Monster og Dr. Dre Utvide Beats Linje Med En Høyttaler Dock Og Sports-Mobilene

0
42

Av

K. T. Bradford
|
September 29, 2010 02:53 pm

  • MER

I dag Monster Kabel og Interscope er Jimmy Iovine og Dr. Dre annonsert nye lydprodukter i Beats by Dr. Dre linje. Som du ville forvente fra dette laget, var det noen nye stilige hodetelefoner for å begjære. Men de har nå utvidet merkevaren til å inkludere en høyttaler dock som godt.

Dre og Iovine har fortsatt tradisjonen med å jobbe med en rekke kunstnere til å utvikle deres utvalg av hodetelefoner. Nå som Lady GaGa og P. Diddy har hatt det gøy, de to satt sine nettsteder på å finne en musiker som kunne hjelpe dem med å skape noe som ville appellere til yngre lyttere som er å få følelsen for hva slags musikk de liker. Så, selvfølgelig, de vendte seg til Justin Bieber.

Resultatet av dette …interessant… samarbeid er iBeats. Monster administrerende DIREKTØR Noel Lee lovet at disse mindre, lettere på-øret knopper har samme lyd-profil og kvalitet som de andre modellene i beats linje, til tross for de tekniske hindrene involvert i å gjøre stor lyd kommer ut av noe så lite. Om ungdommene vil være i stand til å få sine foreldre til å gaffel over $99 for disse etter springing for iPod-er tvilsom. Men de er blant de minst kostbare i Beats linje.

Sammen med normal rød, svart og hvit farger, vifter med Bieber feber kan få et par av iBeats eller Slå Solo over-øret ” telefoner i justins favorittfarge: lilla. Disse modellene vil bære navnet JustBeats og selge for $119 og $199.

Gå bort fra musikk verden, Dre slått til sin trening kompis LeBron James til å hjelpe ham med å opprette et sett øretelefoner de begge kunne bruke mens du arbeider ut. Fra denne unionen vi får Beats. Design høydepunktene her er rundt øret kroker for en jevn hold og øreputer som ikke helt segl, samtidig som den tilbyr kvalitet lyd. Denne måten trenger du ikke få det rare knitrende lyd som du begynner å svette, som rotet med segl av gummi. Beats har også motstand mot svette, naturligvis, og Kontroll Snakk, slik at brukerne kan justere volumet, hoppe over spor, og selv svare på deres iPhone-uten å måtte bryte sine strak arm. Disse vil kjøre $149.

Beats Pro hodetelefoner er et steg opp fra tidligere utgitt Studio hodetelefoner. Monster og Interscope satser på at Dj-er og homebrew musikk beslutningstakere vil elske lyd kvalitet/dybde og allsidigheten til denne robust sett av telefoner. Men ikke bli overrasket over å finne disse i profesjonelle studioer, så vel. For $399 et pop, du har til å være alvorlig om musikken din å gå for en av disse.

Produktet jeg var mest spent på å se var ikke hodetelefonene, men det første som Slår høyttaler dock, Beatbox. Noen spurte Dre hvorfor, i en verden rotete med dokker, gjorde han føler at verden trengte en til? Hans svar var enkelt “Ingen av dem høres riktig ut.” Iovine hevder at dette moderne ta på den boombox er langt over hver høyttaler dock på markedet i dag, inkludert deres nærmeste konkurrent, som gjør at et produkt $200 over Beatbox er $399 pris. (Vi prøver å gjette Bose.) Lyden er ganske kraftig, og selv uten en sub-woofer det er ment å gi lytterne full audio utvalg uansett hvilken type musikk de lytter til. Også priset til $399, Beatbox er ute etter å erstatte hele sound system, samtidig som den tilbyr den samme lydkvaliteten folk har kommet til å forvente fra hodetelefoner.

Alle de nye Beats-produkter vil være tilgjengelig i store forhandlere i løpet av ferien. Best Buy burde ha dem starter neste måned.