Alienware Area-51m Is ‘ s werelds Eerste Laptop met Uitbreidbaar Graphics

0
70

Door

Sherri L. Smith, Editor

|
8 januari 2019 01:00 uur

  • MEER

De volgende stap in de evolutie van Alienware is hier, en het is anders dan alles wat u hebt gezien van het merk. Sporting een jaw-dropping nieuw design, een krachtige 9e Generatie Intel processor, Nvidia ‘s RTX graphics en tot 64GB RAM, de Alienware Area-51m wordt gefactureerd als Dell’ s eerste echte desktop vervanger. Het meest spannende deel is dat je kunt upgraden van de CPU, RAM en zelfs de GPU — een eerste voor gaming laptops.

Te beginnen bij ongeveer $1,949, de indrukwekkende powerhouse zal beschikbaar zijn vanaf 21 januari. Ik had een kans om te krijgen wat hands-on tijd met de Omgeving-51m, en ik ben duizelig te krijgen in het lab.

Ontwerp: Een geheel nieuwe look

alienware a51 2

Het is als een Formule 1-auto had een illegale afspraak met Max van Flight of the Navigator. Het is indrukwekkend, maar toch elegante — kolossale, maar toch slanke — en vooral een functionele pauze van de Epische ontwerp van de afgelopen vijf jaar.

Meer dan twee jaar werk heeft opgeleverd wat Alienware belt de Legende design taal. Weg met de punt hoeken van het vorige systeem vervangen door zachte, afgeronde hoeken. Het is een look die lijkt meer gebeeldhouwde dan gesmeed. In plaats van LED-verlichting in alle hoeken en gaten, de Oppervlakte-51m is meer ingetogen, verlichting alleen de Alien hoofd op de deksel, om de achterkant-opening en het toetsenbord.

alienware a51 4

In plaats van geanodiseerd aluminium, de Oppervlakte-51m is gemaakt van magnesium legering, die houdt van de 16.1 x 15,8 x 1,7-inch systeem gewicht terug op een nogal trim 8.5 pond. Het is beduidend lichter dan de 9.7-pond, 16,7 x 13.1 x 1.2-inch Alienware 17 R5 en het 10,1 pond, 16,9 x 12.4 x 1,2~2.3-inch MSI-GT75 Titan. Echter, de Aorus X9 (8.1 ponden, 16,9 x 12.4 x 1,2 cm) en OriginPC Eon17-X (8.6 kilo, 16.4 x 11.6 x 1,6 cm) zijn beide een beetje lichter.

Buiten de geheel andere vorm, de Ruimte-51m is een laptop van een andere kleur, met name de Maan Licht. Inspiratie van de maan, de laptop is geschilderd op een etherische wit speelt tot de futuristische A51-logo in de linker bovenhoek van het deksel. De laptop is ook beschikbaar in het zwart, in een schaduw noemde Donkere Kant van de Maan. Op beide versie van de notebook, de achterste vent is helemaal zwart met een honingraat patroon aan beide kanten naar het wegnemen van de hete lucht.

Het openen van de laptop onthult meer van dat interstellaire wit. Het lijkt te maken van de RGB-achtergrondverlichting van Alienware ‘ s traditionele toetsenbord glans helderder dan normaal.

MEER: Beste Gaming Laptops

Specificaties: Volledig Uitbreidbaar

Wanneer het schip, de Omgeving-51m bieden een overvloed aan keuzes. U kunt tot een 9e Generatie Intel Core i9-9900HK processor met een maximum van 64GB RAM voor starters. En waar het verleden Alienwares gestopt bij twee-opslag configuratie van het Gebied-51m ups de inzet en triple-opslag met een paar van 1TB PCIe M. 2 SSD ‘ s in RAID 0-configuratie met een capaciteit van 1 tb (met 8GB SSHD) Hybride Aandrijving. Er is zelfs een optie om sommige Intel Optane opslag in de mix. Voor afbeeldingen kunt u tot een Nvidia GeForce RTX 2080 GPU met 8 gb VRAM.

alienware a51 3

Dankzij Intel ‘ s Z390 desktop chipset, dit zal de eerste Alienware-laptop is in staat om ondersteuning voor 8-core processors, waardoor het een van de meest krachtige gaming laptops beschikbaar bij het van start. En dat is voordat je begint met sleutelen aan de overklock software.

