HP Annoncerer Virkelig Små Veer webOS Telefonen, Før 3 med 1,4-GHz-Processor

0
70

Ved

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør

|
Februar 9, 2011 08:22 am

  • MERE

HP har netop præsenteret en af de mindste smartphones endnu i Veer. Denne slanke skyder enheden har en lille 2,6-tommer skærm og vil være tilgængelige i starten af foråret. Så vidt vi ved, det har 800-MHz Snapdragon processor, 8 gb lagerplads, og HSPA+ – data kapacitet. Flere detaljer kommer.

Men de større nyheder, bogstaveligt talt, er Før 3. Det er udstyret med en 3,6-tommers skærm (800 x 480 pixels) og en brændende 1.4 GHz Snapdragon-processor. Det vil være til rådighed i løbet af sommeren. Telefonen understøtter HSPA+ og EV-DO Rev A med verden roaming. HP siger, at det slider har den største tastaturet endnu en webOS telefonen. Du vil også få en front vender kamera til video chat og et 5 MP kamera med HD video optagelse.

HP spiller op Udstillingen funktionen, der viser nyttige oplysninger, når telefonen er låst. Billeder efter pausen.

 

Pre3

 

 

 

 

Forfatter Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør
Ansvarlig for redaktionelt vision til Bærbar Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har været chefredaktør for LAPTOP siden 2003, og har dækket teknologi i næsten 15 år. Mark taler på tasten tech industri begivenheder og gør regelmæssig medier optrædener på CNBC, CNN, Fox og. Mærket blev tidligere anmeldelser redaktør på Mobile Computing, og hans arbejde har optrådt i Wired, Populær Videnskab og Inc.
Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør