Apple ‘ s MacBook Pro Er Nu På $1.000 Off

0
131

Ved

Don Reisinger
|
21 juni 2018 08:49 am

  • MERE

Hvis du har haft dit øje på MacBook Pro med Touch Bar, men har endnu ikke trykkede på aftrækkeren, B&H Foto håber du vil gøre det nu.

mbptouchbar

De forhandler i øjeblikket sælger de 15-tommer MacBook Pro med Touch Bar for $2,499, en $1.000 besparelser på sin almindelige udsalgspris i dkk 3,499. Den version, det er at tilbyde leveres med en 2,9 GHz Intel Core i7 quad-core-processor og har 16GB RAM. Der er også 1TB ssd-storage inde, samt AMD ‘ s Radeon Pro 460 GPU. Med andre ord, det er en godt udstyret MacBook Pro på en stejl rabat.

Apple præsenterede sin MacBook Pro med Touch Bar i 2016. Selskabet sagde, at på det tidspunkt, at det mener, at der er Touch Bar vil fundamentalt ændre, hvordan vi interagerer med sine bærbare computere, der giver kontekstuelle menuer og andre funktioner, som du kan trykke på med din finger. I tidligere MacBook anmeldelser, vi har fundet Touch Bar til at være en pæn innovation, der gør det lettere at bruge apps som GarageBand og iMovie, selvom det ikke er et komplet spil-changer.

MERE: Bedste Apple Laptops

Selv om Apple menes at være arbejder på nye Mac-computere, der kan udgivelse senere i år, den nye computere vil sandsynligvis koste betydeligt mere. Så, det kan bare være en bedre idé at tage fordel af denne aftale nu og få fast magt, uden at bryde banken.

B&H Photo tilbyder, er tilgængelig som en instant besparelser. Du kan få det i butikkerne, eller få den leveret til dit hjem. B&H Foto ikke siger på sin hjemmeside, om det vil forblive i kraft på ubestemt tid, eller om det vil ende engang snart. Så hvis du planlægger at tage springet, du måske ønsker at handle hellere før end senere.

Apple Laptop Guide

Vigtige Apps til Din Nye MacBook

Som MacBook, Bør Du Købe?

Bedste MacBook Decals og Skind

De Bedste Apple Laptops

Se, Hvordan Apple er i forhold til Andre Laptop Mærker

Apple Teknisk Support Vurdering og Rapport Kort

Hvad er i Apples Garanti

Vigtige Apps til Din Nye MacBook

Som MacBook, Bør Du Købe?

Bedste MacBook Decals og Skind

De Bedste Apple Laptops

Se, Hvordan Apple er i forhold til Andre Laptop Mærker

Apple Teknisk Support Vurdering og Rapport Kort

Hvad er i Apples Garanti

Næste Artikel “”

“” Forrige Tip

Næste Tip “”

Apple Laptop Guide

Vigtige Apps til Din Nye MacBook

Som MacBook, Bør Du Købe?

Bedste MacBook Decals og Skind

Flere Tips