En om te helpen futureproof het systeem, Alienware heeft gemaakt van de CPU, GPU en RAM-geheugen-uitbreidbaar. Dat betekent dat je kunt wisselen van onderdelen, zoals het je past, — en in ieder geval kunt u met de CPU en RAM-geheugen. De GPU zal een beetje lastiger, dus Dell biedt een dienst te ruilen van de grafische kaart uit wanneer u klaar bent. Maar er is geen woord over wanneer dit programma zal debuut of hoeveel het zal kosten.)

Display en Eye-Tracking: Niet meer omvangrijke panelen

Nou ok kijken? Eindelijk, Alienware heeft zich aangesloten bij de slim-bezel-brigade. De bovenkant en de zijkant panelen zijn veel kleiner dan zijn voorganger, waardoor gamers meer vastgoed om te genieten van hun games en video. 4K-fans moeten wachten, als de Oppervlakte-51m is alleen beschikbaar met een resolutie van 1920 x 1080p panelen voor nu.

alienware a51 5

Het belangrijkste verschil tussen de schermen is de refresh rate. De basis modellen hebben een 60-Hertz tarief, terwijl de top-tier display zal gaan 144Hz. Net zoals de meeste Alienware laptops, het display geserveerd levendige kleuren, scherpe details en boeiende helderheid. Echter, we hebben in het lab voor een aantal definitieve resultaten.

En spreken van in het oog springende, Tobii de 5th gen eye-tracking sensoren zijn geïntegreerd, net onder de onderste ring een glossy black oval. Het is merkbaar kleiner en fraaier dan de blokjes setup in het Alienware 17 R5. En ik ben enthousiast om te zien welke nieuwe goodies, indien van toepassing, Tobii in petto voor gamers. Aangezien het zich bevindt, kunt u gebruik maken van de technologie om de camera te bedienen in de games, de gebruikersnaam en het inschakelen van het systeem uit de slaap.

Toetsenbord

alienware a51 5

Verandering is de enige constante. Tenzij we praten over Alienware ‘ s TactX-toetsenbord. Vervolgens comfortabele verende feedback is een welkome steunpilaar. Volgens Alienware, het traditionele toetsenbord heeft een indrukwekkende 2.2-millimeter sleutel reizen. Tijdens mijn korte tijd met de laptop, de sleutels voelde me echt goed, zoals springen op en neer op een stevige matras. En dankzij de witte afwerking, Alienware ‘ s RGB-verlichting heeft er nooit beter uitgezien.

En in het geval dat u benieuwd was, het Gebied-51m maakt gebruik van de laatste versie van de Alienware Command Center. In aanvulling op het maken van een overvloed van verlichting profielen met behulp van de 16,8 miljoen kleuren beschikbaar is, kunt u stroom en thermische profielen en overklokken van de CPU en GPU. Vergelijkbaar met de Nvidia GeForce Ervaring, Command Center aggregaten alle spellen op de laptop aan een plaats, voor het snel, gemakkelijk lanceert.

MEER: Beste Dell en Alienware Laptops

Bottom Line

Alienware is op zoek naar kick ass en smelt gezichten en met alle macht in het Gebied-51m is de verpakking, het bedrijf is goed op weg naar het verwezenlijken van haar doel. Het Gebied-51m is een liefdesbrief aan de mensen die Alienware in de krachtpatser het nu is, de hardcore, doe-het-zelvers. Het nieuwe ontwerp is in tegenstelling tot wat op de markt en met de aangeboren kracht is een kracht om rekening mee te houden. Het overklokken en verbeteringen is gewoon de kers op een al ongelooflijk gestapelde taart.

  • Hier Zijn de Beste Gaming Laptops van Onder de $1,000: Edition
  • Beste PC-Games – De Meest Populaire Spellen om te Spelen Nu
  • Beste PC – Controller Logitech vs Xbox vs PS4 vs. Steelseries