Best Buy Taler Blue Label Bærbare Computere

0
41

Ved

Joanna Stern

|
Oktober 30, 2008 at 03:19 pm

  • MERE

ASUS og Intel kan nu være gået op for at spørge “vi, mennesker”, hvad de ønsker sig mest i en bærbar computer, men Best Buy fik ideen for længe siden. Den store forhandler sparket sin Blå Label program tidligere i denne måned ved at annoncere tilgængeligheden af to bærbare computere, der udelukkende blev designet af HP og Toshiba som svar på de data Best Buy, der er indsamlet fra sine kunder.

Hjem af Geek Squad nu bærer to Blue Label bærbare computere, HP Pavilion dv3510nr og Toshiba Satellite E105-S1402. De bærbare computere er et resultat af et samarbejde mellem Best Buy og den bærbare computer, leverandører, men sætte forbrugeren først og fremmest.

Men hvad gjorde de kunder, der ønsker præcis? Hvordan gjorde Bedst Best Buy prioritere feedback? Og hvad er det næste for Blue Label linje? Vi talte med Best Buy ‘ s Vice President of Computing Jason Bonfig for at få svar på disse spørgsmål og meget mere.

Hvordan har det Bedste Køb Blue Label program udvikle sig?
Det var virkelig drevet ud af kunde-feedback og vi får en enorm mængde af det på forskellige måder. Noget af det direkte, nogle gennem salg analyse, nogle gennem vores Blå Skjorter/Geek Squad agenter. Vi tog en masse af de oplysninger, vi får temmelig konsekvent, som: jeg er løbet tør for batteri levetid, kan jeg ikke skrive i min adgangskode i mørke, jeg ville ønske, at min bærbare computer var en lille smule lettere, jeg ønsker at være i stand til at bruge alt på min laptop. Vi havde en liste med en god og solid funktioner, som folk ønskede og udviklet programmet til at arbejde med notebook-producenter til at indarbejde disse ønsker.

Hvordan du beslutter, hvad der var mest vigtigt?
Vi har nogle meget målrettet forskning omkring, hvordan de forskellige funktioner ville rang og kom op med en placering prioritet. Toppen af listen var batteriets levetid. Vi tænkte over fire timers batteritid, var et godt sted at starte. Vi gik til nogle af vores samarbejdspartnere — HP og Toshiba navnlig — og talte om dette Blå Mærke projekt, og at vi ønskede at samarbejde udvikle en platform fra jorden op, der ville være en Best Buy eksklusivt.

De begge vil have over 4 timers batterilevetid; et af de produkter, der vil have 4 timer og 20 minutter, det andet produkt, vil have 5 og en halv time. Det er en meget god realisering af disse to Oem ‘ er. Jeg tror, at 5 og en halv timers batteritid [on Toshiba E105] er meget imponerende, baseret på det faktum, at det ikke har en udvidet batteri, hang ud på bagsiden af det.

Hvordan kan du fyre måle batteriets levetid?
De fleste af de OEM-samfund i dag bruger MobileMark. Der er to specifikke tests kan vi bruge — en kombination af produktivitet og DVD-tests til at sikre, at vi har en vis sammenhæng. Vi ønsker at sikre, at det er en reel brugbar batteriets levetid tilbud, der er, hvad kunden ville opleve det på den måde, at de bruger produktet.

Hvordan er de andre krav fra kunder indarbejdet i produkterne?
Begge produkter er tyndere og lettere, og er omkring 1,2 og 1,25 cm i tykkelse, og de er mindre end fem pounds. Det vigtigste er, at de begge også har stadig optisk drev. Jeg ved, at der er produkter, der er tyndere, lettere på markedet, men vi følte, at det for batteriets levetid, at vi er i stand til at udføre, samt stadig herunder den optiske drev, disse er nogle af de mere mobile platforme med dem feature sæt.

