Topp 10 Mobile Dingser Du ikke Kan Kjøpe i USA

0
41

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
September 29, 2010 12:10 pm

  • MER

Når det kommer til små og innovative nye enheter, Amerikanere ofte får kort prosess fra produsenter. Kanskje vår kjærlighet til store 15-tommers bærbare datamaskiner er å klandre, eller kanskje AMERIKANSKE forhandlere er bare mye mer konservative enn de i andre land. Uansett, det er massevis av spennende nettbrett, mini-pc, og Mellomtoner som selger i Europa eller Asia, men ikke i Usa. Vi håper noen av disse godbitene til slutt vil gjøre veien her, men inntil da, kan du bare være i stand til å få en på eBay.

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør