5 Måter å Dra Nytte av Google Voice På Sprint Telefonen

0
48

Av

K. T. Bradford
|
Mars 21, 2011 07:38 am

  • MER

I dag, Sprint og Google annonserte at flyselskapets kunder med CDMA-telefoner vil snart være i stand til å bruke sine eksisterende tall med Google Voice. Dette er gode nyheter for alle som ønsker å dra nytte av alle de store funksjonene i Google Voice uten å måtte endre tall eller gå via porting prosessen. Pressemelding uttalt at dette vil skje “snart”, men ga ingen fast dato. Kunder kan registrere seg og bli varslet her.

Sprint nye brukere til Google Voice er kanskje ikke klar over alle fordelene som kommer med denne avtalen. Her er de første fem ting du bør gjøre når tjenesten er tilgjengelig:

1. Konfigurere viderekobling av anrop

Nå Sprint kunder kan sette opp Google Stemmen til å ringe, ikke bare mobiltelefoner, men noen av telefonene (fasttelefon eller mobil) når samtaler kommer inn. I tillegg kan du sette det opp slik at visse tall ring bare på angitte tider. For eksempel, du kan gjøre det slik at Google Voice ringer kontoret telefon på hverdager, eller opprett en egendefinert ingen ring utvalg. Google Voice brukere kan legge til opptil 6-telefoner.

2. Konfigurere samtale screening

Husker de dagene av old-school telefonsvarere hvor du kan høre den som var ringer legge igjen en melding, og deretter bestemme om du vil plukke opp? Google Voice tilbyr en lignende, men mer high-tech-funksjonen. Som standard, når du får et anrop via Google Voice, vil systemet forteller personen som ringer, at det er bare å kontakte deg. Når du plukker opp telefonen, GV vil si hvem som ringer, og gi en meny med valg. Du kan svare på, sende til telefonsvarer, eller sende til talepostkassen og lytte. Hvis du hører på, har du muligheten til å plukke opp når som helst. Dette er svært nyttig når du ikke gjenkjenner et antall på anroper-ID, eller hvis familien samtaler, og du ønsker å finne ut om de kommer til å måtte du for at lån eller bare informere deg om at grillen er på 10 på lørdag.

3. Videresende beskjeder og sms-er

I tillegg til å se beskjeder og sms-meldinger på din mobiltelefon i Google Voice-appen, kan du også be-tjenesten til å sende dem til deg via e-post eller videresende sms til SMS-innboks for en mobiltelefon er koblet til tjenesten. E-post mobilsvar-meldinger inkluderer lyd som en nedlastbar element (også tilgjengelig via Google Voice side) og en automatisk transkripsjon. Dette er noen ganger morsomme i sin ondskap, men jeg synes at jeg ofte ikke engang trenger å lytte til talepost fordi transkripsjon gir meg hovedpunkt.

4. Opprett grupper for å bedre håndtere telefonsamtaler

Akkurat som med GMail, Google Voice har også en liste over kontakter. Faktisk, det er den samme listen. I kontakter kan du opprette Grupper (Familie, kolleger, Venner er det som standard) som så kan du få veldig detaljert med hvordan de kan kontakte deg. Du kan begrense hvilke telefoner som ringer når medlemmer av en gruppe samtale, kan du slå samtale screening på eller av, og spille inn en spesiell talepost hilsen.

5. Foreta billige internasjonale samtaler

Sprint kundene kan nå dra nytte av Google Voice er lave internasjonale ringepriser, som inkluderer 2 cent/minutt å STORBRITANNIA, Kina, Frankrike og Mexico, blant andre land. Gå til full pris ark her.

Det er mange flere kule funksjoner til Google Voice for alle mobilbrukere. Jeg håper andre flyselskaper som følge Sprint ledelsen i å tillate kunder å bruke sine egne tall uten å måtte port.