Angry Birds Ta Over New York ‘ s Toy Fair, Med Real-Life

0
37

Av

K. T. Bradford
|
Februar 14, 2011 04:00 am

  • MER

Fans av Angry Birds har vært ivrig-venter på den ultra-cool varer som har vært på utstilling på leken messer og tech arrangementer utenlands for en stund. På årets Toy Fair i New York, fikk jeg endelig en sjanse til å gi en klem til en kjempe flott fugl og spille Mattels nye fysiske Sinte Fugler spillet. Kan en nerdete jente be om mer?

Det var vanskelig å gå glipp av Angry Birds – mania som jeg gikk Javits Center etasje siden det virket som et dusin boder omtalt plysj leker eller andre varer, som for eksempel klistremerker og kalendere. Men, jeg ble instruert til å Samveldet Leker messe siden de har offisiell lisens–de fleste av de andre bodene ble bare distributører. Når jeg kom til Commonwealth, jeg hadde en vanskelig tid på å rive meg bort fra alle de forskjellige plushies. Det var gigantiske fugler og griser, squeezable leker som laget den kjente lyder fra spillet, ryggsekk klipp, gummi-kuler, og selv flip-flops. Ja, jeg vet.

Jeg fikk ikke se de kule sprettert som gjorde en opptreden på London ‘ s Toy Fair, men det gjorde jeg kommer til å spille et ekte liv-versjonen av spillet.

Mattel er Angry Birds: Knock On Wood er en smart oversettelse av appen spillingen til det virkelige liv. Settet leveres med tre fugler–rød, gul og sort–pluss fire griser, noen falske tre blokker, en stjerne, et tre, og en rakett. Spillerne velger kort som gir en oversikt over de spesielle oppsett de må slå ned plus som fugler de har lov til å bruke. Hvert kort har en verdi, og den som har nådd 1000 poeng første vinner. Ganske enkelt. Men, som du vil se i videoen nedenfor, selv Angry Birds eksperter har en bit av problemer med å få taket på det når spillet er oversatt til plast og gummi.

Angry Birds: Knock On Wood vil være ute denne Våren og vil koste $14.99. Ingen ord ennå på om Mattel vil problemet utvidelsespakker med flere kort, flere fugler, og flere blokker for mer avansert gameplay. Jeg antar vi kan bare håpe. Den plushies og andre leker fra Samveldet vil gjøre veien til leketøy butikker, store og små, gave butikker, og selv store boksen butikker i de kommende ukene.

Sjekk ut videoen nedenfor av Angry Birds: Knock On Wood i aksjon.