7 Grunde til at Købe og den Nye iPad Pro (og 3 Grunde til at Springe)

0
55

Ved

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør

|
November 7, 2018 06:00

  • MERE

Den nye iPad Pro indeholder et væld af opgraderinger, herunder en slående fuld skærm design, som er meget hurtigere A12X Bionic-processor og et forbedret Apple Blyant. Men disse tabletter er ikke billige-De 11-tommer iPad Pro starter ved $799, – og de 12.9-tommer modellen starter ved $999. Og det er før du spring til den nye Apple Blyant 2 ($129) og keyboard folio ($179 til $199).

ipad-pro-MF

Er den nye iPad for dig? Her er syv grunde til at købe en, og tre grunde til at springe.

Tyndere og lettere full-screen design

Thinner and lighter full-screen design

Under en cue fra iPhone XS, den nye iPad Pro sport, tynde kanter og grøfter knappen Hjem; i stedet kan du nu bruge fagter til at lukke apps og skifte mellem apps. Touch-ID bliver erstattet af Ansigt-ID, som arbejder i både stående og liggende tilstande.

Den 11-tommer iPad Pro vejer kun 1.03 pounds og foranstaltninger 0.23 inches tyk, sammenlignet med 1,08 pounds og 0,24 tommer til den tidligere model. Den nye 12.9-tommer iPad er lige så tynd og vejer 1.39 pounds, i forhold til 1.49 pund er forgænger.

Smukke Retina-Skærm

Gorgeous Retina Display

Den nye iPad Pro panel er lyse og levende. For eksempel, den 12.9-tommer model ramt 484 nit lysstyrke på vores test, som er mere lysstærke end Surface Pro 6, og Samsung Galaxy Bog 2. Dette panel er nuancer er de mest præcise, for, som iPad Pro registreret en Delta-E rating på 0,56 (0 er perfekt). Overfladen og Galaxy Bog viste i værre farve nøjagtighed resultater.

Andre iPad-skærmen højdepunkter inkluderer Pro Motion teknologi, der skalerer opdateringshastighed, der er baseret på tv-indhold, og Ægte Tone, som dynamisk kan justere farvetemperaturen på skærmen for at få en mere behagelig læseoplevelse.

Hurtigste tablet nogensinde

Fastest tablet ever

Den A12X Bionic-processor i iPad Pro er hænder ned hurtigste chip vi har testet på en mobil enhed. Det selv slår Core i7-baserede bærbare computere i nogle tests. For eksempel, det tog den nye iPad Pro lige under 7 minutter til at omkode en 4K-video til 1080p, mens det tog Dell XPS 13 mere end en halv time.

IPad Pro også slået i en meget hurtigere Geekbench 4 score end de fleste konkurrerende tablets, laptops og 2-i-1, som rammer 17,995. Surface Pro 6 (Core i5) hak 13,025 og XPS 13 har nået 14,180.

Fra $799.00

Forbedret Apple Blyant

Improved Apple Pencil

Den nydesignede Apple Blyant er dyrere end den tidligere version ($129 vs $99), men det er bedre på alle måder. Det magnetisk lægger til iPad, hvilket betyder, at det er meget hårdere at miste, og det starter automatisk oplades så snart som det forbinder med tablet. Den nye Apple Blyant tilbyder også praktisk, gestus, såsom hurtigt at aktivere viskelæder-funktion med en dobbelt tryk på kanten af Blyanten.

Fantastisk lyd

Great audio

Hvis du kommer til at sparke tilbage med iPad og se Netflix eller streame Spotify, vil du blive glad for at vide, at de fire højttalere leverer fremragende stereolyd. I side-by-side tests mod Surface Pro 6, Apples tavle, der tilbydes højere lyd med meget mere robust bas. Plus, Apple pakket fem mikrofoner til dette skifer, hvilket betyder, at du kan bark din “Hey, Siri” forespørgsler fra hele rummet med lethed.

Lang batterilevetid

Long battery life

Den 7-nanometer A12X Bionic chip inde i den nye iPad Pro er ganske effektiv. På vores web-surfing batteri test, tablet varede et meget godt 13 timer og 14 minutter. Der slår Surface Pro 6 med næsten 4 timer. Dell XPS 13 4K-skærm varede under 9 timer, men 1080p version varede i omkring 12 timer. Samsung ‘ s Galaxy Book 2 udholdt 10:41.

USB-C om bord (endelig)

USB-C on board (finally)

Apple har erstattet infuriatingly proprietære Lightning-porten på iPad Pro med USB-C, hvilket betyder, at det er lettere at vedhæfte alle slags enheder. Dette omfatter en ekstern skærm (op til 5K), digitale kameraer og selv-dockingstation. Du kan også oplade en iPhone med en USB-C til LIghtning kabel.

Tastatur kunne være bedre

Keyboard could be better

Hvis du vil opkræve $200 ekstra for et tastatur, det var bedre at være store, og Apple ‘ s Smart Keyboard Folio er kun OK. Den centrale rejse er fint, men de taster, der ikke har bidsk eller føler baggrundsbelysning, at Surface Pro 6 tastatur gør. Plus, der er ingen touchpad om bord, og iOS ikke understøtter pegefeltet eller musen input.

Bare 64GB lagerplads til start

Just 64GB of storage to start

Gå videre og søge på nettet for bærbare computere og 2-i-1-taller, der kommer med 64GB lagerplads for $999. Du vil ikke finde nogen. De fleste premium bærbare computere og tavler kommer med mindst 128 GB lagerplads, hvis ikke 256GB. Du kan opgradere iPad Pro, så det giver med 256 GB, men vil du betale $149 mere.

Kort USB-C netledning

Short USB-C power cord

Dette er irriterende. Apple skibe iPad Pro med en 1-meter USB-C-kabel, som ikke er nær så lang som netledninger til de fleste laptops. Du kan købe en 2-meter USB-C-kabel, men det koster en ekstra $19.

Kredit: Bærbar Computer Mag

Forfatter Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør
Ansvarlig for redaktionelt vision til Bærbar Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har været chefredaktør for LAPTOP siden 2003, og har dækket teknologi i næsten 15 år. Mark taler på tasten tech industri begivenheder og gør regelmæssig medier optrædener på CNBC, CNN, Fox og. Mærket blev tidligere anmeldelser redaktør på Mobile Computing, og hans arbejde har optrådt i Wired, Populær Videnskab og Inc.
Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør