Vis Oss Din CES Tchotchkes (aka Swag) og Vi vil Vise Deg Vår

0
55

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
Januar 12, 2010 06:58 am

  • MER

samsung-keychain Gi oss dine trette, dine fattige, dine sammenkrøpet masser av tech journalister lengsel etter å endelig ha lunsj. Deretter slår du dem opp ned, og rist ut lommene sine, og vi vil gi deg et fjell av penner, USB-nøkler, tote poser, og andre gratis-konferansen tchotchkes.

Hvert år på CES, vi samler inn dusinvis av freebies, fra det praktiske til det kjølige rett og slett verdiløs. Imidlertid, alle fortjener å bli anerkjent og tatt opp på for ettertiden. Hvis du har gått på CES 2010, vennligst bli med oss ved å bidra med bilder og korte tekster for dine favoritt eller ikke-så-favoritt CES tchotchkes, ved å bidra til CES 2010 Tchotchkes Flickr-gruppen.

Hvis vi får en god del av bildene i gruppen, vil vi gjøre en “best-of” – innlegget i et par dager.

Vennligst bidra. Ikke la din tchotchkes forsvinner tilbake inn i en skuff forgjeves!

LiteOn Happy Man Cell Phone Charm? Kangaroo Pouch For Flash Drives CES Chotsky: Powermat Energy Drink Storage Visions SD Card Holder

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør