40 Apple Ur tips og tricks

0
683

Få den bedste oplevelse fra din Apple-Ur med dette væsentlige guide
Onsdag Den 21 Februar 2018

Af James Stalde
og Michael Sawh
@stablesjames

@michaelsawh

Onsdag

21 februar 2018

Af James Stalde
og Michael Sawh
@stablesjames

@michaelsawh

Så du har fået en fancy nye Apple Ur Serie 3 med celleplast, eller du er hoppet i med mere prisvenlig Serie 1 eller sække et Ur Serie 2. Du er meget spændt, men du ønsker også at springe ud på alle, at fumle rundt og gå lige til det.

Den gode nyhed er, at watchOS 4, Apple er smartwatch-operativsystemet, er en af de mere omfattende på markedet. Dette gør det til en stejl indlæringskurve, men der er en stor mængde af muligheder for tilpasning.

Essentiel læsning: Bedste Apple-Ur apps

Vi har rundet op til 40 afgørende hacks til at hjælpe med at gøre Apple Ur endnu mere personlige, herunder forbedringer, der blev indført i watchOS 4 og efterfølgende opdateringer. Fra at tilføje musik til trimning uønskede meddelelser og endda tage screenshots af, at din oplevelse vil blive rigere for at læse denne liste.

Har du nogen spørgsmål? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Organiserer og bruger, til app-dock

Apple droppet blik tilbage i watchOS 3, og nu kan du se alle åbne apps ved at trykke på den side knappen. Du bør helt bruge denne dock, stabling med dine mest brugte apps. Hvorfor? Fordi disse er de apps, som dit Ur vil prioritere, når man trækker i information og baggrund opdateres.

Du kan tilpasse dock i din kammerat, Se app. Det kan være indstillet til at trække i de seneste apps, du har brugt, hvilket virker en lille smule som multitasking på iPhone. Eller, kunne du gøre det til en ordentlig dock med dine favorit-apps. Hvis du vælger det sidste, kan du let tilpasse, hvilke applikationer, der vises.

Hvis du gerne vil tilpasse dock på selve Uret, kan du gøre det ved at klikke på side-knappen, så er 3D røre en app og trykke “Keep in Dock.”

Spor din søvn

39 Apple Watch tips and tricks

Apple tilbyder ikke sin egen indbyggede sove tracking-mode, hvilket betyder, at det ikke helt passer, Fitbit, Garmin og andre, for at tilbyde den komplette trænings-og tracking-oplevelse lige ud af kassen. Heldigvis er der en masse apps, der kan bringe indslag til Se. Vi har plukket det bedste søvn tracker apps til Apple-Ur, så du behøver ikke at gå på jagt efter dem på App Store.

Diskret udsigt til den tid

Hvis du ønsker at tjekke ind på det tidspunkt, uden at hæve dit håndled, kan du langsomt dreje på den digitale krone opad, og det vil lyse op på skærmen gradvist at lade dig kigge i, snarere end fuldt ud at belyse se skærmen. Undskyld, originale Apple Ur ejere, denne ene vil ikke arbejde for dig.

Ændre volumen AirPods

35 Apple Watch tips and tricks

Hvis du ønsker at ændre lydstyrken på de AirPods uden at tage din iPhone, er du nødt til at spørge Siri. Indviklet at sige det mildt, men hvis du har et Apple-Ur, du er i lykke.

Når du spiller musik på et Ur, der kører på watchOS 4, uanset om det er fra din iPhone eller Ur, kan du kaste et blik på sit ur for at se, hvad der er “Spiller Nu.” Alt du skal gøre er at rotere den Digitale Krone til at hæve og sænke lydstyrken. Det kunne ikke være mere praktisk.

Tager du et skærmbillede

Alle Apple Ur kan tage screenshots, når du holder den digitale krone, og den handling, knappen nedenfor det på samme tid. Billeder gemmes automatisk i filmrulle på din iPhone. Dette er ikke indstillet som standard, selv om. For at aktivere screenshots, hoved for at Se companion app, og derefter gå til Generelt. Der vil du være i stand til at skifte Aktivere Screenshots til eller fra.

Få nogle bands

34 Apple Watch tips and tricks

En af de ting, Apple virkelig skubber med Apple Ur er bands. Der er nye bands hver par måneder, med nye farver, der passer til sæsonen, og din garderobe. Det er derfor, vi anbefaler at have et kig på, hvad der er derude, og at drage fordel af de muligheder for tilpasning.

Læs dette: De bedste tredjemand Apple Ur bands

Og hvis du ikke ønsker at bade i penge på Apple ‘ s bands, der er altid en tredje part muligheder. Du skal være advaret om, at de måske ikke passer så godt.

