Top 5 Yelp Tips: Få Tilbud, få Venner, og meget Mere!

0
43

Ved

Michael A. Prospero, værdiboks til BÆRBAR Anmeldelser Redaktør
|
Februar 8, 2011 07:05 am

  • MERE

Ønsker du at vide, hvor dine venner er at spise og bruge deres hårdt tjente penge? Yelp kan du finde og skål snavs på de bedste tilbud og hotteste steder at spise baseret på, hvad dine venner siger. Siden lanceringen, brugerne har skrevet mere end 15 millioner anmeldelser, næsten 30 procent, der var om restauranter. Check, please!

1. Tjek ind-tilbud

For at kunne konkurrere med apps såsom Groupon og Facebook Steder, Yelp nu kan virksomheder, der tilbyder belønninger, såsom en gratis drink eller en 10% rabat kupon, at kunder, der ind i deres butik. For at finde tilbud i din by, klik-Salg & Tilbud i Nærheden af Dig på den højre side af startsiden. Ved tryk på tid, tilgængelige tilbud i New York varierede fra 10 procent rabat på en spa til en gratis times karaoke med et køb på en koreansk restaurant. Det sikker beats regnskabsmæssige kuponer med dig.

2. Brug Monocle til at pege dig i den rigtige retning

Dette augmented reality-funktion for Yelp ‘ smart phone-appen viser dig præcis, hvor Yelp-ratede virksomheder er som du pan din smart phone kamera omkring en gade. Dette kan være nyttigt, hvis du forsøger at finde en butik i en uvant placering, eller hvis du blot ønsker at se, hvad der er omkring dig.

3. Tjek Lokale Smag for ikke-traditionelle aktiviteter

Mens denne indstilling er en smule begravet, skal du vælge Flere Kategorier Browse i Nærheden, og rul ned Lokale Smag er en pæn måde at finde events, butikker og spillesteder, som kun kendes af de lokale. Når det kommer til arrangementer, såsom street messer, har du at gøre lidt grave for at finde ud af arbejdstiderne, men det er værd at den ekstra indsats.

4. Få venner med folk, der har lignende interesser,

Mens det kan synes en smule egoistisk til at ønske at få et len over en fedtet ske, disse kongelige generelt spise mere end de fleste, så deres udtalelser er generelt mere orienteret end dem, der af en person, der kun spiser ude en gang imellem.t.

5. Tjek Hertug/Dutchess anmeldelser

Hvis du opdager en Yelp-bruger, der kan lide at spise eller handle på de samme steder, som du gør, chancerne er, at de måske kender nogle skjulte perle, der også vil appellere til din smag. Du måske ønsker at sende en kompliment første, men så er din ven anmodning virker ikke, som om du er stalking. Med den pågældende brugers profil, åben, skal du vælge Valg, og derefter på Tilføj Som Ven eller Sende Et Kompliment.