Wat voor Laptop Heb Je Nodig voor Fortnite?

0
6217

Door

LowSpecGamer Alex
|
Mei 5, 2018 11:00 am

  • MEER

Als u een gamer, bent u waarschijnlijk gespeeld Fortnite: Battle Royale. Als je een persoon op het internet, heb je waarschijnlijk op zijn minst van gehoord.

De 100-player free-to-play battle royale game toont geen teken van vertraging. Als u nog om te springen, wat voor laptop heb je nodig om te beginnen? Of, als je denken van het upgraden, wat voor verbeteringen kunt u verwachten op een betere gaming-laptop?

Om uit te vinden, liep ik een serie van tests op een algemeen gebruik van de machine met geïntegreerde graphics, een ultrabook met een low-end Nvidia MX150 graphics, een instapmodel, een gaming laptop met een Nvidia GTX 1050 Ti-kaart, een high-end laptop met GTX 1060 graphics en een uitstekende mobiele gaming apparaten met een GTX 1070 aan boord.

GPU Beste Resolutie Instellingen FPS
Intel HD 620 (Dell XPS 13) 960 x 540 Laag 60 fps
Nvidia MX150 (Xiaomi Pro) 1920 x 1080 Laag 60 fps
Nvidia GTX 1050Ti (MSI GL62M-7REX) 1920 x 1080 Epic 60 fps
Nvidia GTX 1060 (Alienware 15 R3) 3840 x 2160 Laag/Medium 60 fps
Nvidia GTX 1070 (Alienware 15 R3) 3840 x 2160 Medium 60 fps

Fortnite Battle Royale op de Intel HD graphics

Fortnite draait op de Unreal Engine 4. Het spel is een voorbeeld van Epic Games’ beheersing van de Unreal Engine (die het bedrijf gemaakt). De minimale vereisten zijn weg onder wat je zou verwachten van een moderne game-release:

  • Intel HD 4000
  • 2,4 Ghz Core i3
  • 4 GB RAM

En het spel kan worden gemaakt om te werken vrij vlot op een apparaat in de buurt van deze eisen met de juiste aanpassingen.

In dit specifieke testen, ik heb een Dell XPS 13 9360 vanaf 2017 met een Intel Core i7-8550U, Intel UHD Graphics 620 en 8 gb RAM.

MEER: Beste Grafische Prestaties

Met alle instellingen op de laagste, de volgende stap was het verminderen van de interne resolutie met behulp van de “3D-resolutie’. Het is over het algemeen raadzaam om het verminderen van de interne resolutie van de plaats van het veranderen van de externe resolutie van het hele spel, zoals de voormalige zal niet van invloed zijn op de leesbaarheid van de tekst en zal worden bemonsterd weer op volle resolutie, die kan er net een beetje beter.

1
Met een 3D resolutie van 50 procent (dus een praktische resolutie van 960 x 540), het spel voert ergens tussen de 40 en 50 fps (frames per seconde) bij het laden van de hele kaart (zoals wanneer je springen uit de bus). Maar het spel gaat snel terug naar rond de 60 fps als je eenmaal de grond raken en lopen rond de kaart.

2
Gezien het feit dat we met behulp van low-end geïntegreerde graphics, dit is een zeer indrukwekkend resultaat. In andere games (zoals Far Cry 5) de lage interne resolutie problematisch zou kunnen zijn voor het begrijpen van het spel, maar Epic duidelijk besteed veel moeite ervoor te zorgen Fortnite blijft leesbaar in een verscheidenheid van omstandigheden. De vaagheid is zelden of nooit een probleem.

3
Uitspraak: Je kunt spelen Fortnite op een moderne Intel HD iGPU op de laagste instellingen. Het spel werkt zeer goed.

Hoe kan een dedicated GPU verbeteren van de ervaring?

Fortnite Battle Royale op de Low-End, Nvidia Graphics MX150

De MX150, een mobiele variant van de GT 1030, is Nvidia ‘ s huidige low-end dedicated GPU voor laptops. Het is bedoeld om een impuls grafische mogelijkheden superieur zijn aan die van een geïntegreerde GPU. Voor deze test gebruikte ik een geïmporteerde Xiaomi Pro met een i5-8250U quad-core CPU, 8GB RAM-geheugen en de MX150.

4
Met dit extra vermogen, wij kunnen springen naar de volledige 1080 resolutie van 100 procent 3D Render Resolutie en over het algemeen de laagste instellingen. Omdat de GPU heeft nog wat ruimte in de planning en de 2 GB VRAM is onderbenut, anti-aliasing en texturen kan worden verhoogd tot medium.

5
Terwijl het spel ziet er een beetje flauw op de laagste instellingen, het spelen op full 1080p-resolutie, anti-aliasing voorzien van een helder en duidelijk beeld op elke afstand. De extra textuur resolutie is merkbaar in de objecten van dichtbij.

6
Het is helaas niet mogelijk om het inschakelen van B-sync, zelfs op de laagste instellingen, zonder dat u regelmatig stotteren.

Verdict: Een geweldige ervaring met solid 60 fps op 1080p en middelgrote instellingen met Anti-Aliasing en texturen.

Fortnite Battle Royale op een Begroting, GTX 1050 Ti Gaming Laptop

De volgende stap op onze reis is een GTX 1050 Ti is een mid-end Nvidia GPU vaak gevonden in entry-level gaming laptops. Voor deze test gebruikte ik de MSI GL62M-7REX met een Core i7-7700HQ CPU, 8 GB van DDR4 RAM en een GTX 1050 Ti GPU met 4 gb VRAM.

