Hendene På: Osprey Orb Er Gøy, Men Ingen Dikkedarer

0
47

Av

Chandni Rathod
|
September 28, 2010 05:11 am

  • MER

Osprey Orb laptop backpack er en pose for det mest grunnleggende, ingen spill eller gimmicker. Denne bærbare pc-saken idrett en elegant og enkel design med rom for bare essentials.

Det er ideelt for å ta med til klassen eller til kaffebar, eller på en sykkel tur når du trenger å bære en bærbar pc. Robust og vanntett, robust ryggsekk ser ungdommelig og moro. Det er utstyrt med en polstret laptop sleeve og mindre skillevegger for papir eller annet flatskjerm tynne elementer.

Selskapet hevder at sekken har plass til en 15,4-tommers laptop inne. Vi prøvde ut en ASUS K52D inne og det passer inn i ermet lunt og trygt. I front av skillet, det er rikelig med plass for en lett jakke og noen få diverse elementer, som med en lader. Det er også en trekantet glidelås delen og små elasticized posen for små pyntegjenstander og-tastene. Forsiden har to vann flaske poser. En glidelås lomme ligger på forsiden av posen med lommer for å skrive kjøkkenutstyr. Utsiden av posen har noen fordeler, som en sløyfe for en blinker lys og øreproppen ruting.Ekstra polstring på baksiden beskytter den bærbare datamaskinen og også gjøre det mer behagelig for deg å bære. Stroppene har mesh stoff, som er rett over EVA skum med en tilsvarende stil mesh på baksiden.

Osprey tilbyr en ett års garanti på sine HydraForm produkter, og tilbyr seg å reparere eller skifte ut defekter eller skader på produktet uansett da det ble kjøpt. Vesken kommer i tre farger: Karbon (blå), Ember (oransje og rød), og Kalkstein (grå). Veiledende pris er $59.95