Video: Visa microSD-NFC-Tech Kan Du Betale Med Ditt Smart-Telefon

0
46

Av

Brian Oliver Bennett, LAPTOP Ledende Forfatter
|
Mars 22, 2011 01:40 pm

  • MER

Det er mye buzz i disse dager om mobile betalingssystemer, som er evnen til å bruke din telefon som en virtuell lommebok. Det kan synes som en langt-off-prospektet, men banktjenester gigantiske Visa mener det har en overbevisende mobile banktjenester løsning. Her på CTIA 2011, var vi i stand til å få en rask demonstrasjon av hvordan det kan fungere.

Sitte ned med Dave Wentker, Leder for Mobile Produktet Utvikling for Visa, lærte vi at selskapets programmet baserer seg på NFC (Near Field Communication) – teknologi. Interessant, Visa tilnærming er å bygge NFC-kretsene på microSD-minnekort. Disse vil da gli inn i de fleste smart-telefoner, som i hovedsak gir dem en NFC-oppgradering. Det er viktig å merke seg at denne løsningen ikke er passiv, det er aktivert av selve telefonen, og dermed øke sikkerheten. Det er akkurat hva Visa planer om å gjøre, og viser oss både iPhone og Android-apper.

Det høres veldig lovende ut, og Wentker sier at en kommersiell implementering snart er sannsynlig. Sjekk ut videoen nedenfor.