HP Lancerer Budget g-serie til Notebooks, som starter på $449

0
41

Ved

Michael A. Prospero, værdiboks til BÆRBAR Anmeldelser Redaktør
|
Februar 7, 2011 07:01 pm

  • MERE

Forbrugere på udkig efter billige bærbare computere vil finde masser af stil i den netop annoncerede HP Pavilion g-series. Virksomheden er at samle nuværende G-serie med den Pavilion-linjen, hvilket gør det lidt mere elegante og stilfulde. Bedst af alt, den linje, der starter til den lave pris af $449, hvilket gør det meget billigt.

Rækkehuse tasterne på g-serie ser ikke så pæn som den ø-style-tastaturer på den fornemme Misundelse eller dv-serien, men har en lidt konkave form, hvilket gør dem behagelige at skrive på. Som det aktuelle G-serie, den nye bærbare computere har en touchpad, der er flush, og ikke kan skelnes fra resten af tastaturet dæk. Men en microtexture vil lade din finger, når den forvildet sig for langt.

En bred vifte af farver, vil være tilgængelige–Koksgrå, Lysende Rosa, Pacific Blue, Tin, Sonoma Rød og Sød Lilla-selv om ikke alle farver vil være tilgængelig i alle hjørner af verden.

G-serie kommer i tre størrelser: g4 vil have en 14-tommer skærm, og starter på $499; g6 har en 15,6-tommer skærm, og statistik på $449; g7 har en 17-tommer skærm, og starter ved $599.