Hvordan at Tjene Penge Gennem Likes på Facebook, Twitter eller Instagram | Flattr

0
111

Ved

Molly Klinefelter’, værdiboks til BÆRBAR Assisterende Redaktør

|
Marts 18, 2013 07:36 am

  • MERE

Nogensinde snuble på en morsom tweet og du kan belønne dens forfatter med noget mere end bare en favorit for at få dig til at buste en gut til at grine? Svenske start-up Flattr gør det til en realitet. Online tip jar service kan du give fysisk penge til personer, du følger på sådanne sociale websteder som Twitter, Instagram og Vimeo baseret på det indhold, du kan lide, stjerne eller favorit.

I begyndelsen af den måned, brugerne har en selvskabt budget, og de kan lide, stjerne eller favorit så meget indhold som de ønsker. Ved udgangen af den måned, at budgettet er divideret med antallet af lide, stjerne eller favorited stykker, og at kontanter er delt lige mellem alle skabere af indhold. Men du som indhold skaberen, du kan ikke tjene penge uden at være medlem af Flattr dig selv. Bemærk: Flattr lommer 10 procent af dit månedlige budget.

Vi kan se, Flattr, der arbejder for komikere eller forfattere, der forsøger at få eksponering og tjene penge for deres arbejde. For eksempel, hvis en komiker tweeted en rigtig god joke, kunne brugerne betaler dem for at grine, i stedet for at gå til deres comedy show og betale på den måde. Eller en freelance skribent kunne tweet et link til deres seneste artikel, og folk kunne donere til dem via favoriting tweet, hvis de kunne godt lide det stykke. Selv fotografer kunne trives fra Flattr: Hvis de har sendt et flot billede på Instagram, dem, der nød det kunne betale dem ved at lide deres foto.

Før du kommer i gang med Flattr, selv, skal du følge disse fire trin til at planlægge, hvordan du kan få mest ud af tjenesten.

Trin 1: Vælg hvad du gerne vil bruge Flattr til. Hvis du ønsker at modtage penge for dine tweets eller Instagram billeder, kan du bruge den service som skaberen. Men, hvis du ønsker at donere til skaberne, kan du tilmelde dig som supporter. Oprettelse af en konto er simpelthen bare indtaste dit brugernavn, password og e-mail-adresse, skal du bekræfte din e-mail-adresse.

Trin 2: Sync med dine sociale konti. Tjenesten understøtter Facebook, Twitter, SoundCloud, GlitHub, Vimeo og Instagram. Brugerne kan forbinde med alle (hvis de har konti på, at alle disse sociale sites) eller kun den ene.

Trin 3: Finde andre mennesker, der bruger Flattr. Den service virker kun, hvis du bruger det med andre Flattr brugere. For eksempel, hvis din favorit et tweet fra din ven, der bruger Flattr, men du er også favorit et tweet fra en ikke-Flattr bruger, der kun Flattr brugeren vil modtage midler ved udgangen af den måned.

Når du har oprettet din konto, skal du klikke på det Sociale fane på toppen nav bar, og klik derefter på den grønne Invitere Facebook Venner-knappen. Den måde, du kan sende invitationer til alle dine Facebook-venner til at slutte sig til Flattr.

Trin 4: Tilføj penge til dit månedlige budget. Du kan ikke bruge Flattr, indtil du har sat penge i din virtuelle månedlige budget ved hjælp af et kreditkort. Brugere kan vælge én ud af fire budget valg; alle er i Euro (men Flattr giver et groft skøn over, hvad de enkelte beløb, der ville være i AMERIKANSKE dollars (usd). Plus, du kan ændre dit budget til enhver tid. Selv om vi mener, at brugerne vil sætte pris på, at der afsættes flere valg eller valg, til at indtaste deres egne dollar beløb, vi sætter pris på, at budgettet beløb er relativt lav. Vi kunne se, at brugerne vige bort fra at bruge tjenesten, hvis de skulle bruge et stort budget til at bruge det.

Brugere kan også justere, hvor mange måneder de ønsker at forudbetale for (på valg var mellem 3 og 8 måneder), men der er ingen mulighed for at betale måned-til-måned.

  • Undladelse af at Iværksætte: 5 Mest Pinlige Tech Begivenheder
  • Google Ekskursion Anmeldelse
  • 4 Grunde til Ikke at Opgradere til Galaxy S4

Forfatter Bio

Molly Klinefelter’, værdiboks til BÆRBAR Assisterende Redaktør
<em>Følg Molly Klinefelter ‘ på <a href=”https://plus.google.com/101624412967678891608″>Google+</a>; Følg LAPTOPMAG på <a href=”https://twitter.com/laptopmag”>Twitter</a>;, <a href=”https://plus.google.com/105144524834848934115″>Google+</a>, eller <a href=”http://blog.laptopmag.com/www.facebook.com/laptopmag”>Facebook</a>.</em>
Molly Klinefelter’, værdiboks til BÆRBAR Assisterende Redaktør