Opptatt av Flyplassen Måte Ryggsekk Hands-On: Mobile Tech Bag for Flyplassen og Byen

0
34

Av

Kevin Lee
|
September 22, 2010 12:31 pm

  • MER

Opptatt av Flyplassen Måte ryggsekk holder du deg og utstyret ditt på farten. Det setter notebook beskyttelse første, men det kan komme deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen litt raskere også.

Denne vesken er romslig bærbare pc-rom–imøtekommende for våre heftig 16-tommers Toshiba Satellite A665 med plass til overs, beholdt vår bærbare festet i, forhøyet, og beskyttet på alle kanter, akkurat slik vi liker det. Her vil du også finne to seksjoner for de mindre elementer, begge var fylt med en overflod av nær-stand Borrelås og glidelås lommer, inkludert to store nok til å romme en bærbar pc power murstein. Flyplassen Måte har også et spesielt polstret lomme for mobiltelefoner eller MP3-spillere, men det mangler en dedikert hodetelefon-port for å kjøre hodetelefoner wire om. Ryggsekken ikke tilbyr en full størrelse last området inne, så ikke stol på at du bruker denne posen til tote en endring av klær og en haug med ekstra utstyr. I stedet er de viktigste lagring området aksjer plass med den bærbare pc-rom og er bare beskikket av noen polyester og nylon skillevegger.

Flyplassen Måte er ment å treffe veien, og Opptatt av er gått til verks for å gjøre det så holdbar som mulig. Utvendig er en vanntett polyester skall med mer enn nok å sy og resirkulert aluminium stropp festene. Ryggsekken er TSA-kompatibel, noe som gjør turer gjennom flyplassen sikkerhet enklere ved å hoppe over bryet med å fjerne en bærbar pc fra posen. I stedet posen kan splitte åpne forlater den bærbare pc-lomme på den ene siden og resten av posen på motsatt side, klar til å passere gjennom en x-ray maskin.

En stor ryggsekk, Flyplassen Måte tiltak på 11.5 x 20 x 8-tommer, men er det virkelig ikke se at veien mens vi var iført det hele på grunn av sin slankende half dome form. Dens masse lys på 2.7 pund, pluss polstret rygg og bæreremmer gjorde det behagelig å bære. Den urbane, tofarget design er dannet av kurver og gummi strimler. Den tøffe undersiden sports noen av de samme resirkulert gummi som er Opptatt av bruker i sine sko.

Denne sekken kommer i tre fargekombinasjoner, inkludert Svart Oliven og Rust (som vist ovenfor), Svart og Mørk Skygge, og Sant Marinen og Mørk Skygge. Flyplassen Måte går for $130 med et gratis ett års garanti, og kan være hadde over på Opptatt.