MSI ‘ s Dual Screen Tablet-Video-Hands-On: Meget Mere End en eReader

0
50

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Januar 9, 2010 12:58 pm

  • MERE

dual screen (1)

Det er ikke første gang, vi har hørt om en enhed med dual touch-skærme, der kan klappes op, men det er første gang, vi har faktisk set en fungerende demo af én. Du husker måske, at sidste år, OLPC ‘ s Nicholas Negroponte viste “koncept-billeder” af en OLPC bærbar med dual touchscreens, men vi fik aldrig at se en fungerende model af det. På sin CES stand, MSI vise sin egen dual touchscreen tablet-prototype og en virkelig virker.

Enheden blev vist i to størrelser, en 7-tommer og en 10-tommer, selv om den 7-tommer var ikke i orden eller der tændes for det. Den 10-tommer enhed arbejdede og MSI var venlig nok til at fjerne glas kabinet, over det at lade os lave en kort hands-on video på fredag og så lørdag, til at give en repræsentant til at gå os gennem tablet.

Tablet-Funktioner

Vi lærte, at tabletten har dobbelt 10-tommer kapacitive touch-skærme, der kører på 1024 x 600 hver. Det sport en Intel Menlow processor, som en MSIrep sagde var en 1,6 GHz Atom Z530, og kører Windows 7 home premium. Ved hjælp af en SSD-drevet (i modsætning til en harddisk), hjælper det til at blive slank og strømbesparende.

Et værktøj på skærmen giver dig mulighed for at skifte mellem et par forskellige skærmtilstande. Som standard hver skærm er der behandles som en uafhængig desktop, så et vindue, der er maksimeret på den ene side ikke vil bære over til den anden. Men, det værktøj, som lader dig skifte til tilstanden med enkelt skærm, hvor Windows se de to skærme som en kæmpe skærm, der er effektivt dobbelt horisontal eller vertikal opløsning. Du kan se enten enkelt eller dobbelt display modes i stående eller liggende retning.

Betragtningsvinklerne var en lille fattige på demo-enhed, som farver på en skærm ville være klar, mens andre dukkede op vasket ud af, om skærmen var foldet i bestemte vinkler. Vores rep sagde vinkler er en stor bekymring for, at MSI vil løse, før der kan bringe et produkt på markedet.

Den kapacitive skærm på demo-enhed ikke understøtter multitouch, men at trykke på ikoner og rulle gennem websider og Pdf ‘ er, der arbejdede godt med et enkelt fingerstrøg. Til hurtig indtastning af tekst, tablet byder på en stor, komfortabel on-screen tastatur, der, når aktiveret, fylder hele skrivebordet på den nederste skærm, forudsat at du placere tabet i portait tilstand.Utroligt, nøgler giver taktil feedback, der gør dem til at føle sig mere som en fysisk takket være indbygget i haptics teknologi.Vores MSI rep sagde, at, i fremtiden, kan brugerne være i stand til at justere niveauet for feedback, der passer til deres smag.

Systemet på skærmen ikke har et batteri, men MSI har fortalt os, at de arbejder hårdt på at finde en let, høj kapacitet løsning, der vil holde vægten af enheden lav, mens der giver 8 til 10 timers batterilevetid.

Fremtiden for MSI ‘ s Tablet

Selv om enheden på skærmen var et koncept, design, uden et navn, MSI Direktør af Salg Andy Tung fortalte os, at virksomheden arbejder hårdt på at gøre konceptet det til en forsendelse produkt, måske i tide til back-to-school sæson. Ingen af de specs, så vi er sikker på at gøre det i det endelige produkt, som Tung fortalte os, at virksomheden stadig har masser af arbejde at gøre. Vi kan forestille os, at et endeligt produkt, kan multitouch kapacitet og 3G-forbindelse, to ting demo manglede. Der er ingen pris endnu, men Tung fortalte os, at de ønsker, at din tablet skal være yderst overkommelig.

Flere journalister er begyndt at kalde denne enhed for en eReader, men vi skal helt og holdent være uenige. For visse, dens design gør den ideel til at læse lange tekster i portræt-tilstand eller placere en anden side af en bog på hver skærm i landskab mode. Men fordi det tilbyder en komplet Windows 7 oplevelse, det er også fantastisk til at surfe på Internettet, tjekke e-mail og visning af medier. Vi kan også forestille mig, sociale medier updaters og bloggere, der bruger det til at opdatere fra vejen. En dag, snart, vi kan se, at bloggere sidder ved siden af os ved tryk på begivenheder ved hjælp af en MSI-dual screen tablet til en live blog.

Hvis du gerne vil se MSI-dual screen tablet i aktion, tjek videoerne nedenfor. I den første, news editor K. T. Bradford gør hendes egne hands-on demo. I den anden, går vi på et dybt dyk med en af MSI ‘ s produkt ledere.

K. T. Bradford Går Hands-On Med MSI-Tablet

[flq:cfb7a4000200437d8ed15eb3179ae87b]

Guidet Tur med en MSI Produkt Manager

[flq:9fe2be4561d54204ba794d0ce914ba76]

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør