Alienware Area-51 Er Verdens Første Bærbare computer med Opgraderes Grafik

0
64

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør

|
8 januar 2019 01:00 pm

  • MERE

Den næste evolution af Alienware er her, og det er i modsætning til noget du har set fra brand. Sportslige en kæbe-slipper nyt design, en kraftfuld 9. Gen Intel-processor, Nvidia ‘ s RTX grafik og op til 64GB RAM, Alienware Area-51 er ved at blive faktureret som Dells første rigtige erstatning for stationær pc. Den mest spændende del er, at du kan opgradere CPU, RAM og selv GPU — en første til gaming bærbare computere.

Starter ved omkring $1,949, den imponerende kraftcenter vil være tilgængelige fra januar 21. Jeg havde en mulighed for at få lidt hands-on tid med Area 51, og jeg er svimmel, til at få det i laboratoriet.

Design: Et helt nyt look

alienware a51 2

Det er som en Formel 1-bil havde en ulovlig stævnemøde med Max fra Flight of the Navigator. Det er imponerende, men alligevel elegant — hulking, men alligevel elegant-og vigtigst af alt en målrettet pause fra den Episke design af de sidste fem år.

I løbet af to års arbejde har givet, hvad Alienware kalde dens Legende design-sprog. Borte er de point vinkler af det forrige system, som er erstattet af bløde, afrundede hjørner. Det er et look, der synes mere skulpturelle end forfalsket. I stedet for LED-belysning i alle kroge og hjørner, Area 51 er mere ærbar, belysning kun de Fremmede ‘ s hoved på låget, den bageste udluftning og tastatur.

alienware a51 4

I stedet for anodiseret aluminium, Area 51 er konstrueret af en magnesiumlegering, som holder 16.1 x 15,8 x 1,7-tommer system er vægten ned til en temmelig trim 8.5 kilo. Det er betydeligt lettere end den 9,7-pund, 16.7 x 13.1 x 1,2 cm Alienware 17 R5 og 10.1-pund, 16.9 x 12,4 x 1,2~2,3-tommers MSI GT75 Titan. Men Aorus X9 (8.1 pounds, 16.9 x 12,4 x 1,2 cm), og OriginPC Eon17-X (8.6 pounds, 16,4 x 11.6 x 1,6 inches) er begge en anelse lettere.

Uden for de helt anden form, Area 51 er en bærbar computer af en anden farve — specifikt Månens Lys. Under inspiration fra månen, den bærbare computer er malet en æterisk white, der spiller op den futuristiske A51-logo i nederste venstre hjørne af låget. Den bærbare computer er også fås i sort, i en skygge døbt Dark Side of the Moon. På begge version af den bærbare, den bageste udluftning er kulsort med en honeycomb mønster på begge sider til at fjerne den varme luft.

Åbning af den bærbare computer afslører mere af det interstellare hvid. Det ser ud til at gøre RGB-baggrundsbelysning fra Alienware ‘ s traditionelle tastatur glimt lysere end normalt.

MERE: Bedste Gaming Laptops

Specs: Helt Opgraderes

Når det skibe, Area 51, vil tilbyde en dusør på valg. Du kan få op til en 9. Gen Intel Core i9-9900HK processor med en max 64 GB RAM for startere. Og hvor tidligere Alienwares stoppede ved dual opbevaring konfiguration, Area 51 ups ante til triple-lagring med op til et par 1TB PCIe M. 2 SSD i RAID 0-konfiguration med en 1 TB (med 8GB SSHD) Hybrid-Drev. Der er endda en mulighed for at få nogle Intel Optane opbevaring i mix. Til grafik, kan du få op til et Nvidia GeForce RTX 2080 GPU ‘ en med 8 gb VRAM.

alienware a51 3

Takket være Intels Z390 desktop chipset, vil dette være den første Alienware bærbar i stand til at støtte 8-core processorer, hvilket gør det til et af de mest magtfulde gaming laptops til rådighed, når det lanceres. Og det er før du begynder at rode med overclocking software.

Og til at hjælpe futureproof systemet, Alienware har gjort CPU, GPU og RAM, der kan opgraderes. Det betyder, at du kan udskifte dele, som du kan se passer — godt, mindst kan du med CPU og RAM. GPU ‘ en vil være en smule tricky, så Dell vil være at tilbyde en service til at bytte grafikkortet ud, når du er klar. Men der er ingen ord om, når dette program vil debut, eller hvor meget det vil koste.)

Display og Eye-Tracking: Ikke mere pladskrævende kanter

Godt wouldja se på det? Langt om længe, Alienware har sluttet sig til den slanke-bezel brigade. Top-og side-kanter er meget mindre end sin forgænger, der giver gamere mere real ejendom at nyde deres spil og video. 4K-fans bliver nødt til at vente, da Området 51 er kun tilgængelig med 1920 x 1080p paneler for lige nu.

alienware a51 5

Den væsentligste forskel mellem skærme er opdateringshastigheden. Basen modeller vil have en 60-Hertz sats, mens det øverste lag, vil displayet gå op til 144Hz. Ligesom de fleste Alienware bærbare computere, displayet serveret levende farver og skarpe detaljer og fængslende lysstyrke. Men vi bliver nødt til at få det ind i laboratoriet for nogle endelige resultater.

Og apropos iøjnefaldende, Tobii ‘ s 5th gen eye-tracking-sensorer er integreret lige under bunden ringen i en blank sort oval. Det er mærkbart mindre og mere æstetisk tiltalende end de kantede opsætning i Alienware 17 R5. Og jeg er ivrig efter at se, hvad nye godbidder, hvis der er nogen, Tobii har i vente til gamere. Som det er nu, du kan bruge teknologien til at styre kameraet i spil, logge ind og vække system fra slumretilstand.

Tastatur

alienware a51 5

Forandring er det eneste konstante. Medmindre vi taler om Alienware ‘ s TactX tastatur. Så comfy, spændstig feedback er velkommen grundpille. Ifølge Alienware, den traditionelle tastatur har en imponerende 2.2-millimeter af centrale rejse. I løbet af min korte tid med den bærbare computer, tasterne føltes rigtig godt, som at hoppe op og ned på en fast madras. Og tak til de hvide finish, Alienware ‘ s RGB belysning har aldrig set bedre ud.

Og i tilfælde af at du undrer dig over, Area 51, vil du bruge den seneste version af Alienware Command Center. Ud over at skabe et væld af belysning profiler hjælp 16.8 millioner farver til rådighed, kan du oprette power og thermal profiler og overclocke CPU og GPU. Svarende til Nvidia GeForce Experience, Command Center samler alle de spil på den bærbare computer til ét sted, så du hurtigt og nemt lancerer.

MERE: Bedste Dell og Alienware Bærbare computere

Bottom Line

Alienware ‘ s leder til at sparke røv og smelte ansigter, og med al den kraft Området-51m er ved at pakke, virksomheden er godt på vej til at opnå sit mål. Den Area 51 er en kærlighedserklæring til de mennesker, der gjorde Alienware ind kraftcenter det er i dag, hardcore, gør det selv-entusiaster. Det nye design er ulig noget andet på markedet, og med alle de medfødte magten, det er en kraft, man kan regne med. Overclocking og opgradering er bare prikken over et i forvejen utroligt stablet kage.

  • Her Er de Bedste Gaming Laptops Under $1.000: Edition
  • Bedste PC Spil – De Mest Populære Spil at Spille Lige Nu
  • Bedste PC-Controller – Logitech vs Xbox vs PS4 vs. Steelseries