Nye CarZar App er Første Sosiale Automotive App for iphone

0
48

Av

Chandni Rathod
|
September 30, 2010 11:00 am

  • MER

Oppmerksomhet bil-entusiaster: hva tror du av en Foursquare-lignende tjeneste for å fange opp biler rundt om i verden? CarZar, verdens første lokasjonsbaserte sosiale automotive app, ble avduket i dag i 2010 Paris Motor Show. Den CarZar formål er å gjøre det enkelt for forbrukerne å dele sin lidenskap for biler gjennom en location-baserte bil-spotting-app som er sosiale, nyttig og globalt.

CarZar er en annen i en lang linje av lokasjonsbaserte tjenester, som Foursquare og Gowalla, som gjør det mulig for millioner av brukere til å oppdage og dele millioner av kjøretøy bilder, og deres plasseringer. Du kan laste ned den CarZar app på din iPhone, knipse et kjøretøy bilde, og CarZar koder sted, slik at brukerne kan dele bildet og deres status, så vel som kjøretøy informasjon og kommentarer, med venner på tvers av det sosiale fellesskapet, mens du tjene poeng for å bli CarZar av deres favoritt merke eller type kjøretøy.

Vi synes ideen av denne app attraktive fordi deling er gjort i sanntid samtidig som det gir lokasjonsbaserte sosiale fellesskap, samhandling, inkludert kommentarer, anmeldelser, brukerprofiler, mest populære bilen lister. Du kan også motta merker også for ulike bilmerker og modeller.

Den CarZar er en gratis app for iPhone, iPod touch og iPad (med operativsystemet 3.1.3 eller nyere) på iTunes App Store.