HP Mini 1000 Med Intel Atom-og 10-Tommer Skærm Får Officiel

0
52

Ved

Dana Wollman

|
Oktober 28, 2008 08:00 pm

  • MERE

For langt om længe at HP har endelig frigivet en follow-up (faktisk to) til sit flagskib netbook, 2133 Mini-Note. Den nyeste model, Mini 1000 (starter ved $379 med Linux, $399 med XP), vil ikke erstatte den 2133; mens den første var beregnet til uddannelsesmæssige og ikke-erhvervsmæssig brug, Mini 1000, som nu drives af en Intel Atom-processor er helt klart en mere forbrugervenlig netbook.

Tilgængelig i 8.9, og 10-tommer konfigurationer, det ser del: 92 procent-full-size keyboard afkald den 2133 er sølv DuraFinish for en enkel, mat sort. Højttaleren er indbygget i hinge, men ak, de touch knapper stadig akavet flanke touch pad. På den lyse side, dens 2,25-pund krop føles lys i hænderne, og det er mindre end en tomme tyk (2133 vejer 3,2 pounds og er 1,1 cm tyk). Til top det off, det har HP ‘ s Forlag, Finish, som er sort med en hvirvel mønster. Tjek vores fulde anmeldelse af flere af vores tanker om den nye netbook.

Der henviser til, at den 2133 er til rådighed med downgradeable Vista og SUSE Linux, både 9 og 10-tommer versioner af Mini 1000 vil blive tilbudt med enten XP eller Mobile Internet-Oplevelse, en proprietær OS er bygget på toppen af Ubuntu. (Se vores hands-on-indlæg for vores første indtryk af MIE. Det er tilstrækkeligt at sige, at vi er imponeret.)

Mini 1000 vil være tilgængelig med en 8GB eller 16GB SSD, eller en 60GB 1,8-tommers harddisk. Det vil i første omgang komme med en 3-celle batteri, som HP siger, vil levere mellem 3 og 3,5 timer på batteriet. En udvidet batterilevetid vil følge i januar 2009. Den 10-tommer version har en 16:10 skærm, og begge har en unik slot i som brugere kan stuve væk en proprietær HP-mærkevarer flash-drev. HP lover også mobilt bredbånd/3G løsninger senere i år.

Åh, ja. Og der er stadig en anden netbook, vi har ikke talt om.

Faktisk, vi har. Det er, at Vivienne Tam Mini-vi viste dig tilbage i September (det der nu hedder HP Mini 1000 Vivienne Tam Udgave).

10,2-tommer Vivienne Tam Udgave vil sælge for omkring $699. Det vil kun blive tilbudt med XP, og vil have 1 gb RAM. Som for Mini 1000, detaljeret prissætning for de forskellige 9 og 10-tommer-konfiguration ikke var tilgængelige på tidspunktet for denne udstationering. XP-versioner er til rådighed til salg på hp.com i dag, men den Linux version ikke vil ramme markedet indtil januar.