijl, kunt u deze onderdelen om de macht en de prijs die u zoekt.

r15 keyboard CyberPower ook had de 15-inch model op de hand. Dat model, het verversen van vorig jaar kluis voor laptop, kunnen bevatten veel dezelfde onderdelen als de Xtreme-17R, met inbegrip van een Core i7 CPU, tot 32 gb RAM-geheugen en tot 2 tb aan opslag. De GPU ook maxes op de RTX 2070, korte van de top-of-the-line RTX 2080 die we hebben gezien op andere opkomende gaming laptops.

Het 15,6-inch model heeft ook een prachtige 1080p, 144hz display en een instelbare RGB-toetsenbord, hoewel het voelde niet zo springerig als het toetsenbord op het 17-inch model.

We kijken ernaar uit om deze prachtige gaming machines door hun schreden in onze aankomende review.

  • Hoogste Resolutie Schermen
  • Beste Grafische Prestaties
  • Laptops met de Beste Algehele Prestaties