Hands-On Med PCD ‘ s X220 Touchscreen Netbook

0
56

Ved

Dana Wollman

|
Januar 8, 2010 02:16 pm

  • MERE

IMG_9535 lead Personlig Kommunikation Enheder (PCD) er ikke ligefrem en kendt spiller i edb-rum. Men, i denne uge på CES, selskabet lancerede X220, sin første netbook. Denne 10-tommer maskine har den slags mangelfulde design og forældede specs, der minder os om nogle af de første netbooks, vi så tilbage i 2008. Ikke desto mindre, X200, som PCD siger vil koste “under $400” låst op, giver nogle unikke features, herunder en capacative touch-skærm, støtte til både GSM-og CDMA-mobile bredbånd, og, bedst af alt, en seks-celle batteri, der ligger fladt og ikke gøre systemet heftig, end det behøver at være. Læs videre for, hvad jeg kunne lide-og ikke– om dette underdog netbook.

Design

Hvis jeg lyder som jeg giver X220 en hård tid, det er mest på grund af designet. Den måde, jeg føler om X220 er en slags hvordan jeg føler omkring Nokia Booklet 3G, en anden bagud til netbook-markedet, der har prøvet at differentiere sig ved at tilbyde valgfri mobilt bredbånd: netbooks har været rundt for længe på dette punkt for virksomheder til at fortsætte med at lave elementære fejl, som at bosætte sig i et trangt tastatur eller en enkelt, stiv touch-knappen. I virkeligheden, X220 ‘s tastatur er mere robuste end mange, men det er den slags små, men tæt grupperet nøgler, der for længe siden gav netbooks’ en dårlig rap for ergonomi. På plus side, touchpad ‘ en har en jævn, lav friktion.

Nu hvor jeg har fået snark ud af mit system, her er et par ting jeg kan lide ved design. Den ene, den matte overflade, som har logoet af den Kinesiske producent Haier, der er trykt på det, føles glat og ikke afhente fingeraftryk. To, metal hinge, der lægger de konvertible touchscreen til kabinettet, er et elegant touch, og gør netbook føler holdbar (nogle tabletter’ svaghed er, at de føler unsturdy, når du folde skærmen over eller rotere det).

Endelig, du kan ikke fortælle ved at se på X220, at de har en seks-celle batteri. Det er en god ting: der henviser til, at mange netbooks’ seks-celle batterier, enten rager ud af ryggen, eller opret et bump på bunden, X220 ‘ s ligger helt fladt, og flugter med systemet. Netbook giganter (er der en selvmodsigelse?): tage til efterretning.

Touch-Oplevelse

Den X220 er en capacative touchscreen og omfatter også håndskriftsgenkendelse software. Det er dog vigtigt at bemærke, at en sammenhængende udviklingspolitik vil være at sælge netbook med enten Windows 7 Starter eller XP; sidstnævnte understøtter ikke capacative touch-bevægelser. Og, desværre, den enhed, der PCD har udstillet på CES kører XP. Så jeg kan ikke kommentere lige nu på capacative gestures, såsom at føre gennem fotos, men jeg kan sige, at selv når det kom til simple ting som at trykke på ikoner, skærm følte sig mere som en resistiv skærm end en capacative. Vi var nødt til at anvende mere pres, end vi ville have set, er en fælles klage over resistive touchscreens, den slags, du finder på Pengeautomater og lignende. Der var tidspunkter, når vi tappet for let og skærmen bare ikke registrere vores touch.

Specs

Den X220 er specs er en mærkværdig blanding af forældede og foran-af-sin-tid. For det første er der det faktum, at det stadig vil være til rådighed med XP. For det andet, mens de fleste netbooks meddelte i denne uge, indeholder den nyeste version af Intel ‘ s Atom processor, døbt Pine Trail, X220 er en første-generations-1.6 GHz N270 CPU. Det har en 160GB harddisk (der er også en 320 GB mulighed) og 1 GB RAM, hvilket er temmelig standard, men mere miniature-systemer nu har 250GB harddiske. PCD ville ikke kommentere på, hvor mange timer de seks-celle batteri skal vare.

På trods af tilsyneladende et skridt bagud, når det kommer til det grundlæggende, selv, X220 tager en unik tilgang til mobilt bredbånd, at støtte ikke bare GSM-netværk (fx AT&T, T-Mobile), men CDMA dem, også. Betydning, i teorien, kan du bringe denne ulåst enhed til en Verizon eller Sprint.

Tidlige Tanker

Det er svært ikke at afskedige en netbook, da det har en ubehagelig tastatur og touchpad-ting, vi ikke kan undgå at bruge-men jeg gør, i det mindste, sætte pris på, at de PCD X220 lover mere omfattende understøttelse af mobilt bredbånd end andre netbooks. Måske, hvis og når vi tester det, vi vil finde den capacative touchscreen fungerer problemfrit med Windows 7, og at batteriets levetid er lang, som begge vil bidrage til at gøre op for den lunkne ergonomisk erfaring. Indtil da, synes vi, netbook veteraner tilbyde en tættere-på-perfekte pakke.