Hvorfor Data Caps Vil Dræbe Cloud, Online Video

0
59

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Marts 16, 2011 12:26 pm

  • MERE

Som vi zoomer mod en altid-forbundet fremtiden, den samme Internet-udbydere, der skal flytte os fremad forsøger deres bedste for at holde os tilbage. Ved at pålægge stiv båndbredde caps og straffende overskud gebyrer, udbydere er at tvinge brugerne til at tænke sig om to gange, hvert stykke indhold, de forbruger, og hver cloud service, de bruger. Resultaterne kunne have en afkølende effekt på både medier, virksomheder og software leverandører.

Lave Grænser, Høje Omkostninger til Båndbredde

Bare i denne uge, AT&T meddelte, at dets DSL-kunder, der ville have til at stå ved en 150GB per måned cap eller betale en $10 straf for hver ekstra 50 gb overførsler. Mens der lyder som en masse af data ved første øjekast, er det kun tegner sig for omkring 3 timer en dag med HD-visning af video, som ser en typisk to-timers HD-film på Netflix bruger omkring 3.6 GB. Og det er før du foretager en fuld online backup af dine 320GB harddisk, ringe til en familie på Skype HD, tjekke din e-mail, surfe på nettet og hente det nye 5GB MMO du har været døende til at spille.

Disse tal viser der sig en meget større på mobilt bredbånd, hvor caps er langt lavere. For eksempel, Verizon Wireless afgifter $50 en måned for kun 5GB på sin LTE data plan eller $80 til 10GB. T-Mobile netop annonceret en $85 for 10 GB per måned plan for sit 4G-netværk . Hvis du overstiger de satser, T-Mobile bremser din forbindelse, og Verizon afgifter du en kæmpestor $10 per GB overdosering gebyr. Når det kommer til mobiltelefoner, Verizon stadig har en $30 ubegrænset data plan, men har lovet at ende i den nærmeste fremtid. Klar og Sprint er kun luftfartsselskaber, der tilbyder virkelig ubegrænset 4G båndbredde til både håndsæt og notebook-brugere, men du er nødt til at spekulere på, hvor længe de vil fortsætte med at prissætning planen, når alle deres konkurrenter, er at indføre caps.Ikke Mere Afslappet TV-oplevelse

Uanset hvad størrelsen af dine data-cap, nu er du nødt til at tænke grundigt over alt, hvad du kan se online. Hvis du er en privat bruger, selv en high cap betyder, at du simpelthen ikke kan skære det kabel, ledning, medmindre du ser ikke så meget tv. Og der er lille chance for, at du vil vælge at spise op din båndbredde tildeling ser et program, medmindre du virkelig ønsker at give det din fulde opmærksomhed.

Frygt for at overskride begrænsninger på båndbredde kan fundamentalt ændre den måde vi tænker om TV-visning. Mange mennesker, inklusive mig selv, kan lide at have TV i baggrunden, mens de laver noget andet. Der er mange shows og endda hele kanaler, som jeg vil se ud af hjørnet af mit øje, mens jeg arbejder på min computer, men jeg vil aldrig stoppe med, hvad jeg laver, og give min udelte opmærksomhed i hele to timer. Vil du betale $10 per GB i overskud gebyrer for at se en episode af Politiet, tre timer af senatet debat om CSPAN, eller de fulde to timer af Mansquito? Ville du selv bruge 2 eller 3 procent af din månedlige hjem bredbånd kolonihave på en time eller to af disse viser?

Tænk blot på den afkølende effekt, der forsigtige seere kunne have om programmering, hvis ubegrænset verden af kabel-og satellit-blev erstattet med afmålt Internet-programmering. Skulle nogen engang producere teatralsk reality-shows som Hoarders eller straight-to-tape film som Dolph Lundgren ‘ s Killing Machine , hvis folk var nødt til at tænke sig om to gange, for at betale båndbredde afgifter for at se dem? Eller ville alle begynde at se ting i standard def, bare for at spare gigabyte?

Cloud Computing: Måske Ikke

Hvad sker der, til cloud-tjenester, når deres brugere er nødt til at se hver byte? Vil du udføre en komplet online backup system, hvis du vidste, at det ville spise det meste af din månedlige bredbånd tildeling? Ville du selv synes om synkronisering eller dele 2GB ferie fotos og videoer, mens du stadig er på vej?

Hvis du køber software online, båndbredde caps gøre dig betale for det to gange—én gang for selve ansøgningen, og en anden gang, for den båndbredde, for at hente sin installere. For eksempel EA ‘ s Dragon Age II koster $60, og hvis du hente spillet over LTE, sin 6,5 GB installere filen kunne køre du så meget som $65 i båndbredde overskud gebyrer! Båndbredde-bevidste brugere kan selv begynde at bekymre sig om at gøre rutine downloads såsom Windows-opdateringer fra vejen. Den nyeste Windows 7 service pack ure i næsten 1GB helt af sig selv.

Netneutralitet: At Betale I Begge Ender

Hvis det ikke er slemt nok, at Isp ‘ er til at straffe deres egne abonnenter for at bruge den båndbredde, de har brug for at forbruge indhold, købe software, og få adgang til cloud-tjenester, er de samme virksomheder, der ønsker at oplade udbydere af indhold, også. Lige nu, Comcast er i en meget offentlig kamp med Niveau 3, det selskab, der serverer Netflix ‘ s video-streams, fordi ISP ønsker Niveau 3 til at betale for servering videoer til samme abonnenter, der betaler for båndbredde til at modtage dem. Hvis dette holder op, Netflix vil være tvunget til at videregive disse gebyrer sammen til deres abonnenter, der reelt gør dem til at betale deres ISP to gange for at se den samme film.

Hvordan man kan Stoppe Caps

Mens FCC ‘ s myndighed til at regulere spørgsmål om netneutralitet, såsom Comcast vs. Niveau 3 tvisten er i tvivl om, der er nogen form for forbruger-beskyttelse mod bredbånd caps og overskud gebyrer. Der er dog altid retten i den offentlige mening, og det er her, vi alle nødt til at ændre den måde, vi taler om båndbredde caps.

Alt for mange gange, journalister der skriver om dette emne papegøje bredbånd industri talking points ved at kalde brugerne “data hogs” for at drage fuld fordel af “alt-du-kan-spise” Internet-tjenester. Desværre, som Jesse Brun af Macleans noter, der i dag er typiske brugsmønstre var gårsdagens udskejelser.

Hvis vi kan ændre samtalen fra en, som fornærmelser forbrugerne, at en, der sætter dem i stand til, vi kan ændre indsatserne i spillet og tilskynde leverandører til at tilbyde de bedste og billigste båndbredde i stedet for at forsøge at tage et stykke af aktionen på hver tur. Indsatsen for den fremtidige underholdning, it og handel er alt for store til at bare lade det glide.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør