Video-Hands-On Med PDA-esque Astri-Dual Screen Android eReader

0
50

Ved

K. T. Bradford

|
Januar 9, 2010 at 06:56 am

  • MERE

astri dual-screen android ereader Jeg gik vise ordet i dag på CES, da jeg opdagede den Marvell standen. Halvleder-virksomhed er at vise den fulde vifte af enheder, der drives af deres teknologi — som indeholder tabletterne, multimedie-enheder, og eReaders. Jeg var forbi en skærm, der omfattede Entourage eDGe og Alex eReader, da jeg opdagede, hvad der lignede en mindre version af den samme enhed. Om størrelsen af en PDA, dual-screen gadget havde en e-paper skærm til venstre og en LCD-skærm på højre. Den kører Android, og passer nemt ind i min hånd, og vejer meget lidt.

Først ingen spurgte jeg vidste noget om det, bortset fra at det kom fra et Kinesisk selskab, som kaldes Astri og, selvfølgelig, havde Marvell teknologi indeni. Det ser ud til at blive kaldt Min Interaktiv Enhed, eller MIDTEN. Senere på en stand medarbejder fortalte mig, at det er en reference design, så det er ikke sælges nogen steder endnu, men noget Oem ‘ er eller ODMs kan være interesseret i. Hvem ved, vi kan se dette i OS i år.

Tjek vores galleri og hands-on video nedenfor for at få et nærmere kig.

[flq:fe54e4af92184e8699ca9667d0a7f97b]