Begge produkter har også baggrundsbelyst tastatur. De kan være tændt og slukket, og du er i stand til at se på tastaturet i et miljø, uanset om det er en flyvemaskine, eller om derhjemme i mørket. Begge produkter har 12 måneder af antivirus i prisen, et 2-års fabriksgaranti, hvilket er det dobbelte af den typiske fabrikantens garanti, og 30 dage Geek Squad støtte.

Det er også interessant om netop denne opstilling er, at skærmen størrelser er mindre end, hvad der er mest populære, som er 15-tommer. Føler du, at der er en appetit til 13 – 14-tommer rækkevidde?
Der er et par ting, vi ser, der sker. En masse af hvad der sker på markedet har at gøre med panel omkostninger. De mest overkommelige panel er naturligvis 15,4 tommer, hvilket er grunden til, at du kan se det, der dominerer. Vi ser naturlige tendenser, dog, ned til de 13-og 14-tommer niveau, og vi ser naturlige tendenser i retning af det mobile form faktor. Det er virkelig, hvor vi ønskede at målrette dette produkt. At forsøge at appellere til en anden eller tredje gang køber, der helt forstår, hvad han eller hun har brug for i deres notesbog og har nogle erfaringer med den kategori.

Hvis man ser på HP det er en 13,3 tommer, hvilket er en fantastisk mobil platform, det ser godt ud, og vægten er stor. Og i mange tilfælde Toshiba ‘ s fodaftryk svarer på en masse af de 13 tommer fodspor, jeg har set, men du stadig få 14 tommer skærm. Efterhånden som vi udvikler flere og flere produkter, der er rettet mod en 14 eller 13 tommer kunde, der har appel, vi kommer til at se mere og mere volumen i den retning.

Forventer du en sidegevinst af alt dette er, at du minimere vender tilbage?
Jeg er helt håber, at der kan være nogle fordele, set ud fra det perspektiv.

Når mennesker er shopping for Blue Label bærbare computere hvordan vil du kommunikere til kunder, hvad de får?
Hver butik er kommer til at være en lille smule anderledes. Men de produkter, vil blive grupperet sammen, vil der være konsekvent skiltning, at stater mange af de fordele, og de vil blive præsenteret i forskellige steder baseret på den enkelte butik.

Hvordan modtagelig var HP og Toshiba til dit program?
Vi var i stand til at samarbejde med HP og Toshiba på en måde, som jeg tror, er avanceret og stærkere, end hvad vi har været i stand til at gøre tidligere. Vi har arbejdet på alle trin i processen for at udvikle et produkt, der opfylder kundens behov. Jeg vil kalde det Toshiba eksempel, fordi jeg tror, det er noget, de helt klart fortjener kredit for. Vi var i stand til at arbejde sammen for at få til fem og en halv timers batteritid, der ikke har brug for en længere batterilevetid. Fordi vi har udviklet platform fra jorden op, at vi faktisk brugt plads inde i maskinen, fordi vi sagde, at en kunde ønsker en bedre batterilevetid, men at de ikke nødvendigvis ønsker at øge hovedparten af deres produkt. Vi var i stand til at få en 8-celle batteri, der ville være flush i produktet. Det giver den fordel for kunden, men vi holder stadig det let i vægt-det er stadig under fem pounds. Det tog timevis af arbejdskraft på begge sider til at forsøge at opnå det endelige mål.

Kan du forklare, hvordan samarbejdet finder sted? Hvad er involveret i den frem og tilbage?
Samarbejdet var i lockstep hele vejen. Vi rejste til Tokyo to gange for at mødes med Toshiba og gå over produktet. Vi har haft flere telefonmøder og flere møder, kigger på prototyper, der kigger på skitser. Vi traf beslutninger omkring design, omkring prototype begreber og omkring ser og føler.

