Hva Slags Bærbar pc Trenger Du for Fortnite?

0
1887

Av

LowSpecGamer Alex
|
Mai 5, 2018 11:00 am

  • MER

Hvis du er gamer, har du sannsynligvis spilt Fortnite: Battle Royale. Hvis du er en person på internett, har du sannsynligvis minst hørt om den.

100-spiller gratis-å-spille battle royale spillet viser ingen tegn til å bremse ned. Hvis du har ennå til å hoppe i, hva slags bærbar pc trenger du for å starte? Eller, hvis du tenker på å oppgradere, hvilke forbedringer kan du forvente på en bedre gaming laptop?

For å finne ut, jeg kjørte en rekke tester på et generelt-bruk maskinen med integrert grafikk, en ultrabook med low-end Nvidia MX150 grafikk, en entry-level gaming laptop med en Nvidia GTX 1050 Ti kort, en high-end bærbar pc med GTX 1060 grafikk og et premium mobile gaming enhet med et GTX 1070 om bord.

GPU Beste Oppløsning Innstillinger FPS
Intel HD 620 (Dell XPS 13) 960 x 540 Lav 60 fps
Nvidia MX150 (Xiaomi Pro) 1920 x 1080 Lav 60 fps
Nvidia GTX 1050Ti (MSI GL62M-7REX) 1920 x 1080 Epic 60 fps
Nvidia GTX 1060 (Alienware 15 R3) 3840 x 2160 Lav/Middels 60 fps
Nvidia GTX 1070 (Alienware 15 R3) 3840 x 2160 Middels 60 fps

Fortnite Battle Royale på Intel HD graphics

Fortnite går på Unreal Engine 4. Spillet er et eksempel på Epic Games’ mestring av Unreal Engine (som selskapet har opprettet). Minimumskravene er langt under hva man kan forvente av et moderne spill slipp:

  • Intel HD 4000
  • Core i3 2,4 Ghz
  • 4 GB RAM

Og spillet kan være laget for å fungere ganske greit på en enhet som er i nærheten til disse kravene med riktig justeringer.

I denne konkrete test, brukte jeg en Dell XPS 13 9360 fra 2017 med en Intel Core i7-8550U, Intel UHD Grafikk 620 og 8 gb RAM.

MER: Best Grafikk Ytelse

Med alle innstillinger på det laveste, det neste steget var å redusere intern oppløsning ved hjelp av “3D-oppløsning” – glidebryteren. Det er generelt lurt å redusere intern oppløsning snarere enn å endre den eksterne oppløsning av hele spillet, som tidligere vil ikke påvirke tekst lesbarhet og vil bli samplet tilbake til full oppløsning, som kan se litt bedre.

1
Med en 3D-oppløsning på 50 prosent (slik en praktisk oppløsning på 960 x 540), spillet utfører et sted mellom 40 og 50 bilder per sekund (fps) når du skal legge i det hele kartet (for eksempel når du hopper ut av bussen). Men spillet raskt går tilbake til rundt 60 fps når du treffer bakken og kjøre rundt på kartet.

2
Med tanke på at vi bruker lav-end integrerte grafikk, dette er en meget imponerende resultat. I andre spill (som for eksempel Langt Gråte 5) lav intern oppløsning kan være problematisk for å forstå spillet, men Episke klart ned mye arbeid i å sørge for Fortnite forblir leselig i en rekke forhold. Uskarpheten er sjelden, om noensinne, er et problem.

3
Dommen: Du kan spille Fortnite på en moderne Intel HD iGPU på laveste innstillinger. Spillet utfører svært godt.

Hvordan kan en dedikert GPU forbedre opplevelsen?

Fortnite Battle Royale på Low-End, Nvidia Grafikk MX150

Den MX150, en mobil variant av GT 1030, er Nvidias nåværende low-end dedikert GPU for bærbare datamaskiner. Det er ment å gi økt grafiske evner overlegen de av en integrert GPU. For denne testen, jeg brukte en importert Xiaomi Pro med en i5-8250U quad-core CPU, 8GB RAM og MX150.

4
Med denne ekstra kraft, kan vi hoppe til full 1080-oppløsning på 100 prosent 3D-Modelleringsprogrammet Oppløsning og på generelt de laveste innstillinger. Siden GPU fortsatt har litt pusterom og 2 GB VRAM er utnyttet fullt ut, anti-aliasing og teksturer, kan økes til middels.

5
Mens spillet ser litt kjedelig på laveste innstillinger, spille på full 1080p-oppløsning med anti-aliasing gitt et skarpt og klart bilde på alle avstander. Den ekstra tekstur oppløsning er merkbar i objekter på nært hold.

6
Dessverre, det var ikke mulig å aktivere B-sync, selv på laveste innstillinger, uten å ha jevnlig stamming.

Dommen: En flott opplevelse med solid 60 fps på 1080p og medium innstillinger med Anti-Aliasing og teksturer.

Fortnite Battle Royale på et Budsjett, GTX 1050 Ti Gaming Laptop

Neste skritt på veien er et GTX 1050 Ti, en mid-end Nvidia GPU, som ofte finnes i entry-level bærbare spill-pc. For denne testen, jeg brukte MSI GL62M-7REX med en Core i7-7700HQ CPU, 8 GB DDR4 RAM og et GTX 1050 Ti GPU med 4 gb VRAM.

