CyberPowerPC er Nytt RTX-Væpnede Bærbare pc-en Er en Gamer ‘ s Dream

0
43

Av

Marshall Honorof

|
Januar 8, 2019 12:42 pm

  • MER

 

CyberPowerPC går alle ut RTX med sin bærbare spill-pc. Jeg kom til å tilbringe litt tid med selskapets nyeste modellen, Sporing III Xtreme 17R, som kommer bevæpnet med den nylig avslørte Nvidia RTX 2070 GPU.

cyberpower 17r

Sporstoffet III Xtreme 17R vil være tilgjengelig for bestilling på Jan. 29. En Core i7-modell med en RTX 2070 GPU starter på $1,899.

MER: USB Type-C-FAQ

CyberPower gjorde en god jobb med å holde det totale fotavtrykket av denne 17-tommers dyret til et minimum ved å trimme ned sin vise rammer. Den kant-til-kant-skjerm er et design-trenden vi har sett over tech industrien i løpet av de siste årene, men bærbare spill-pc-er akkurat nå fanger opp.

cyberpowerpc 15r De smale rammer grensen 17,3-tommers, 1080p (FHD) anti-glare skjerm med en 144hz oppdateringsfrekvens. Panelet så lyse og levende i min korte tid med enheten.

Xtreme 17R støtter USB-C, og kommer med en Ethernet-tilkobling, separat mikrofon og hodetelefon-innganger, et SD-kort og USB Type-A-porter på begge sider av kabinettet.

Det er tynnere og lettere bærbare spill-pc-enn Sporstoffet III Xtreme 17R, men de bærbare datamaskiner ikke tilbyr mekaniske tastaturer. Xtreme 17R er fullt programmerbare RGB-nøkler som ikke bare ser fantastisk, men de har også store føtter, med en hyggelig clickiness og anstendig mengde-tasten reise. Fordi du aldri kan få nok RGB, det er også en lys bar på den fremre kanten av den bærbare pc-en, under pekeplate.

17r side Spillere vil sette pris på Xtreme 17R er tynn design og tastatur, men det som virkelig teller er hva som ligger under panseret. 17-tommers Sporing III vil støtte opp til et Nvidia GeForce RTX 2070 GPU med 8 gb GDDR6 VRAM. Du kan også velge å gå ned til RTX 2060 hvis du ikke trenger så mye makt. Disse mobile Gpu-støtte for alle de morsomme funksjoner Nvidia har vært touting løpet av de siste månedene, inkludert sanntid ray tracing og forbedret AI. Dessverre, det er ingen RTX 2080 config ved lansering.

Sporstoffet III Xtreme 17R har masse datakraft også, takket være de inkluderte seks-core Intel Core i7-8750H CPU. RAM alternativene gå opp til 32GB og lagring av opp til 2 tb. $1,899 modellen jeg så på CES kom utstyrt med Core i7 CPU, og 16 GB RAM, 512 NVMe lagring og en RTX 2070 GPU. Selvfølgelig, i CyberPower stil, kan du tilpasse disse komponentene til å få makt og pris du er ute etter.

r15 keyboard CyberPower hadde også 15-tommers-modellen på hånden. Som modell, en oppdatering fra fjorårets laptop, kan omfatte mange av de samme komponentene som Xtreme 17R, inkludert en Core i7-PROSESSOR, opp til 32 gb RAM og opptil 2 TB lagringsplass. GPU også maxes ut på RTX 2070, kort av top-of-the-line RTX 2080 som vi har sett på andre kommende bærbare spill-pc.

15,6-tommers-modellen har også en vakker 1080p, 144hz skjerm, og en passelig RGB-tastatur, selv om det ikke føles fullt så spenstig som tastaturet på 17-tommers modell.

Vi ser frem til å få disse flotte spilleautomater gjennom sine skritt i vår kommende gjennomgang.

  • Høyeste Oppløsning Skjermer
  • Beste Grafikk Ytelse
  • Bærbare pc-er med den Beste Generelle Ytelsen