Huawei ‘ s MateBook 13 Ziet eruit Als een Echte MacBook Air Killer

0
37

Door

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief

|
7 januari 2019 09:00 am

  • MEER

Zo blij als we waren om te zien dat Apple eindelijk een upgrade van de MacBook Air, het is niet zo groot als we gehoopt hadden. Het is de Intel Y-serie processor is niet erg snel, en het is $1,199 vanaf prijs is steil.

Voer de Huawei MateBook 13, die begint bij $999 en komt met een meer krachtige Whisky Meer U-Serie CPU en touchscreen display.

Huawei-Matebook-13-01

Voortbouwend op het succes van de high-end MateBook X Pro en lagere kosten MateBook D, Huawei ‘ s nieuwe ultraportable ligt in het midden van deze twee machines en heeft veel te bieden, zo ontdekte ik tijdens een hands-on sessie met een voorsprong van CES 2019.

MateBook 13 Prijs en Beschikbaarheid

Het instapmodel van de MateBook 13 kost $999 en beschikt over een 8-gen Core i5-processor met Intel UHD 620 grafische en 8 gb RAM. De $1,299 model upgrades van de CPU naar een 8e generatie Core i7-processor en een Nvidia MX150 graphics. U krijgt ook 512 gb opslag.

De MateBook 13 zal beginnen met de verkoop in de VS op Jan. 29 bij Amazon en Uitvoering, en meer retailers in februari.

Matebook 13 Specs

Prijs $999 (Core i5), $1,299 (Core i7)
CPU De 8e Generatie Core i5 (Whisky Meer) of Core i7
RAM 8GB
SSD 256 GB of 512 GB PCIe NVMe
Weergeven 13 inch (2160 x 1440)
Afbeeldingen Intel UHD Graphics 620, Nvidia GeForce MX 150
Poorten Twee USB-C Type C (Thunderbolt), Hoofdtelefoon
Batterij 41.7 WHr
Grootte 11.3 x 8.3 x 0.59 inch
Gewicht 2.82 pond (geïntegreerde GPU), 2.87 (Nvidia)

 

Ontwerp

Met een gewicht 2.82 pond, de MateBook 13 is een beetje zwaarder dan de MacBook Air, maar het is dunner bij 14.9 mm (vs 15.6 mm voor de Lucht) en 6 procent kleiner. Huawei gebruikt een geavanceerde zandstralen proces om ervoor te zorgen dat het systeem is makkelijk vast te houden terwijl je loopt met het opgeborgen onder uw arm.

Huawei-Matebook-13-06

De MateBook 13 beschikt over een aluminium legering chassis, en we willen de CNC diamond cut afkanten rond de touchpad en de power knop, die zich over het toetsenbord.

Huawei-Matebook-13-04

Deze knop fungeert als een vingerafdruk sensor voor het snel in te loggen.

Huawei-Matebook-13-03

De linkerkant van de laptop herbergt een Thunderbolt-3-poort en aansluiting voor een koptelefoon, en is er een ander Thunderbolt-3-poort aan de rechterkant.

Huawei-Matebook-13-05

Weergeven

De FullView touch scherm op de MateBook 13 beschikt over een resolutie van 2160 x 1440 pixels en is geschikt tot dekking van 100% van het sRGB kleurenspectrum. Het is niet de slimste paneel op 300 nits, maar we hadden geen problemen met het bekijken van een trailer op het toen we met het systeem buiten.

MEER: Huawei MateBook X Pro – Volledige Review

Omdat de MateBook 13 het scherm heeft een beeldverhouding van 3:2, hiermee zie je meer inhoud in een keer zonder te hoeven scrollen. De MateBook 13 heeft ook een hoger scherm-to body ratio dan de Lucht (88 versus 82 procent), dus er is nog minder bezel.

Toetsenbord

Ik heb niet veel tijd doorbrengen met het toetsenbord op het MateBook 13, maar het biedt meer reizen dan de MacBook Air ‘ s butterfly toetsenbord op 1,2 mm. De Lucht levert slechts 0,6 mm. Ik probeerde het typen in WordPad en kwamen een paar url ‘ s, en de feedback was elastisch en niet papperig.

Huawei-Matebook-13-02

Als u zich zorgen over de schade, Huawei zegt het toetsenbord op het MateBook 13 is de spill-resistant.

MateBook 13 Levensduur van de Batterij en het Opladen

Met zijn 42-watt-uur batterij, Huawei beweert dat de MateBook 13 10 uur duurt voor het afspelen van video op 150 neten van de helderheid van het scherm. We kijken ernaar uit om dit systeem door middel van haar schreden in ons lab om te zien hoe het de tarieven op onze web-surfen-test.

MEER: Nieuwe Huawei Matebook Kan de Overdracht van 1000 Foto ‘ s in 2 Seconden

De opgenomen 65-watt power adapter levert snel op te laden via USB-C, en Huawei zegt dat je kunt verwachten tot 2,5 uur aan het werk op kantoor met slechts 15 minuten opladen.

Geavanceerde Koeling

Om het ontwerp van stromend warm, Huawei biedt de Shark Fin 2.0 geavanceerde het koelen technologie. De ventilator draait tot 8.000 tpm en maakt 25 procent hoger volume aan lucht dan een traditionele ventilator. Huawei zegt ook het aanbieden van een intelligente filtering oplossing voor het beheren van prestaties en het verminderen van ruis.

Outlook

Van de Dell XPS 13 aan de Oppervlakte Laptop 2, zijn er een aantal geweldige MacBook Air alternatieven die er zijn. Maar de Matebook 13 mei bieden de beste combinatie van design, prestaties en prijs nog niet. Stay tuned voor onze volledige review.

Credit: Laptop Mag

  • De beste en Slechtste Laptop Merken
  • Laptops met de Langste Levensduur van de Batterij
  • Laptop Finder – Voor Persoonlijke Aanbevelingen

Auteur Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
Verantwoordelijk voor de redactionele visie voor Laptop Mag en Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer is Editor in Chief van LAPTOP sinds 2003 en is bedekt technologie voor bijna 15 jaar. Mark spreekt op toets tech industrie evenementen en is regelmatig media-optredens op CNBC, Fox en CNN. Mark was eerder reviews editor in Mobile Computing, en zijn werk is verschenen in Wired, Populaire Wetenschap en Inc.
Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
op