Huawei ‘ s MateBook 13 Ligner en Rigtig MacBook Air Killer

0
78

Ved

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør

|
7 januar 2019 09:00

  • MERE

Så glade så vi ser, at Apple endelig opgradering af MacBook Air, det er ikke så stor som vi havde håbet. Det er Intel Y-series-processor er ikke særlig hurtig, og det er $1,199 start pris er stejl.

Indtast Huawei MateBook 13, som starter ved blot $999 og kommer med en mere kraftfuld Sø Whisky U-Serien CPU og touchscreen-display.

Huawei-Matebook-13-01

Bygger på succesen af den højere ende MateBook X Pro og lavere omkostninger MateBook D, Huawei ‘ s nye ultrabærbare sidder lige i midten af de to maskiner, og har en masse i gang for det, som jeg opdagede i løbet af en hands-on session forud for CES 2019.

MateBook 13 Pris og Tilgængelighed

Den entry-level model af den MateBook 13 koster $999 og har en 8-gen Core i5-processor med Intel UHD 620 grafik og 8GB RAM. $1,299 model opgraderinger CPU til en 8. – generations Core i7-processor og Nvidia MX150 grafik. Du vil også få 512 GB lagerplads.

Den MateBook 13 vil begynde at sælge i USA på Jan. 29 på Amazon og Newegg, og ved yderligere forhandlere i februar.

Matebook 13 Specs

Pris $999 (Core i5), $1,299 (Core i7)
CPU 8.-Generations Core i5 (Whisky Søen) eller Core i7
RAM 8GB
SSD 256GB eller 512GB NVMe PCIe
Skærm 13 inches (2160 x 1440)
Grafik Intel UHD Grafik 620, Nvidia GeForce MX-150
Havne To USB-C Type C (Thunderbolt), Hovedtelefon
Batteri 41.7 WHr
Størrelse 11.3 x 8.3 x 0.59 tommer
Vægt 2.82 pund (integreret GPU), 2.87 (Nvidia)

 

Design

Vejer 2.82 pounds, MateBook 13 er en smule tungere end MacBook Air, men det er tyndere på 14,9 mm (vs 15,6 mm til Luft), og 6 procent mindre. Huawei anvendes en avanceret sandblæsning proces for at sikre dig, at systemet er let at greb, mens du går med det gemt under armen.

Huawei-Matebook-13-06

Den MateBook 13 har en aluminium chassis, og vi kan godt lide CNC diamond cut affasninger omkring touchpad ‘ en, og power-knappen, som er placeret over tastaturet.

Huawei-Matebook-13-04

Denne power-knappen fungerer som en fingerprint sensor for hurtigt at logge ind.

Huawei-Matebook-13-03

Den venstre side af den bærbare computer huse en Thunderbolt-3 port og hovedtelefon jack, og der er en anden Thunderbolt 3 port på højre side.

Huawei-Matebook-13-05

Skærm

Den FullView touch skærm på MateBook 13 har en opløsning på 2160 x 1440 pixel og er vurderet til at dække 100% af sRGB-farveskalaen. Det er ikke de klogeste panel på 300 nit, men vi havde ikke nogen problemer med at se en trailer på det, når vi tog udenfor.

MERE: Huawei MateBook X Pro – Komplet Gennemgang

Fordi MateBook 13 s skærm har et billedformat på 3:2, det kan du se mere indhold på én gang uden at rulle. Den MateBook 13, har også en højere skærm-til-krop-forholdet end Luften (88 vs 82 procent), så der er endnu mindre bezel.

Tastatur

Jeg ikke bruge meget tid med tastaturet på MateBook 13, men det giver flere rejser end MacBook Air ‘ s butterfly tastatur på 1,2 mm. Luften leverer på kun 0,6 mm. Jeg prøvede at skrive i WordPad og trådte et par webadresser, og den feedback, var spændstig, og ikke grødet.

Huawei-Matebook-13-02

Hvis du er bekymret for skader, Huawei siger tastaturet på MateBook 13 er spild resistente.

MateBook 13 batterilevetid og Opladning

Med sin 42-watt-timers batteri, har Huawei hævder, at MateBook 13 varer 10 timers videoafspilning på 150 nit lysstyrke på skærmen. Vi ser frem til at sætte dette system gennem sine skridt i vores laboratorium for at se, hvordan det priser på vores web-surfing test.

MERE: Nye Huawei Matebook Kan Overføre 1.000 Fotos i 2 Sekunder

Den medfølgende 65-watt-strømforsyningen leverer hurtig opladning via USB-C, og Huawei siger, at du kan forvente op til 2,5 timer af kontor arbejde med kun 15 minutters opladning.

Avanceret Køling

For at holde det på et design, der kører varm, Huawei er at tilbyde sine Shark Fin 2.0 avanceret køleteknologi. Blæseren spinner op til 8.000 o / min. giver 25 procent højere luftmængde end en traditionel fan. Huawei siger også, det er at tilbyde et intelligent filtrering løsning til at administrere ydelsen og reducere støj.

Outlook

Fra Dell XPS 13 til Overfladen Laptop 2, der er flere store MacBook Air alternativer derude. Men Matebook 13 kan tilbyde den bedste kombination af design, kvalitet og pris endnu. Stay tuned for vores fulde anmeldelse.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Bedste og Værste Laptop Mærker
  • Bærbare computere med den Længste batterilevetid
  • Bærbar Finder – Få Personlige Anbefalinger

Forfatter Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør
Ansvarlig for redaktionelt vision til Bærbar Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har været chefredaktør for LAPTOP siden 2003, og har dækket teknologi i næsten 15 år. Mark taler på tasten tech industri begivenheder og gør regelmæssig medier optrædener på CNBC, CNN, Fox og. Mærket blev tidligere anmeldelser redaktør på Mobile Computing, og hans arbejde har optrådt i Wired, Populær Videnskab og Inc.
Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør