Alienware-Området-51m Er Verdens Første Laptop med Oppgraderbar Grafikk

0
41

Av

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 8, 2019 01:00 pm

  • MER

Den neste evolusjonen av Alienware er her, og det er ulikt noe du har sett fra det helt. Sportslige en imponerende ny design, kraftig 9. Gen Intel-prosessor, Nvidia ‘ s RTX grafikk og opp til 64 GB RAM, Alienware-Området-51m blir fakturert som Dells første ekte desktop erstatning. Den mest spennende delen er at du kan oppgradere CPU, RAM og selv GPU-en for første bærbare spill-pc.

Starter på rundt $1,949, imponerende drivkraft vil være tilgjengelig fra januar 21. Jeg hadde en mulighet til å få noen hands-on tid med Område-51m, og jeg er svimmel å få det i lab.

Design: Et helt nytt utseende

alienware a51 2

Det er som en Formel 1-bil hadde et ulovlig stevne med Max fra Flight of the Navigator. Det er imponerende, men likevel elegant — stor og tung, men likevel elegante — og viktigst av alt en god pause fra den Episke utformingen av de siste fem årene.

Over to års arbeid har gitt hva Alienware er å ringe sin Legende design språk. Borte er poenget vinkler av det forrige systemet, erstattet av myke, avrundede hjørner. Det er et blikk som virker mer avrundet enn smidde. I stedet for LED-belysning i hver krik og krok, Område-51m er mer anstendig, belysning bare de Fremmede ‘ s head på lokket bak vent og tastaturet.

alienware a51 4

I stedet for eloksert aluminium, Område-51m er konstruert av magnesium legering, som holder 16.1 x 15,8 x 1,7-tommers system er vekten ned til et ganske trim på 8,5 kilo. Det er merkbart lysere enn den 9,7-pund, 16.7 x 13,1 x 1.2-tommers Alienware 17 R5 og 10.1-pund, 16.9 x 12,4 x 1.2~2.3-tommers MSI GT75 Titan. Men Aorus X9 (8.1 pounds, 16.9 x 12,4 x 1.2 cm) og OriginPC Eon17-X (8.6 pounds, 16.4 x 11.6 x 1,6 cm) er begge litt lettere.

Utenfor den helt annen form, Område-51m er en laptop i en annen farge-spesielt Månens Lys. Tar inspirasjon fra månen, den bærbare pc-er malt en eterisk hvit som spiller opp den futuristiske A51 logo i nederste venstre hjørne av lokket. Den bærbare pc-en er også tilgjengelig i sort, på et sted kalt Dark Side of the Moon. På begge versjonen av bærbar pc, er den bakre vent er jet svart med en honeycomb-mønster på hver side for å fjerne den varme luften.

Åpne den bærbare datamaskinen avslører mer av det interstellare hvit. Det synes å gjøre RGB-bakgrunnsbelysning fra Alienware er tradisjonelt tastatur glimt lysere enn vanlig.

MER: Beste Bærbare Spill-pc

Spesifikasjoner: Helt Oppgraderbar

Når det skip, Område-51m vil tilby en dusør på valg. Du kan få opp til en 9. Generasjons Intel Core i9-9900HK prosessor med en maks 64 GB RAM for startere. Og der tidligere Alienwares stoppet på dobbel lagring av konfigurasjon, Område-51m ups anten å tredoble lagring med opp til et par av 1 TB PCIe M. 2 SSD-er i RAID 0-konfigurasjon med en 1 TB (med 8 gb SSHD) Hybrid-Stasjonen. Det er enda en mulighet til å få litt Intel Optane lagring i miksen. For grafikk, kan du få opp til en Nvidia GeForce RTX 2080 GPU med 8 gb VRAM.

alienware a51 3

Takket være Intels Z390 skrivebordet brikkesett, vil dette være den første Alienware bærbare pc-er i stand til å støtte 8-core-prosessorer, noe som gjør den til en av de kraftigste bærbare spill-pc-er tilgjengelig når det lanseres. Og det er før du begynner å mekke med overklokking programvare.

Og for å hjelpe futureproof systemet, Alienware har gjort CPU, GPU og RAM oppgraderbar. Det betyr at du kan bytte ut deler som du ser passer — vel minst kan du med CPU og RAM. GPU vil være litt vanskeligere, så vil Dell tilby en tjeneste for å bytte grafikkort ut når du er klar. Men det er ingen ord på når dette programmet vil debut eller hvor mye det vil koste.)

Vise og Eye-Tracking: Ingen flere store rammer

Vel wouldja se på det? På lenge sist, Alienware har sluttet seg til slanke-rammen brigade. Topp og side rammer er mye mindre enn forgjengeren, noe som gir spillere mer eiendomsmegler til å nyte sine spill og video. 4K-fans er nødt til å vente, da Området-51m er bare tilgjengelig med 1920 x 1080p paneler for akkurat nå.

alienware a51 5

Den viktigste forskjellen mellom skjermbildene er oppdateringsfrekvensen. Base-modeller vil ha en 60-Hertz rate, mens top-tier, vil displayet gå opp til 144Hz. Akkurat som de fleste Alienware bærbare datamaskiner, vise servert levende fargetoner, skarpe detaljer og fengslende lysstyrke. Men, vi må få det inn i laboratoriet for noen definitive resultater.

Og snakker av iøynefallende, Tobii er 5. gen eye tracking sensorer er integrert like nedenfor det nederste ringen i en blank sort oval. Det er merkbart mindre og mer estetisk tiltalende enn klumpete oppsett i Alienware 17 R5. Og jeg er ivrig etter å se hva nye godbiter, om noen, Tobii har i butikken for spillere. Som det står, du kan bruke teknologi til å styre kameraet i spill, logikk og vekke systemet fra hvilemodus.

Tastatur

alienware a51 5

Endringen er den eneste konstanten. Med mindre vi snakker om Alienware er nyttige tactx tastaturet. Så komfortable, fjærende tilbakemelding er velkommen bærebjelke. I henhold til Alienware, vanlig tastatur har en imponerende 2.2-millimeter-tasten reise. I løpet av min korte tid med den bærbare pc-en, – tastene følte meg veldig bra, som å hoppe opp og ned på en fast madrass. Og takk til hvit finish, Alienwares RGB-belysning har aldri sett bedre ut.

Og i tilfelle du lurer, Område-51m vil bruke den nyeste versjonen av Alienware kommandosenter. I tillegg til å skape en overflod av belysning profiler med 16.8 millioner farger tilgjengelig, kan du opprette elektriske og termiske profiler og overklokke CPU og GPU. Lik Nvidia GeForce Experience, Command Center samler alle spill på den bærbare pc-en til ett sted, for rask, enkel starter.

MER: Beste Dell og Alienware Bærbare

Bottom Line

Alienware er ute etter å sparke rumpe og smelte ansikter og med all makt Området-51m er pakking, selskapet er godt på vei til å oppnå sine mål. Området-51m er et kjærlighetsbrev til folk som laget Alienware i powerhouse det er i dag, hardcore, DIY entusiaster. Den nye designen er ulikt alt annet på markedet, og med alle iboende kraft det er en kraft å regne med. Den overklokking og upgradability er bare glasur på en allerede utrolig stablet kake.

  • Her Er de Beste Bærbare Spill-pc Under $1,000: Edition
  • Beste PC-Spill – De Mest Populære Spillene til å Spille Akkurat Nå
  • Beste PC – Kontroller- Logitech vs Xbox vs. PS4 vs. Steelseries