7
Het spel schalen dramatisch, met bijna alle instellingen voor het bereiken van ultra met motion blur en V-Sync ingeschakeld. De enige uitzonderingen hier zijn post-processing en schaduwen, die moest blijven hoog. Schaduwen, in het bijzonder, zijn een performance killer op dit niveau, en stijgt ze naar ultra zou dalen prestaties consequent tussen de 40-50 fps.

MEER: Hoogste Resolutie Schermen

Echter, het feit blijft dat de meeste van de instellingen zijn dicht bij maxed out en het laat zien tijdens het spel. Het water in de verte is realistisch, het terrein is kleurrijk en gedetailleerd en van hoge kwaliteit textures en post-processing omhullen alles in een grillige sfeer.

8
Fortnite kan echt een mooi spel, en het neemt niet veel om er te komen. Zelfs een gewone, niet-Ti en GTX 1050 kan waarschijnlijk solid 60 fps prestaties op hoge instellingen.

9
Sinds Fortnite is 50 vs 50-modus beschikbaar was op het moment van schrijven, heb ik besloten om het te proberen als een geïmproviseerde intensiteit test, omdat het de krachten van een groot aantal spelers om in gevecht te gaan in een kleine ruimte. De GTX 1050 Ti erin geslaagd om een stevige 55-60 fps gemiddeld met geen problemen.

Uitspraak: Zestig fps op 1080p met bijna maxed-out-instellingen op een entry-level gaming laptop zorgt voor een geweldige ervaring. De schaduwen blijven op hoge handhaven van de frame rate, maar de verandering is nauwelijks merkbaar.

Fortnite Battle Royale op een GTX 1060 Laptop

Nu testen we met een pittige Alienware 15 R3 met een Core i7-7700HQ CPU, 8GB RAM-geheugen en een Nvidia GTX 1060 GPU.

Gezien de resultaten van de GTX 1050 Ti, is het niet verwonderlijk dat de GTX 1060 kan max al de instellingen van 1080p en onderhouden van 60 fps zonder moeite en veel ruimte om te sparen.

10
Afgezien van enkele betere schaduwen, de ervaring is vergelijkbaar met wat werd aangeboden op de GTX 1050 Ti, dus een laptop met een vergelijkbare GPU is het voldoende als uw doel is om het spel te spelen op zeer hoge instellingen. De GTX 1060 zou overkill zijn voor 1080.

Dus, laten we proberen het spel op 4K.

11
Fortnite is miraculeus optimalisatie gaat weer door. Op een resolutie van 3840 x 2160, met schaduw uitgeschakeld, post-verwerking op laag-en anti-aliasing uitgeschakeld (let op: anti-aliasing heeft de neiging om minder nodig op hogere resoluties), maar texturen, effecten en uitzicht op de middellange afstand, het spel houdt een buurt 60 fps gemiddeld door een match.

12
Het ontbreken van schaduwen is de meest beruchte offer in voor deze instellingen, maar als je gaat voor het aantal pixels, de GTX 1060 is perfect in staat om 60 fps op 4K.

13
Uitspraak: Overkill voor de hoogste instellingen op 1080p/60 fps. Beheert 4K/60 fps met een mengsel van kleine en middelgrote instellingen.

Fortnite Battle Royale op een GTX 1070 Laptop

Nu schakelen we over naar nog een andere Alienware-15 R3, welke een Core i7-7820HQ, 16GB RAM en een machtige Nvidia GTX 1070 GPU. Het is duidelijk dat het kan doen met het spel op de hoogste instellingen in 1080p zonder een zweet te breken. Zal dit genoeg zijn voor een hogere kwaliteit in 4K?

15
Wat ik erin geslaagd was middelgrote instellingen, maar texturen op hoog. Tijdens de ergste momenten, werd de GPU werkt in de ruimste maar de 60 fps gemiddeld werd gehandhaafd.

16
Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van de lage-instellingen, en zorgt voor een mooie balans voor 4K-gaming. Erg indrukwekkend en leuk!

17
Uitspraak: extreme overkill voor de hoogste instellingen in 1080p. Perfect geschikt medium instellingen op 4K/60 fps. Fantastisch voor draagbare 4K-gaming.

Bottom Line

Fortnite is een testament voor de geweldige schaalbaarheid van een moderne motor in combinatie met een strak design.

Het spel van de lage minimale eisen betekenen dat een bescheiden laptop met moderne Intel HD graphics zal het in staat zijn van het spelen van het spel met een goede prestatie tegen lagere instellingen en met een lagere resolutie. Zelfs indien de ervaring niet is ideaal, het visuele ontwerp betekent dat het spel is eenvoudig af te lezen op alle resoluties.

Als u toegang hebt tot een laptop met een low-end dedicated GPU, het spel schubben op de juiste wijze, zodat voor een volledige 1080p/60 fps-ervaring op medium instellingen. Het spel ziet er geweldig uit en feilloos presteren.

Een laptop met een GTX 1050 Ti zal in staat zijn om bijna het maximale uit de game op 1080p, met schaduw wordt de belangrijkste uitzondering. De game ziet er echt fantastisch uit en presteert uitstekend. Dit biedt de beste ervaring voor het geld.

Een laptop met een GTX 1060 is overkill voor 1080p maar kan 60 fps op 4K op een mengsel van kleine en middelgrote instellingen.

Als 4K is een must, dan is een laptop met een GTX 1070 is in staat om 60 fps op medium instellingen, die het onderhoudt zelfs op de zwaarste momenten.

Credit: Laptop Mag

  • Hier Zijn de Beste PC-Game Controllers
  • Onze Favoriete Gaming Toetsenborden
  • Onze Favoriete Gaming Muizen voor Elk Genre