Samsung NC10 ‘ s batterilevetid Over 7 Timer, Men ved Lav Lysstyrke

0
101

Ved

Joanna Stern

|
Oktober 30, 2008 10:57 am

  • MERE

Tirsdag, har vi sendt vores anmeldelse af Samsung NC10. Vi var de første offentliggørelse til at lave en fuld anmeldelse af Samsung netbook, og nogle af resultaterne kom som et chok for de læsere, især vores påstand, at vi fik 7 og en halv timers batteritid.

Vi blev overrasket over, så godt, fordi den bedste batterilevetid, vi har set fra en netbook har været 5:13 af udholdenhed fik vi på den 6-celle MSI Wind U100. Så vi besluttede at undersøge og igen køre vores test. Vi har fundet ud af, at ja, systemet kan komme over 7 timers batteritid, men ikke ved 50% lysstyrke.

Hvordan Tester Vi Batteriets Levetid

På LAPTOP har vi skabt vores eget batteri test. Det manuskript, som var skrevet af Online Redaktionelle Direktør Avram Piltch, besøg i hjemmet sider af 60 populære websteder på en cyklus i Firefox Portable, mens det er tilsluttet til et Wi-Fi-netværk. Browseren starter, skal du indlæser en side, holder pause i 30 sekunder, derefter lukker, venter 3 sekunder, og åbner igen igen med den næste side på listen. Dette kører på en cyklus, indtil indikatoren for strøm på systemet er fuldstændig drænet. I baggrunden en log, der holder styr på alle de sider der er besøgt og tid, samt den samlede varighed af test – fra start til slut. Vi planlægger at gøre vores test tilgængelig for download på vores side snart, men vi afventer tilladelse til at distribuere nogle af de freeware-elementer, vi bruger, som browseren selv.

Vi lægger alle bærbare computere på samme power – indstillinger- uanset om de kører Windows XP eller Vista. De bærbare computere er sat i Strømsparer-tilstand, og vi deaktiver sleep, pauseskærme, dvale, og Windows update. Normalt skærmen er sat til 40 procent lysstyrke, men i Windows XP kan du ikke altid indstille en præcis procentsats af lysstyrke, så vi går med antallet af grønne søjler, der vises, og prøv at indstille, at der på den fjerde ud af ti (hvis der er ti).

Hvad der Gik Galt i Vores Første Test

På NC10, der var kun 8 barer, så vi satte vores skærmens lysstyrke til fire barer, som er 50%. Desværre, hvad vi fandt senere ud af, er, at Samsung Batteri Manager, som vi ikke kunne forstå, fordi BRUGERGRÆNSEFLADEN er på koreansk, kørte de indstillinger i XP Power Manager og nedtonet på skærmen for at kun den ene bar efter 30 sekunders inaktivitet på tastaturet og touchpad ‘ en. Så, når de fik 7:34 af udholdenhed, skærmen var der kører på blot en bar, som er omkring 12,5% af lysstyrken.

Yderligere Afprøvning af NC10 Batteriets Levetid

Vi har siden køre testen igen tre gange med Samsung Batteri Manager afinstalleret. Vi kørte test to gange på 50 procent lysstyrke og fik gange på 6:34 6:30. Vi har også kørt det en gang på full, 100-procent lysstyrke og fik en tid på 4:38. Vi planlægger at køre testen igen på tre lysstyrke barer for at se, om nogen af disse lysstyrker vil producere et resultat over 7 timer. Vi har mistanke om, at de vil, så skærmens baggrundslys er en af de mest strømslugende enheder i enhver notebook.

Vel vidende, at 7 og en halv time er inden for rækkevidde, det virkelige spørgsmål er, “hvordan mørke, gør skærmen til at se på en bar af lysstyrke?” Og vores svar er: ret mørk, men læses. Vi mener, at to eller tre barer (25 eller på 37,5 procent) er en meget bedre lysstyrke, så vi er ivrige efter at teste med disse indstillinger.

Vi kan heller ikke finde ud af, hvordan du kan deaktivere bluetooth-radio (eller fortælle, hvis det er aktiveret), fordi det også kan være at spise op nogle magt, selv om vi ikke har forbindelse til nogen bluetooth-enheder.

Nogle af os betragter os selv netbook kendere. Det er derfor, vi har ikke noget problem at sige, at Samsung NC10 er vores netbook valg lige nu. Ud over sine stjerners tastatur og problemfri ydeevne, kan det give 6 og en halv time (7 og en halv, hvis du kan arbejde med et svagt skærmen) batterilevetid, du ønsker i en mobil oplevelse. Stay tuned for resultaterne af vores tests på andre indstillinger for lysstyrken.

Opdatering: På 3 barer af lysstyrke (37.5%), NC10 fik 6:52 i vores batteri test. Subjektivt, vi føler, at dette er sandsynligvis den bedste balance af lysstyrke og batteritid. Vi er dog genopladning af det, og planlægger at køre testen igen på 2 barer.

Update 2: På 2 barer af lysstyrke (25 procent), NC10 fik 7:07.