Samsungs R480 Hands-On: Mainstream Bærbare Med Elegeant Design

0
47

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Januar 8, 2010 at 01:08 pm

  • MERE

r480 (1)

Samsung ‘s F-serien, dens mainstream bærbare linje, får en opdatering, komplet med Intels Core Cpu’ er og en blændende nyt design. Mens vi godt lide design på Samsung R610 vi gennemgik sidste år, så lidt almindelig. Den nye F-serien har blanke dæk og låg, komplet med Samsung ‘ s “touch of color” mønster i rødt.

Selv mere attraktiv, er de “usynlige” touchpad, der vises som et tyndt, gennemsigtigt lag over dæk. Lille blå lys i de fire hjørner af pad hjælpe dig med at finde dens hjørner.

I går, på CES, vi havde en chance for at se flere af de nye R-serie til notebooks på displayet, og straks draget til attraktive R480. Det retails for $829 og har en Intel Core i3-330M Processor, 4 gb RAM, en 1366×768 14-tommer skærm, og en 500GB harddisk, men den virkelige stjerne er dens elegante chassis. Check out R480 i aktion, ved at se vores opfattelse nedenfor.

[flq:bf1471f74ef74201a2c35bff5179cec9]

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør