Top iPad Remote Access-Apps: Styre Din PC Fra hvor som Helst

0
72

Ved

BÆRBAR Redaktører
|
Marts 16, 2011 11:48 am

  • MERE

En del af opholder sig produktive, er at holde forbindelse, men hvad nu, hvis du ikke har lyst til at slæbe din bærbar computer. Remote access-apps til iPad giver dig mulighed for at tappe ind i en fjern computer – sige, den ene i dit hjem, kontor – og adgang til de programmer, musik, film, eller bare om noget, på det lokale system og bruge det som om du er fysisk. To produkter konkurrere head-to-head i dette rum, og en ny udfordrer skinner, når det kommer til at få adgang til musik og video, mens du er på et lokalt netværk.

Som remote access iPad app er bedst til dine behov? Læs videre og tjek vores fulde anmeldelser.

GoToMyPC til iPad

Hvis du kan lide tanken om at forlade din bærbare, når du er på farten, så du vil helt sikkert overveje at tilføje GoToMyPC til iPad til dit arsenal af apps. Download kræver en $10-abonnement til værtscomputeren, men det giver en enkel fjernbetjening udsigt ind på din PC derhjemme. Plus, installationen er nem og hurtig.

Læs komplet gennemgang af GoToMyPC til iPad.

 

LogMeIn Ignition

Nu, at smartphones og tablets bliver mere og mere magtfulde, og som allestedsnærværende i bærbare computere, er det indlysende, at forbrugerne ville hellere bare tage de mindre enheder på vejen. LogMeIn Ignition er en meget fleksibel remote-access-app, der kører på Android smartphones samt iPad og iPhone. Men er det $30 app en god deal?

Læs komplet gennemgang af LogMeIn Ignition.

 

Splashtop Remote

Hvem siger, at du ikke kan se Hulu gratis på din iPad? Splashtop, virksomheden er bedst kendt for sin instant-on-operativsystemet til bærbare computere, har skabt en enkel, men effektiv app for at få adgang til din computer fra en iPad, iPhone eller Android-enhed. Mens de $5 Splashtop Remote er ikke så robust som fuldgyldigt remote access-apps, dem, der ønsker at ønsker at udnytte deres computer derhjemme eller på kontoret billigt, vil finde, at det fungerer godt.

Læs komplet gennemgang af Splashtop Remote.