Avaya Lanserer New Business A175 tablet flaunting Fakkel brukergrensesnitt

0
41

Av

Chandni Rathod
|
September 27, 2010 01:17 pm

  • MER

Hvem trenger en fancy kontor eller makt-pakket datamaskinen, når du kan ha Avaya er nytt A175 i bås, en alt-i-ett-kommunikasjon og multimedia verktøy. Avaya nylig utgitt $1 500 enterprise tablett, som er utformet for å brukes i en bås, og fungerer også som en SIP-telefon og et office-samarbeid verktøy.

11,5-tommers A175 Avaya inkluderer “Aura 6.0 Flare-Opplevelse”, som er en form for tilpasset kommunikasjon programvare som sitter på toppen av nettbrettet med Android OS. Programvaren gir en av-og på-skjermen sentrale dashboard som fremhever aktiv eller in-progress kommunikasjon.

Hva skiller dette nettbrettet fra hverandre er dens evne til å dra-og-slipp-stemme-og videosamtaler og konferanser. Brukere kan skille fra en samtale til å engasjere seg i side samtaler – enten gjennom tale, e-post eller IM – uten å avbryte den opprinnelige samtalen.

En annen kul funksjon, er en trykk og sveip brukergrensesnitt som lar ansatte til å kommunisere i en hvilken som helst modus, kontroller meldinger, planlegge møter og avtaler, og motta varslinger eller påminnelser. Nettbrettet også touts en glatt virtuelle ‘Rolodex’ som gjør det mulig for brukere å skanne deres bedrifts-og personlige lister over kontakter – inkludert de fra sosiale nettverk, og finne ut om personen er tilgjengelig, og hvordan han/hun foretrekker å kommunisere og starte en tilkobling.

 

Sjekk ut produktet demo videoen nedenfor:

via Netbook Nyheter