Windows-10 er Telefonen App Er Nyttig, Men Føles Ufullstendig

0
37

Av

Rami Khordadbeh
|
Oktober 10, 2018 03:18 pm

  • MER

Windows-10 oktober 2018 oppdatering bringer flere viktige funksjoner til din PC, inkludert Telefonen app som du kobler telefonen til datamaskinen.

your-phone-app

Men er det verdt å bruke til å begynne med? La oss dykke ned i.

Å sette den opp

Den Telefonen app er allerede bygget inn i systemet ved å laste ned oktober 2018 oppdatering, så alt du trenger å gjøre er å søke etter den ved hjelp av oppgavelinjen. Det kan kreve en oppdatering via Microsoft store, men etter det, kan du bare logge på med Microsoft-kontoen din.

your-phone-app-2

Appen vil da be deg om å skrive inn telefonnummeret ditt, og gå videre til tekst du en link til Telefonen Din mobile Companion-appen. Appen fungerer bare med Android 7.0 eller nyere (beklager, iOS). Så lenge telefonen og datamaskinen er koblet til det samme Wi-Fi, så du golden. Vel, det burde du være.

MER: Mobile Security Guide: Alt Du Trenger å Vite

I min siste øyeblikk av testingen, apps på telefonen og datamaskinen nektet å koble til en annen tross for feilsøking via Microsofts metoder og min egen lapp av “slå den på og av igjen.” Jeg selv kan frakobles og tilkobles igjen regnskapet, men til ingen nytte. Forhåpentligvis, Microsoft kan trene knekk, spesielt fordi det er også en rekke design valg selskapet trenger for å fungere på.

Hands-on med Telefonen app

La oss starte med grensesnitt: Det er øde. Det er to faner på toppen, en for meldinger og ett for bilder, mens de to tappene i bunnen er å gi tilbakemelding og få tilgang til innstillinger. De eneste alternativene ligger i innstillingene for å aktivere/deaktivere meldinger og foto kategoriene samt håndtere varsler.

your-phone-app-4

Bruke Telefonen app til teksten er ganske praktisk og nyttig, som tekstene automatisk oppdateres i løpet av 1 til 2 sekunder på å bli sendt eller mottatt. Men kategorien Meldinger er svært begrenset. Det kan legge opp til en måned igjen av tekster, er det ikke opprette hyperkoblinger for web-adresser og den ikke vise bilder som mottas gjennom tekst.

your-phone-app-3

Det kan heller ikke sende bilder fra datamaskinen eller få tilgang til kontaktinformasjon profiler som er lagret på telefonen. For ikke å nevne at det er ikke send tekstmeldinger verktøy for å sende emojis eller Gif-filer. Det er i utgangspunktet en strippet-to-the-bone tekst meldinger-appen, noe som gjør det nyttig for rask meldinger og lite annet.

Bildet tab er litt mer nyttig, som du kan umiddelbart få tilgang til bilder som nylig er tatt på telefonen fra datamaskinen. Når du klikker på et bilde, åpnes det automatisk Windows-10 Bilder-appen. Det er, imidlertid, en fange med bilder også: Du kan bare få tilgang til de 25 nyeste fotografiene.

I mellomtiden, den mobile appen på Telefonen Din Ledsager, ikke gjør en hel masse bortsett fra å koble de to apps. Det er stockpiled med koblinger til Microsoft-produkter som apps, og den eneste andre funksjonen er å tillate deg å endre kontoer eller se etter oppdateringer.

Bottom Line

Totalt Windows-10 Telefonen app er ikke nødvendigvis dårlig, det er bare svært begrenset. I stedet for en faktisk tekstil-app som du kan trakt gjennom telefonen, det føles mer som en base mal for Microsoft å bygge på over tid.

Men ideen har et stort potensial, og jeg håper å se noen store forbedringer i fremtiden. Men som nå, bare bruk at Telefonen gir appen er enkel tilgang til de siste bildene og svært enkle sms-funksjonalitet.

Kreditt: Microsoft

  • Hvordan du Bruker Microsoft Excel Som en Proff
  • Hvordan du Bruker Microsoft Word Som en Proff
  • Hvordan du Bruker Windows-10