AT&T / T-Mobile Tilbyr: Vinnere og Tapere

0
48

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
Mars 21, 2011 05:40 am

  • MER

På en rolig søndag ettermiddag, AT&T sjokkerte verden ved å annonsere at det hadde blitt enige om å kjøpe T-Mobile USA fra morselskapet Deutsche Telekom for $39 milliarder kroner. Når avtalen avsluttes en gang i året (godkjente) de to kombinerte selskaper vil være den største AMERIKANSKE flyselskap og, sammen med Verizon og Sprint, som er ett av bare tre nasjonale operatører. AT&T ledere sier at den nye operatøren vil muliggjøre en raskere, mer omfattende dekning for forbrukerne, men som virkelig vinner og taper?

Vinner: AT&T og dens Nåværende Abonnenter

Umiddelbart tar på T-Mobile 33 millioner kunder er bare det første av AT&T er byttet. Selskapet får også T-Mobile AWS spektrum for å hjelpe til med sin LTE-utbyggingen og alle T-Mobile annen infrastruktur som kan hjelpe i å forbedre sine svake HSPA+ dekning.

Selskapets eksisterende kundebase vil dele disse pengene. Hvis du elsker at&T telefon, men vil tjenesten kunne bli litt bedre, du er på hell hvis du er villig til å vente for fusjonen for å fullføre. Så snart disse selskapene sammen, AT&T ‘ s egen laber HSPA+ dekning bør øke dramatisk, og gir skuffet Atrix 4G og Inspire 4G noe å smile av, men kanskje ikke for en stund.

Taperen: Forbrukerne Generelt

Gjør deg klar for høyere priser og dårligere service til kunden, uansett hvilken operatør du bruker. I dag er T-Mobile har laveste priser, og de fleste forbruker vennlig planer om noen store AMERIKANSKE flyselskapet, med bonuser som gratis mobil hotspot-tjeneste. Det hjalp pioneer innovasjoner som UMA for hotspot kall og den nå nedlagte (eller nedlagt) Enda Mer Pluss plan som lar brukerne betaler unsubsidized priser for sine telefoner i bytte for lavere månedlige avgifter.

Forventer AT&T for å eliminere disse fordelene og andre operatører til å heve sine priser i samsvar med den nye, mindre konkurransepreget miljø. Og med mindre konkurranse, det er også mindre insentiv for noen av spillerne til å tilby god kundeservice, spesielt når T-Mobile, som aced transportør vår kundeservice showdown, er ute av bildet.

Vinner: Apple

Med den største to av tre operatører som tilbyr sine produkter, Apple helt klart kommer ut fremover på denne avtalen. Med at&T og Verizon både selger iphone og ipad, Sprint nå kommer under enda større press for å gjøre en avtale med Cupertino.

Taperen: Produsenter

Færre nasjonale operatører betyr færre store bedrifter til å distribuere sine varer. Kombinert sammen, T-Mobile og AT&T har nesten 50 smart telefoner for salg. Forventer at antallet til å være halvert i et kombinert selskap. Tatt i betraktning at, i USA, kan vi kjøpe alle våre telefoner direkte fra transportøren, dette betyr færre telefoner i markedet, en mer konservativ utvalg, og mer etableringshindringer for selskaper som Acer, ASUS og Lenovo.

Hva er våre sjanser til å få en AMERIKANSK LePhone eller Iconia Smart nå når det er bare ett flyselskap og kanskje 25 plasser tilgjengelig for GSM / HSPA+ telefoner? Og hvor lett er det kommer til å være for operatører som Nokia og Sony Ericsson, som er store i Europa, men har en mindre tilstedeværelse her, til å dyrke sine markedsandeler?

De selskaper som har produkter som lanseres på T-Mobile i de neste 12 månedene ikke kan være lykkelig. Med den usikkerhet rundt fusjonen, og mange kunder vil være motvillige til å signere opp for nye kontrakter med et selskap som er tydelig på vei ut, slik at en mye hardware usolgt.

Vinner: LTE

Med de ressursene som er tilgjengelige fra T-Mobile, inkludert dens AWS spektrum og infrastruktur av tårn og rettigheter måte å lage mer, AT&T skal være i stand til å oppfylle sitt løfte om å nå 95 prosent av Amerikanere med teknologien. Med at&T og Verizon bak LTE, det er ingen måte Sprint pinner med WiMax.

Tapere: Verizon og Sprint

Verizon var den største transportør, men nå ville det trail en kombinert TIL at&T og T-Mobile, ved en betydelig margin (129 millioner kroner vs. 94 millioner abonnenter). Dette kan legge press på Verizon å gjøre et oppkjøp av sine egne for å matche PÅ et at&T-Mobile skala.

I mellomtiden, Sprint har bare om lag 50 millioner kunder, og det er forståelig nok gråter stygt. Ifølge AllThingsD, transportøren er oppfordret regulatorer for å se hardt på de tilbyr. CTIA var ment å være et stort show for Sprint, men nå søkelyset ikke kommer til å være på nye produkter som EVO 3D, men hva selskapet kommer til å gjøre for å være konkurransedyktig.

Vinner: Regionale Operatører

Med priser sannsynlig å stige på de tre store nasjonale operatører og forbrukere som ønsker mer lave kostnader alternativer, Cricket, U.S. Cellular og MetroPCS kunne se en strøm av nye kunder. PC Magazine er Sascha Segan anbefaler at de tre regionale bedrifter sammen om å danne en større, nasjonal konkurrent. Vil de gi akt på hans råd?

Taperen: Tredjeparts Android Markets

At&T er den eneste operatøren som aktivt blokker sin Android-brukere fra sideloading apps (aka installere apper som ikke er lastet ned fra den offisielle Android market). På grunn av denne begrensningen, AT&T-kunder kan ikke bruke alternative markeder med mindre AT&T eksplisitt tillater dem slik de har gjort med GetJar .

Nye spillere som Amazon, som håper å lansere sin egen Android market, må kutte sine egne avtaler for å få tilgang til AT&T ‘ s kunder, men for mindre bedrifter vil ha en hard tid å bo i virksomheten uten tilgang til den nylig kombinert flyselskapets 130 millioner abonnenter.

Taperen: Opp-og-Kommende Smart Telefon Plattformer

Med færre telefoner for salg, oppkomling operativsystemer som Windows Phone 7 og Palm webOS kan ha en vanskeligere tid å få markedsandel på hyller dominert av Android-og iOS-enheter. Uansett hva RIM gjør, det bør holde i miksen for en stund, på grunn av sin popularitet med bedrifter. Men wlll døren fortsatt være åpen for MeeGo når Nokia eller noen andre endelig bringer et håndsett med Intel-oset på markedet?

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør