Hands-On med Celio er Nytt RedFly C8N som Kan Spille Din iPhone Video

0
57

Av

Todd Haselton

|
November 18, 2008 07:00 am

  • MER

Celio kunngjorde i dag den andre versjonen av sin REDFLY smartphone tilbehør, C8N. Den nye modellen, priset til $299, ligner den opprinnelige C8 REDFLY som den erstatter, men er tilgjengelig i svart i stedet for rød og har et par bonus funksjoner, for eksempel muligheten til å spille av video fra din iPhone eller iPod Touch på en større, men mobilskjerm.

Celio er også annonsere en ny og mer lommebok-vennlig C7-versjon. Priset til $229, C7 idrett en mindre 7-tommers skjerm og er vurdert for mindre batterilevetid.

Vi har hatt våre hender på C8N for et par dager nå, og er forberedt på å levere vår første inntrykk og en hands-on video.

Design
Hvis du aldri har hørt om Celio er REDFLY, her er en rask forklaring: Det ser ut som en mini-pc. På 1 x 6 x 9 tommer i størrelse, det er bare en som er litt mindre enn Eee PC 701. Den har en skjerm og en mindre QWERTY-tastatur, samt to USB-porter, VGA ut, og et NTSC-port. Men den største forskjellen mellom en netbook og REDFLY er at REDFLY er bare et skall, for det er ikke en harddisk på innsiden, og det vil ikke koble seg til Internett på egen hånd. I stedet RedFly tar din smart-telefonens operativsystem (vel bare Windows Mobile-telefoner for nå) og kjører det på en bærbar pc leter enhet.

Merk: REDFLY enhet vi var testing er farget rødt. Den siste enhet vil være svart.

Enkelt Oppsett
For å komme i gang, må du først installere en liten .cab-filen til en av de støttede Windows Mobile-telefoner (vi har brukt en HTC Touch Pro), og deretter koble telefonen til en av de tilgjengelige USB-porter (det kan også være sammenkoblet via Bluetooth). Uansett er på telefonens skjerm vises på REDFLY. Det betyr at du kan vise og redigere Office-Dokumenter rett på telefonen din, men med REDFLY er fullt tastatur, en mus, og en mye større 800 x 480 oppløsning.

Multimedia
Media-port (for NTSC/PAL-forbindelser) er den nyeste tillegg til REDFLY. Hvis du har en Windows Mobile-enhet er tilkoblet, kan du også koble en iPod, iPhone, Zune, DVD-spiller, etc. riktig inn i enheten.

Vi satt i en iPhone 3G hjelp av en $19.99 A/V-kabel (ikke inkludert), og begynte direkteavspilling av en YouTube video. En liten justerbar boksen dukket opp på REDFLY vises på toppen av vår Windows Mobile OS. Vi likte at vi kunne jobbe på en Microsoft Office-fil og se en film fra iPhone på samme tid. Imidlertid, hvis du er på reise og ønsker å se på din iPhone video på en større skjerm, du kan også blåse filmen opp til full skjerm.

Fargene så vasket ut, og det bildet ser ikke så skarp som den så ut på iPhone. Likevel, vi likte at det var en mer behagelig filmopplevelse enn å holde iPhone for over en time. Også, du må koble hodetelefoner til din multimedia-enhet for å høre lyden; REDFLY ikke har sine egne høyttalere og fordi telefonen er dokket det ikke ville spille ut av iPhone-ens høyttalere.

Web
Vi likte å surfe på Nettet på REDFLY fordi det var lettere å lese teksten på sidene, og det la oss lene seg tilbake i stedet for skjeling nøye på vår telefon. Under ett eksempel, vi presset telefonen i vår lomme mens du sitter hagle på en road trip og fyrte av et par e-poster fra REDFLY sitter i vår runde.

Vi kunne ikke laste den nyeste versjonen av Opera—du er begrenset til å bruke 8.6-akkurat nå—og det er ikke støtte Skyfire i det hele tatt. Det betyr at streaming Hulu.com filmer er ute av spørsmålet.

Sikkerhet
Siden REDFLY er bare et større bilde på telefonen, trenger du ikke å bekymre deg for virus eller andre sikkerhetsproblemer som effekt ekte datamaskiner. Det betyr også at du ikke mister sensitive data hvis REDFLY er tatt av en som ønsker å være bærbare pc-tyv.

Ytelse
Den REDFLY jobbet godt, men det var noen irriterende bugs. For en, det føltes som en treghet i vår HTC Touch Pro ble markert på større skjerm.

Også, da vi var med å legge inn data i felt, REDFLY noen ganger ville automatisk starte å skrive ved hjelp av telefonens virtuelle tastaturet. Når vi skulle sette opp e-postkontoen det holdt å skrive ulike bokstaver på sin egen, gjentatte ganger, helt til vi manuelt klikket på en av de virtuelle tastaturer går tastene.

Den REDFLY er vurdert for inntil 8 timer batterilevetid, men det vil ikke lade telefonen mens den er tilkoblet. Vi brukte batteriet i 4 timer og var i stand til å tappe batteriet med halvparten. Også, vi likte at det satt seg inn i inaktiv modus for automatisk å bidra til å redde juice.

Avsluttende Tanker
Vi liker ideen av REDFLY og det gjør det som setter ut for å gjøre det bra. Det er flott for de som ikke trenger en bærbar pc og foretrekker å fyre av e-post og redigere dokumenter på telefonen i stedet for på en bærbar pc. Men, noen som ikke bruker sin smarttelefon for alt finner mer verdi i en $299 netbook som har en fullverdig operativsystem på den, en full harddisk, og evnen til å komme seg på nett uten tilknytning til en telefon.

[flq:17a059f9819c40febd49bd33696ceabd]