7
Spillet skalaer dramatisk, med nesten alle innstillinger for å nå ultra med motion blur og V-Synkronisering er aktivert. De eneste unntakene her er post-prosessering og skygger, som hadde fortsatt å være høye. Skyggene, i særdeleshet, er en killer ytelse på dette nivået, og stigende dem til ultra ville slippe ytelse konsekvent mellom 40-50 fps.

MER: Høyeste Oppløsning Skjermer

Men det faktum gjenstår at de fleste innstillingene er nær maxed ut og det viser at i løpet av spillet. Vannet i den avstand som er realistisk, terrenget er fargerike og detaljerte og av høy kvalitet teksturer og post-prosessering omgi alt i en lunefull atmosfære.

8
Fortnite kan være en veldig fine spillet, og det tar ikke mye å få det. Selv en vanlig, ikke-Ti GTX 1050 kan trolig få solid 60 fps ytelse på høy innstillinger.

9
Siden Fortnite 50 vs 50 modus som var tilgjengelig på tidspunktet for skriving, bestemte jeg meg for å prøve det som en provisorisk intensitet test, siden det styrker et stort antall spillere å engasjere seg i kamp i en liten plass. GTX 1050 Ti klart å opprettholde en solid 55-60 fps gjennomsnittlig uten problemer.

Dommen: Seksti fps i 1080p med nesten maxed ut innstillinger på en entry-level gaming laptop gjør for en flott opplevelse. Skygger er fortsatt på høyt for å opprettholde frame rate, men endringen er knapt merkbar.

Fortnite Battle Royale på et GTX 1060 Laptop

Nå har vi test med en omfattende Alienware 15 R3 med en Core i7-7700HQ CPU, 8GB RAM og et Nvidia GTX 1060 GPU.

Gitt resultatene av GTX 1050 Ti, det er ikke en overraskelse at GTX 1060 kan maks ut alle innstillingene på 1080p og opprettholde 60 fps uten problemer og masse plass til overs.

10
Bortsett fra noen bedre skygger, opplevelsen er lik det som ble gitt på GTX 1050 Ti, så en bærbar pc med en tilsvarende GPU er nok hvis målet ditt er å spille spill på veldig høye innstillinger. GTX 1060 kan være overkill for 1080.

Så, la oss prøve spillet på 4K.

11
Fortnite mirakuløse optimalisering kommer gjennom på nytt. På en oppløsning på 3840 x 2160, med skygger deaktivert, post-prosessering til lave, og anti-aliasing deaktivert (merk: anti-aliasing har en tendens til å være mindre nødvendig på høyere oppløsninger), men teksturer, effekter og vise avstand på middels spillet opprettholder en nær 60 fps gjennomsnitt gjennom en kamp.

12
Mangel på skyggene er den mest beryktede offer i disse innstillinger, men hvis du går for antall bildepunkter, GTX 1060 er fullt i stand til å gi 60 fps på 4K.

13
Dommen: Overkill for høyeste innstillingene på 1080p/60 fps. Klarer 4K/60 fps med en blanding av lav-og medium-innstillinger.

Fortnite Battle Royale på et GTX 1070 Laptop

Nå er vi bytte til enda en Alienware 15 R3, som hadde en Core i7-7820HQ, 16 gb RAM og en mektig Nvidia GTX 1070 GPU. Det er åpenbart at det kan gjøre spillet på det høyeste av innstillinger i 1080p uten å bryte en svette. Vil dette være nok for høyere kvalitet i 4K?

15
Hva jeg klarte var medium-innstillinger, men teksturer på høy. I løpet av de verste øyeblikkene, GPU, jobbet til det fulle, men 60 fps gjennomsnitt ble opprettholdt.

16
Dette er en markant forbedring i forhold til den lave innstillinger, og slår en fin balanse for 4K-gaming. Veldig imponerende og morsomt!

17
Dommen: ekstreme overkill for høyeste innstillingene på 1080p. Perfekt i stand til medium innstillinger på 4K/60 fps. Fantastisk for bærbare 4K-gaming.

Bottom Line

Fortnite er et testament til den fantastiske skalerbarhet av en moderne motor kombinert med utmerket design.

Spillet er lav minimum krav bety at en beskjeden bærbar pc med moderne Intel HD-grafikk vil være i stand til å spille spillet med en god ytelse til en lavere innstillinger og lavere oppløsning. Selv om opplevelsen er ikke ideell, visuell design betyr at spillet er lett å lese i alle oppløsninger.

Hvis du har tilgang til en bærbar pc med en low-end dedikert GPU, spillet skalaer på riktig måte, slik at for en full 1080p/60 fps erfaring på medium-innstillinger. Spillet ser flott og utføre prikkfritt.

En bærbar pc med et GTX 1050 Ti vil være i stand til å nesten få maks ut spillet på 1080p, med skygger som det viktigste unntaket. Spillet ser helt fantastisk, og utfører perfekt. Dette gir den beste opplevelsen for pengene.

En bærbar pc med et GTX 1060 er overkill for 1080p, men kan gjøre 60 fps på 4K på en blanding av lav-og medium-innstillinger.

Hvis 4K er et must, så en bærbar pc med et GTX 1070 er i stand til å gi 60 bilder i sekundet på medium innstillinger, som det beholder selv på de tyngste stunder.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

  • Her Er de Beste PC-spillkontrollere
  • Vår Favoritt Gaming Tastatur
  • Vår Favoritt Gaming Mus for Hver Sjanger