SpoonFed: 5 Ting jeg Vil ha, fra Apple-Nettbrett

0
49

Av

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief

|
Januar 21, 2010 12:51 pm

  • MER

SpoonfedBlog_TEMP1 Ryktene flyr fort og rasende på slutten av Apples introduksjon til de “nyeste kreasjon”. Og jeg bryr meg ikke om dem. Jeg vil heller opine hva jeg ønsker å se fra den iTablet/iSlate/iPad/iInsertNameHere. Her er min ønskeliste.

Et Fysisk Tastatur-Dock

Hvis Apple kommer til å belaste $800 til $1000 for en blå-grå, jeg ønsker å bruke det som en ekte datamaskin når jeg ikke surfe på Nettet på sofaen, eller ved å bruke nettbrettet som en eReader eller portable media player. Det er også mye av debatten om hvor godt av en skriveopplevelse Apple (eller noen) kan tilby på en 10-tommers skjerm; nå over skjermen for å tastene i midten av layout ville bli vanskelig. Swype har gjort en fin jobb med å ta opp dette problemet med sin en-hånds å skrive teknologi, hvor du trekke en linje fra den ene bokstaven til den neste. (Det er tilgjengelig på Samsungs Omnia II smart telefon). Jeg ville ikke tankene hvis Apple tar denne typen tilnærming med sine nettbrett, men ingenting slår et fysisk tastatur.

HDMI-Utgang

Gitt at Apple Tablet vil trolig fokusere på multimedia, det ville være fint hvis enheten hadde en innebygd HDMI-port. Mange av Nvidia Tegra-drevne tabletter jeg så på CES hadde denne funksjonen. Og det gjør perfekt forstand at brukere ønsker å overføre filmer og TV-programmer til en større skjerm når de ikke har en Apple TV, DVR, Roku-boksen, eller noen andre set-top-som gir premium video. Frem til nå har Apple unngikk HDMI-i favør av DisplayPort, men førstnevnte er mye mer utbredt.

Full Flash-Støtte

Hvis Apple Tablet vind opp å kjøre en variant av iPhone OS, det er absolutt ingen garanti for at du vil være i stand til å nyte Flash-drevne nettsteder (for eksempel Hulu) på den store skjermen. Jeg håper iPhone OS 4.0, også forventet å bli introdusert på lanseringen i neste uke, vil endre det, fordi forbrukerne ønsker å nyte gratis online innhold, spill, og med premium iTunes videoer og apper. I mellomtiden, Flash kommer til Palm er webOS neste måned, og Android nettbrett og smart-telefoner en gang dette året, så Apple vil være under et visst press for å levere tilsvarende funksjonalitet.

Stylus-Inngang

Ifølge en artikkel publisert i dag av The Wall Street Journalhar Apple eksperimentert med muligheten til å legge klistrelapper for andre familiemedlemmer på Nettbrettet. Mens jeg er sikker på at det er sikkert mulig å bruke en finger til å smøre disse tingene ut, jeg foretrekker en kraftigere penn, selv om det er et valgfritt tilbehør. En stylus vil også tillate kreative proffer til å tegne og male, så vel som touch opp bilder. Og selv om Apple Tablet vil ikke bli markedsført mot yrkesutøvere, jeg er sikker på at de ville sette pris på å bruke enheten til å ta notater i møter og så har disse notatene synkroniseres opp med skyen.

Et Abonnement Som Dekker Alt

En av de andre rykter rapporterte i dag i WSJ (okay, så jeg bryr oss om ryktene) er at Apple er i forhandlinger med den overordnede selskaper av ABC og CBS for å levere en månedlig TV-abonnement. Ideen er å gi Apple Tablet eiere on-demand tilgang til en “beste TV” – tjenesten fra en bunt av TV-nettverk. Personlig foretrekker jeg rykter om at Apple forbereder seg på å tilby en $30 per måned abonnementstjeneste som dekker filmer og TV-serier. Faktisk, jeg vil mye heller være i stand til å nyte et utvalg av bøker, blader, filmer, musikk og TV for en enkelt avgift. Den siste tingen jeg ønsker fra en enkelt enhet med så mange funksjoner er flere regninger.

Editor-i-sjef Mark Spoonauer leder BÆRBARE pc-er på nettet og skrive ut redaksjonelt innhold og hva som har vært dekker mobil og trådløs teknologi for over et tiår. Hver uke Mark SpoonFed kolonnen gir sin innsikt og analyse av de største mobile trender og nyheter. Du kan også følge ham på twitter.

Forfatter-Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief
Ansvaret for den redaksjonelle visjon for Bærbare pc Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har vært sjefredaktør i BÆRBARE pc-siden 2003, og har dekket teknologi for nesten 15 år. Mark snakker på-tasten tech industrien hendelser og gjør regelmessig media opptredener på CNBC, Fox og CNN. Mark var tidligere anmeldelser redaktør i Mobile Computing, og hans arbeid har dukket opp i Wired, Popular Science og Inc.
Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief