Hvordan Enable Hardware Acceleration i Chrome 10 og Firefox 4

0
63

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Marts 15, 2011 09:31 am

  • MERE

En af de vigtigste nye funktioner i next-gen-browsere som Chrome 10 og Firefox 4 er hardware acceleration: evnen til at bruge din PC ‘ s grafik-chip (integreret eller diskret) til at fremskynde grafik-intensive web apps. Så ville du synes, at Google og Mozilla ville have denne funktion fuldt ud er som standard aktiveret i deres browsere, men du ville være forkert.

Hardware Acceleration i Chrome 10

Som standard, Chrome 10 og vil bruge hardware grafik til at vise webGL indhold, som Google ‘ s egen webGL akvarium demo. Dog, Internet Explorer 9 er ikke engang understøtter webGL og en masse nye HTML5-sider, der leverer animationer ved hjælp af metoder, som 3D-CSS, at Chrome ikke accelerere som standard.

Microsofts FishIE Tank er et fremtrædende eksempel på en side med CSS 3D. På vores ASUS U36Jc prøvestand med Nvidia GeForce 310M grafikkort, IE 9 er der adgang til video-kortet som standard, lykkedes en stærk score på 26 fps med 1.000 fisk, mens Chrome 10 og fik kun 2 fps under de samme betingelser. Efter at vi har aktiveret i Chrome 10 s hardware acceleration træk, at antallet steg til 22 fps.

For at give alle Chrome 10 s hardware acceleration funktioner, enkel skriv about:flags i Chromes adresselinje, og tryk på enter. Klik derefter på Aktivér links under både “GPU-Accelereret Compositing” og “GPU-Accelereret Canvas 2D” valg.

Bemærk: Hvis du har en bærbar med Nvidia ‘ s Optimus graphics-switching teknologi, Chrome 10, kan ikke være i stand til at kunne udløse diskret grafik-tilstand på grund af et problem med driveren. Nvidia forsikrer os om, at dette problem blive rettet i den næste udgave af deres Verde-driveren, som er grundet i de næste par uger. En test version, vi fik rettet vores problem på ASUS U36Jc.

webGL Hardware Accleration i Firefox 4

Mens Firefox 4 håndterer CSS 3D og Canvas 2D sider som FishIE demo uden problem, på en masse computere er det ikke til at indlæse webGL-aktiveret-sider med sit standard-installation. Så når du til at gå en side som webGL Akvarium demo, enten får du ingen Fisk overhovedet, eller en fejlmeddelelse, der siger, at du skal bruge en webGL-aktiveret browser. Heldigvis er der en let løsning.

For at gøre sikker på, at webGL altid virker i Firefox, skriv about:config i adresselinjen og tryk enter. Type “webgl” i feltet Filter, og derefter dobbeltklikke på webgl.kraft-aktiverede mulighed for at ændre sin værdi fra false til true.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør