HTC Pyramid er 960×540 qHD Skjerm Bekreftet?

0
38

Av

Kenneth Butler, LAPTOP Web Produsent/Forfatter
|
Mars 22, 2011 08:15 am

  • MER

Eksistensen av HTC Pyramid og sin qHD (960 x 540 piksler) vis har blitt en kjær ryktet for de som ønsker å bryte mold på 800×480 Android-skjermer.

Nå GSMArena har et bilde av Pyramiden som kan mette pixel sulten smart telefon kjøpere. Bildet steder HTC Pyramid (over til venstre) ved siden av en 4,3-tommers Desire HD, og beviser to ting. Den første er at Pyramiden displayet er faktisk 4.3-tommer, eller nøyaktig samme størrelse som Desire HD på høyre side.

Den andre er litt mer komplisert. Her er GSM Arena forklaring.

Hvis du ta en nærmere titt på ikonene i systemstatusfeltet – du vil se at de er litt mindre enn de på Desire HD. Dette skulle tilsi at oppløsningen er høyere enn WVGA (480×800) av Desire HD – derav høyere pikseltetthet og ikoner ser mindre. Basert på antall små app-ikoner på Pyramiden skjermen, skjermen fungerer ut til å være 960×540 punkter.

GSM Arena også gjorde noen sammenlign og kontrast med sideforholdet på skjermen, og nevnte at selv varslingsikoner på venstre side har telefonen er litt liten også.

I tillegg til en høyere oppløsning skjerm, HTC Pyramid er også forventet å ha en 1.2 GHz dual-core-prosessor, 768 MB RAM, 8-megapikslers kamera, fil-deling via DLNA, og Sense UI 3.0. Noen pixel-tellere begeistret for denne telefonen?

Via GSM Arena