Hands-on: Froyo Update van de Motorola Droid X Zoeter

0
39

Door

Sean Ludwig
|
23 September 2010 08:38 am

  • MEER

Droid X Onze favoriete smart phone voor Verizon Wireless is nu nog beter. De vraag is hoe veel beter? Op woensdag Android 2.2 (Froyo) kwamen tot de Droid X, met snellere CPU-prestaties, Flash Player 10.1 en kleine verbeteringen voor de mobile hotspot app. Je krijgt ook ondersteuning voor Exchange en Visual voicemail.

Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om de gebruikers te laten beheren bericht geschiedenis van de toepassing Contacten wilt bewerken MMS-berichten na het bevestigen van video-bestanden, en voor het beheren van contacten met de bijgewerkte Back-up Assistent.

Om te zien hoe veel van een andere Froyo maakt, we downloaden de software-update handmatig aan onze tester Droid X en nam het voor een spin.

Het eerste wat we hebben gemerkt was met het Android 2.2 werd een nieuwe sluis scherm. In plaats van het groene slot dat je schuif over het scherm, heb je een grijze, bijna chroom kleur voor het slot en de demper. Het doet niet veel, maar het betekent voor de gebruiker dat zij met Froyo. Terwijl we gemerkt dat een kleine vertraging bij het ontgrendelen van de telefoon, het niet stotteren zo veel als voorheen. Ook zien We graag dat het slanker looling Batterij Manager. Helaas, de manager van kracht sloot de eerste paar keer hebben we geprobeerd om het te gebruiken, maar daarna werkte het prima.

Aan de positieve kant, Froyo drastisch verbetert de prestaties van de CPU, volgens de Linpack en Benchmark apps uit de Android Marketplace. De Droid X is het aantal frames per seconde voor 2D-en 3D-prestaties waren in principe ongewijzigd. Vreemd, de graphics, het geheugen en de bestandssysteem prestaties waren de aantallen iets lager, volgens de FPS2D en NenaMark1 benchmark apps. De ongewijzigde en de iets lagere cijfers zou kunnen verklaren waarom de upgrade niet een merkbare verbetering voor casual gebruik, of we waren vegen over de home-schermen of het browsen door middel van instellingen.

Hier is een blik op hoe de Droid X met Froyo vergelijkt met andere Android-telefoons met 2.2.

De Benchmark-Tests Motorola Droid 2 (Android 2.2) De HTC Evo 4G (Android 2.2) De Motorola Droid X (Android 2.1) De Motorola Droid X (Android 2.2)
FPS2D (2D FPS) 61 30 58 59
Linpack voor Android (MFLOPS) 13.87 33.8 8.19 14.407
Nbench
>Geheugen 2.93 2.544 2.911 2.941
>Integer 4 3.959 3.992 3.985
>Float 0.78 0.912 0.78 0.779
Benchmark
>Graphics 30.7 26.78 31.487 31.473
>CPU 1706.4 1880.69 777.93 1460.04
>Geheugen 409.1 293.62 424.25 354.31
>Filesystem 107.3 78.99 162.21 160.39
NenaMark1 (3D FPS) 22 13.3 22.6 21.7

We namen ook de mobiele hotspot functie voor een spin om te zien of er enige verbetering. We verbonden met het Verizon 3G-netwerk met behulp van laptop, maar zie niet veel verschil in snelheden van Speedtest.net. De download snelheid was iets langzamer, terwijl de upload en ping-tijden waren iets hoger. Natuurlijk, de tijd van de dag en de nabijheid van andere gebruikers in de buurt met behulp van gegevens kan invloed hebben op de data snelheden.

Met Flash Player 10.1 nu ingeschakeld in de stock Android browser, kunt u nu toegang tot allerlei content die je eerder niet kon zien. Op TNT.tv bijvoorbeeld waren we in staat om naar te kijken volledige afleveringen van laat zien dat zag er goed uit op het scherm (vooral via Wi-Fi). Flash-video op NYTimes.com was OK, maar niet spectaculair. Mobiele flash games op kongregate.com werkte goed. De trade-off is dat alle soorten van Flash-advertenties werken terwijl je op normale sites, die soms kunnen vertragen de browse-ervaring.

Overall, we zullen gelukkig eten de Froyo Google is waar op elke Android-telefoon die kan omgaan, vooral op een geweldig apparaat, zoals de Droid X. Terwijl de Droid X niet tot een dramatisch ander apparaat met deze upgrade, het laat je dingen doen die je voorheen niet kon, versnelt de CPU, en voegt een paar andere tweaks die het plaatst deze superphone terug op hetzelfde voetstuk als de Evo 4G.