Dell problemer BIOS-Fix for Studio 17 med Core i7-prosessor. Core i5-Nå Standard CPU-Valg

0
49

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
Januar 22, 2010 10:05 am

  • MER

dell-studio-17-corei7

Dell nylig utgitt en BIOS-oppgradering for sin Studio 17 med Core i7, designet for å løse en alvorlig krasj problemet. Imidlertid, etter utgivelsen av Intels nye Core i5-prosessor og en rekke vokal brukeren som klager til sin Core i7 produktet, har selskapet laget nedre-drevet og priset Core i5 Studio 17 standard CPU-valg. Selv om dette oppslaget, vi fikk ikke se en Core i7-alternativet på Dell.com en rep forsikret oss om at Core i7-modell, er merket Dell Studio 1747 ikke har blitt avviklet og vil komme tilbake til nettstedet i løpet av dager.

Når vi vurdert Dell Studio 17 med Intels Core i7-prosessor (aka Dell Studio 1747) i November, vi ga notebook en 4-stjerners klassifisering på grunn av sin lynrask ytelse og relativt rimelig pris. Men, la vi merke til to store problemene vi hadde med vår vurdering enhet. Første, den første systemet vi fikk stoppet oppstart (og laget flere pipelyd lyder) like etter testing hadde blitt fullført, og for det andre, la vi merke til at utsiden av kabinettet fikk varm, med undersiden av systemet registrerer et problematisk 112 grader Fahrenheit etter bare 15 minutter til å spille en Hulu video.

Vi returnerte den første enheten til Dell, som reparerte det og sende det tilbake til oss og et par dager senere og sa at det første problemet vi støtte på var en isolert hendelse. Den reparert enhet arbeidet, men vi fikk oppleve oppleve et par mystiske blå skjerm krasjer første gang vi prøvde å spille Hulu videoer på det, men disse syntes å forsvinne på tester. Etter at vi har informert Dell om ubehagelig varme temperaturer, de sendte oss en ny gjennomgang enheten til test. Denne andre enheten ikke bryte eller krasj, men var like varmt som det opprinnelige.

Leserne Svare

Uten å ha testet en hel samlebånd av Dell Studio 17 flyene med Core i7, det var umulig for oss å fortelle om en defekt review unit vi fikk var en tilfeldighet eller en budbringer av trøbbel. Men etter at produktet begynte shipping, vi begynte å motta negative rapporter fra mange brukere, som hevder at deres Dell Studio 1747s (med Core i7 -) døde etter noen dager eller timer med bruk.

En rekke brukere har også postet på forumet at deres Dell Studio 1747s bremset ned etter intens bruk. For eksempel, en fransk-talende brukeren som postet dette eksperimentet, som hevder at etter å ha kjørt to CPU-intensive programmer, Prime 95 og Furmark, CPU-hastighet falt fra 1,6 til 1.06 GHz. Notebookcheck.com en profesjonell gjennomgang nettsted, ikke se en klokkehastighet slippe, men fikk se sin test bærbare datamaskinen 3DMark06 score falle betydelig etter 12 timer med intens bruk. Vi hadde ikke teste vår vurdering enhet for ytelse struping før vi måtte returnere det til Dell.

Dells BIOS-Oppdatering

Nylig, Dell utstedt en BIOS-oppdatering som fikser det de kaller “7 piper problem,” det samme problemet som murt vår første vurdering enhet. Dell anbefaler at hvis du eier en Dell Studio 1747 som fungerer på riktig måte, må du installere den BIOS-oppdatering for å sikre at du aldri får den 7 piper problem. Hvis Dell Studio i 1747 har allerede sluttet å starte, kan du ringer til Dell support eller prøve på nytt sitteplasser CMOS-batteriet for å bringe systemet tilbake til livet.

Om den nye BIOS oppdatering (kalt A04 BIOS) som gjør at systemet kjøligere eller løser sine påståtte ytelsesproblemer gjenstår å se. Hvis du har en Dell Studio 1747, vennligst gi oss beskjed hvis BIOS-oppdateringen har forbedret systemet ved å poste det i kommentarfeltet nedenfor.

Eier en annen Dell bærbare pc eller netbook? Lyden her om hva du synes om merkevaren.Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør