Intel Wireless Display-Skjermer-På: Koble PC-en Til TV-Kunne Knapt Bli Enklere

0
61

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
Januar 11, 2010 02:47 pm

  • MER

wireless-display En av våre favoritt-nye teknologier CES 2010 er Intels Wireless Display (aka WiDi). Tilgjengelig på utvalgte bærbare pc med Intels Core i3 -, i5-eller i7-Prosessorer, teknologi lar deg skrive ut innholdet på skjermen din direkte til TV-en ved hjelp av pc-er innebygd 802.11 n Wi-Fi-kort til å overføre signalet. På TV-utgangen, en set-top-boks fra NetGear kalt NetGear Push2TV mottar signalet og kobles til via HDMI til din hjemmekino.

Konseptet med å gi ut PC-en til TV-en trådløst finnes i noen andre former, inkludert trådløse USB, trådløs HDMI og WHDI (som vi kun så demo fra via ASUS Eee WiCast Kit på CES). Intels Wireless Display har nytte av å gjøre prosessen med å koble PC-en til TV-en utrolig enkel som bærbare utstyrt med det er i stand til utgang 720p video til TV-en ved å trykke på en enkelt knapp.

Vi hadde muligheten til å se WiDi i aksjon på Intels CES messe. Den chipmaker hadde en spesiell demo rommet satt opp, komplett med en sofa og en hjemmekino med Netgear Push2TV boksen er knyttet til det. Sitter på sofaen, vi var i stand til å sende skjermen fra Sony VAIO S-Serien, spesielt en VPC-S111FM, direkte til en flatskjerm-TV som var om 10 til 20 meter fra oss på veggen. Alle vi hadde å gjøre var å presse Wireless Display-knappen som sitter over til venstre side av tastaturet og vente mindre enn 10 sekunder for tilkobling til form.

Den WiDi teknologi som effektivt behandler TVEN som en skjerm som kan speile, men kan ikke utvide skrivebordet. Så, ved første tilkobling, så vi vår skrivebordet, komplett med alle våre ikoner og Vinduer. Vi var da i stand til å starte en nettleser, og du vil direkteavspille et 720p video tilhenger av Star Trek på full skjerm og i den forbindelse syntes, for det meste, glatt og lyden var perfekt synkronisert med videoen.

Men så imponert som vi var med WiDi, denne nye teknologien er ikke uten begrensninger, alle som gir rom for forbedring i neste generasjon. Disse inkluderer:

  • 720p Grense: opp Video i 720p er glatt, men høyere oppløsninger er ikke ennå støtte slik at ingen 1080p.
  • Begrenset Notebook Utvalg: Bare en håndfull av bærbare pc-er, inkludert Sony vi så og Toshiba E205, støtter teknologien.
  • Ikke Responsiv Nok for høyhastighets Gaming: Vi har spurt om gaming og Intel fortalte oss at det er for mye av en forsinkelse mellom å trykke på tastaturet og handling som skjer på skjermen for spillere. De sa forsinkelsen var mindre enn et sekund, som er knapt merkbar for surfere og video watchers, men ikke raskt nok til å unngå å bli fragged. Hvis du ønsker å spille noe som ikke krever raske reflekser, som online scrabble, WiDi burde være greit.
  • Ingen Støtte for Kopiering av Beskyttet Innhold: Du kan ikke spille av Blu-ray eller andre opphavsrettslig beskyttet innhold gjennom WiDi.

Intel er aktivt jobber med å løse alle disse problemene for den neste generasjonen av WiDi. Vi er fornøyd med hva vi har sett så langt, og liker måten denne teknologien integreres sømløst inn i den bærbare pc-er som har det. Imidlertid, Intel ansikter stiv competiton fra de liker av ASUS, som Eee WiCast støtter full 1080p streaming.

For å se WiDi i aksjon, sjekk ut våre hender-på videoen nedenfor.

[flq:5f17ef485ba74b78a7858e47d6372102]

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør