Everki Baken Rugzak en Camber Sling: Een Splash Van Kleur, Een vleugje Stijl, En Een Snuifje Comfort

0
41

Door

K. T. Bradford

|
Januari 18, 2010 06:46 pm

  • MEER

everki-beacon01 Net voordat de CES begon kregen we een pakket van Everki kwamen met hun Beacon rugzakken en de nieuwe Camber sling tas. Ik heb meteen dook in en beweerde de rugzak, want ik was op zoek bent naar een aanvulling op mijn CES entourage. Rekening houdend met alle van de gear die ik moest dragen, een goede rugzak is van essentieel belang. Had ik geweten hoe nuttig de Camber zou blijken te zijn zou ik pakte dat ook.

Mijn reistas op de CES bestond uit een ASUS UL80Vt ultraportable, met een Pentax K-x DSLR, de Motorola Droid, mijn Creative Zen, PMP, een tasje vol van een SD-kaart en flash drives, mijn mobiel breedband dongle, een zak met koorden, en enkele andere kleine items die ik nodig had. Ik vergat te weeg alles, maar ik was het dragen van een significante belasting op mijn rug de hele week was ik in Las Vegas. Gelukkig, Everki de belofte van uitstekende verdeling van het gewicht was niet een lege. Mijn schouders en rug overleefden de beproeving dankzij het Baken.

Ik ben een fan van de fel oranje voering, want er is niets vervelender dan een saaie zak. Het helpt ook wanneer u op zoek bent naar spullen. Ik heb ook echt zoals het (nep) bont gevoerd notebook en het mobiele apparaat compartimenten. Vlekken en krassen gevallen zijn niet cool. Het laden van items in de tas is eenvoudig omdat de voorste compartiment met flap open, waardoor ik zet alles in de juiste sleuf of broekzak zonder de diepten te peilen zoek gaan naar verloren voorwerpen. De notebook compartiment kan houden toestellen met schermen tot 18″. Niet nodig om uw desktop vervanger in huis de hele tijd met het Baken. Afgezien van het houden van mijn schouders gelukkig, de mesh op de rug hield me cool op de hete show verdieping.

everki-beacon02 Tassen die doen een goede baan van het gelijkmatig verdelen van het gewicht, terwijl ook het hebben van voldoende ruimte om een heleboel dingen zijn een beetje een Catch-22. Als uw lading is te zwaar je gaat branden als uw tas niet helpen. Maar de tas kan ook gebruikt worden om te beseffen hoe veel je ronddragen, die kan slechte gevolgen hebben op de lange termijn. Mijn advies? Regelmatig wegen uw tas net zo krijg je een reality check op hoe zwaar het is.

Zo veel als ik graag de hoeveelheid ruimte beschikbaar in het hoofdcompartiment, ik voelde dat het nog wel een betere structuur en organisatie. In plaats van een overbelasting van de compartimenten zijn er tussenschotten met twee vakken met ritssluiting aan de binnenkant. Echter,t hij tussenschotten kreeg op mijn manier, meer dan ze hielp me sorteren. Meer vakken met ritssluiting zou hebben geholpen en meer feitelijke verdeling tussen secties in plaats van gedeeltelijke tussenschotten. De twee steekzakken met ritsen aan de buitenkant worden aangeduid als “de heup zakken” en ontworpen voor snelle toegang tot mobiele apparaten. Goed idee, maar deze compartimenten zat veel te ver voor mij om toegang te krijgen met de zak op. En ik zou me zorgen maken over het zetten van iets zo waardevol als een telefoon of PMP, want ik voelde alsof het zou veel te gemakkelijk voor iemand om te pak en pak zonder dat ik er iets van merkt. Wat zou ik graag hebben aan de zijkant werd een houder voor een waterfles, die ik bleef het proberen te doen met de heup zakken (met weinig succes).

Afgezien van deze kleine nadelen, ik ben een fan van de Everki Baken. Het heeft mij geholpen te overleven CES en live te zien op een andere toon. En toen ik weer naar New York, de Toog werd er op mij te wachten.

everki-camber01 Deze kleine tas bevat een aantal geweldige eigenschappen die maken dat het een geweldige metgezel voor een grotere zak (zoals het Baken). U kunt ook dragen als een tas op zijn eigen, maar alleen als u echt licht (meer informatie hieronder).

De Camber sling is een hard-shell tas met een vlakke zijde en een hellende zijde. Dit slimme ontwerp maakt het trekken dubbele plicht als een tas en een ronde douche. Ik testte de Camber tijdens het rijden de metro en dat hield mijn netbook op een goede hoek voor typen en ook gekanteld genoeg naar me dat ik niet hoefde te maken over de netbook te glijden van mijn ronde als de trein plotseling gestopt. Wanneer ben ik klaar om van boord te gaan ik kan gewoon slip op mijn computer van binnen en niet zorgen te maken over it-er, of, als het hard case biedt een zekere bescherming tegen stoten.

everki-camber02 Binnenin zijn er twee slip zakken voor kleine spullen, een rekbare draagdoek die het bezit van een netbook of ultraportable tot 13″ snuggly in de plaats. Op de tas is een slimme klittenband systeem dat converteert van een lange schouderriem om een korte koffer riem. Of, als je net van plan om slip in grotere zakken, kunt u de band helemaal uit.

everki-camber03 Hoewel de Camber geeft uw notebook op een ergonomische helling, het zal niet helpen uw notebook koel bewaren. Gelukkig, Everki heeft een oplossing voor. De Chill-Pil Cooler is een twee-delige rubber notebook stand dat slaat als een klein ei (die gemakkelijk past in de Camber). Neem de helften van elkaar en leg ze onder de achterkant van uw notebook voor een passieve koeling oplossing die zou moeten werken voor een notebook die niet belachelijk heet.

Terwijl ik ben een fan van het compacte formaat van deze sling, het is niet het beste is voor de uitoefening van zijn eigen tenzij je heel weinig mee te nemen. Afgezien van een telefoon een aantal flash drives, en het netsnoer, ik kon niet passen veel anders hier naast mijn netbook. Ik zou adviseren het gebruik van deze optie als u een favoriete tas dat het niet hebben van een beschermde notebook gebied of als u het moeilijk vindt om uw notebook evenwichtige wanneer u het in uw schoot. Ik vermoed dat de sling wordt een vast onderdeel van mijn werk.

U vindt het Baken rugzak ($129.99), Camber sling ($39.99), en Chill-Pil (van$9.99) in winkels of op Amazon.