Ændre SSID ‘ et og Deaktivere SSID Broadcast: Hvordan

0
144

Ved

Anthony Domanico, Laptopmag.com Bidragyder
|
Maj 3, 2013 01:12 pm

  • MERE

Phone Som standard, vil dit trådløse netværk sender en service set identifier (SSID), så enheder med et trådløst netværkskort, kan du se de netværk, der er inden for rækkevidde af deres enhed og forsøg på at oprette forbindelse. Dette er, hvordan din smartphone ved, til du er hjemme, og der er inden for rækkevidde af dit personlige netværk. Mens det er godt for de offentlige trådløse netværk, såsom dem, der findes på biblioteker, caféer og andre offentlige steder, kan det ikke være det bedste for dit hjem personlige netværk. En nem måde til at forhindre uønskede forbindelser til dit trådløse netværk, er at ændre din tildelte SSID og forhindre, at din router fra tv det til nogen. Her er hvordan du kan gøre, at opsætningen fungerer for dig.

1. Log ind på din konto. Åben din browser og indtast producentens standard-IP-adresse, typisk placeret på undersiden af routeren eller i brugervejledningen eller en brugerdefineret en, som du har angivet. Ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode, logge ind på din router-indstillinger.

LoginScreen

2. Åbne Trådløse tab for at redigere de trådløse indstillinger. Når du er der, skal du gå til den “Primære Netværk” (eller tilsvarende) – fanen, hvis du ikke allerede er på den rigtige side.

PrimaryNetwork

3. Klik her for at ændre SSID ‘ et til noget personligt. SSID-feltet, vil du ønsker at ændre SSID ‘ et fra den generiske tildelt id til noget mere personlige og nemme at huske (for eksempel, Domanico s WiFi). Tænk på et navn, der vil være vanskeligt for en udenforstående at gætte, men ikke noget så hårdt at du har svært ved at huske det. Skriv det ned, og hold navnet på dit netværk i et sikkert sted.

SSIDNAme

4. Deaktiver visning af SSID , således at kun de personer, du har givet dit SSID for at få adgang til netværket. Etiketten på den indstilling, som for at opnå dette vil variere med din router, så sørg for at konsultere din manual. For vores router, så det Lukkede Netværk indstilling gør det trick.

DisableBroadcast

5. Manuelt indtaste din ny SSID ‘ et for at tilslutte enheder til dit netværk. For at gøre det på din Windows laptop, skal du åbne Kontrolpanel > Netværks-og delingscenter. Klik på “konfigurer en ny forbindelse eller et netværk.” Klik derefter på “Manuelt oprette forbindelse til et trådløst netværk” og angiv din SSID og password.

  • Top 10 Bærbare Computere Nu
  • Top 10 Tabletter
  • Laptop Købe Guide 2013: 8 Essentielle Tips