I nogle kategorier, Bedste Køber gør sine egne produkter-som i Insignia brand–hvor du kan optage feedback fra dine kunder direkte. Hvordan virker Best Buy beslutter at lave sine egne produkter versus samarbejde med andre? Især i betragtning af det faktum, at det i fortiden, Best Buy havde sin egen bærbare pc.
Det er en beslutning foretaget af den person, der administrerer den kategori af produkter, samt at tage direkte feedback fra kunden. Kigger på den Blå Label serie, vi synes det er et godt eksempel på, hvordan vi kan tage kundeoplysninger og levere funktioner i en meget unik måde med mærker, der virkelig betyder noget. HP og Toshiba er meget stærke brands. Og hvis vi gik ned ad en vej, til at gøre noget fra en private label perspektiv, kan jeg ikke vide, at vi ville være i stand til at placere produktet på samme måde som vi ville have HP og Toshiba ‘ s mærker bag produkterne. I forskellige kategorier er der forskellige muligheder, men i dette projekt er det helt sikkert mening, at blive partner med yderst stærke partnere som HP og Toshiba, og jeg synes, det er en stor fordel.

Kan du dele nogle andre ønskeliste elementer fra dine kunder, og hvad andre former for Blue Label bærbare computere, du arbejder på? Hvad kan vi forvente af fremtiden med denne linje?
Nogle af de ting, der Best Buy fortsætter med at forfølge et batteri, der har evnen til at oplade i en meget kort tid — 5 minutter, og du vil måske være i stand til at få en time, eller noget i den retning. Også, indendørs/udendørs skærme — når du er i en høj-lys miljø, udenfor eller på en veranda eller en dæk, det bliver meget svært at se, LCD-skærme. Der er en teknologi, der findes, men er ikke helt klar endnu, der vil give dig mulighed for at se din bærbare computer eller din mobiltelefon skærm i disse miljøer. Disse er ting vi fortsætte, men i nogle tilfælde er vores kunder, er at bede om ting, der er ingen teknologiske løsninger til. Der er nogle andre ting, som jeg vil holde fortroligt på dette punkt, så vi kan holde vores konkurrencemæssige fordel.

Vi talte med et firma, der kommer til at være på vej ind i den AMERIKANSKE notebook markedet snart, og de synes at have blandede følelser over for Best Buy blive involveret med design aspekt. Kunne det være, at en detailhandler, som har alt for meget magt, når det kommer til at beslutte, hvad der foregår inde i en notesbog?
Jeg tror det ikke, fordi det, vi har bemærket fra den Blå Label serien er, at vores kunder, er at bede om ting, der er ofte nye teknologi. Der har været en masse af eksempler på i fortiden, ikke bare i bærbare computere, men i andre kategorier, hvor tingene har været sat i fra et teknologisk perspektiv, men ikke er blevet vedtaget af kunder i en rigtig aggressiv måde. Jo mere alle kan tale-hvilket betyder, at kunder, Bedste Køb, uanset hvad sælger virksomheden, vi taler om-betyder, at vi kommer til at skabe bedre produkter. Det vil være den rigtige ting på det rigtige tidspunkt, og vores kunder vil reagere på det, fordi vi har tænkt igennem, hvad fordelen er for det pågældende produkt, og at teknologi.

Føler du, at hvis Best Buy arbejder med disse partnere og på ønske listen af emner, vil den bærbare leverandører stadig være i stand til at differentiere deres varer?
Jeg tror, de vil. Hvis du ser på disse to endelige produkter, som de har et fælles sæt af funktioner, men de har også nogle ting, der er differentieret. HP fik en 13-tommer skærm Toshiba fik en 14-tommer skærm. Toshiba har bedre batterilevetid, men HP er stadig meget stærk i 4 timer og tyve minutter. HP har et grafik kort, der er indbygget i — for at få at batteriets levetid med grafik kortet er imponerende. Toshiba har en 8400 Intel chip, som er en lille smule stærkere chip end HP. At der er absolut kompromiser, du laver med hver, og de er opdelte. Ikke kun af hvad jeg lige har lagt ud, men de er også meget forskellige i den måde, de ser.