Låse kan Se fra din iPhone

Hvis du ikke gør det i den indledende installation proces, kan du stadig låse op for din Apple-Ur og iPhone på samme tid uden at skulle til at slå en adgangskode (hvis du har set en af dem op). For at gøre dette, skal du gå til Uret companion app, hvor du kan skifte Låse med iPhone-funktionen til eller fra. Du er nødt til at være iført øje for denne funktion til at arbejde selv.

Tænd forhøjet puls meddelelser

35 Apple Watch tips and tricks

Apple er ved at tage hjerte sundhed mere og mere alvorligt, og en af de nye funktioner – andre end hvilepuls – er en meddelelse, når din puls er højere end den burde være. Du kan aktivere den i puls del af companion app.

Læs dette: Apple Ur pulsmåler essential guide

Når du tænder for den, vil du blive bedt om at vælge en tærskel mellem 100bpm og 150bpm. Din Apple-ur vil kun advare dig, når du går forbi den grænse, og synes at have været inaktiv i ca 10 minutter. På toppen af det, det vil se efter tegn på, at dit forhøjede puls er et langsigtet problem, snarere end en midlertidig blip, som er skabt af noget skræmmende – ligesom en gyserfilm.

Kæde sammen din træning

37 Apple Watch tips and tricks

Du triatlet, du. Til dato Apple-Ur har svigtet dig, men det bliver bedre, og i watchOS 4 du kan nu sammenkæde træning, hvilket betyder mindre tid til at gnide dem, svedige fingre rundt på skærmen. Hvis du ønsker at springe fra en type træning til en anden, i stedet for at stoppe den aktuelle, skal du stryge til højre og trykke på knappen + for at tilføje en ny på.

Låse din Mac fra din Se

Hvis du er fuldt udstyret med alle de Apple-ting, så der er også en måde, at du kan bruge din Apple-Ur til at springe skrive en adgangskode på din Mac for at få adgang, så længe du har en mid-2013 eller nyere Mac, der kører macOS Sierra 10.12 eller senere. Hvis du ønsker at parre de to sammen, den første ting du behøver, er at sørge for de er logget ind på den samme iCloud-konto.

Essentiel læsning: Bedste Apple-Ur ansigter til at prøve

Dit næste skridt er at hoved til din Mac (sørg for at det kører macOS Sierra eller senere), og vælg System preferences (System Præferencer, og vælg derefter Sikkerhed Og beskyttelse af Personlige oplysninger, og klik på fanen Generelt. Her vil du være i stand til at indstille Apple Uret for at låse din Mac. Sørg for, at to-faktor-autentificering er aktiveret på din Mac (hoved til System Indstillinger > iCloud > kontoindstillinger > Sikkerhed).

Deling Aktivitet ringe

25 Apple Watch tips and tricks

Apple ‘ s svar på Fitbit, Garmin og resten af fitness tracker broderskab er dens Aktivitet platform. Det er der, hvor alle dine daglige bevægelser registreres. I sin seneste iteration du kan nu dele aktivitet fremskridt med andre Apple-Ur brugere. For at gøre det, du er nødt til at tilføje venner, som skal gøres ved at gå til den dedikerede Aktivitet app på din iPhone. Du kan derefter vælge at Dele, og tryk på + – ikonet i hjørnet for at tilføje kontaktpersoner.

Løbetur på: Den bedste Apple-Ur, der kører apps

Tilbage på Apple-Ur, skal du gå til den Aktivitet app, og stryg til højre for at se Aktivitet, data fra dine venner. Du kan også kommentere på træning for at holde dem motiveret, eller at gøre grin med dem. Enten måde, det er dit opkald.

Slå automatisk pause under en løbetur

Som du kan på Samsung Gear S3, Apple også lader du stå run sporing, når du får afbrudt eller er nødt til at stoppe på et sæt af trafiklys. Du kan nu aktivere automatisk køre pause ved simpelthen på vej til Apple Ur-app på din iPhone, på vej til Mit Ur afsnit og så vælge Træning. Her vil du være i stand til at skifte på at Køre Auto-Pause.

Check dit dataforbrug

35 Apple Watch tips and tricks

Hvis du har fået en Serie 3 med LTE, kan du ønsker at holde øje med dit dataforbrug. Du ved aldrig vide, om noget vil tippe dig over dine månedlige plan. Alternativt, det er pænt at se, hvor lidt data Apple Ur rent faktisk bruger.

Du bliver nødt til at gå over til den companion app, som tjekker ind på det trådløse menupunkt for at se oplysninger. Når du gør det, dog, vil du finde ud af, hvor meget data du har brugt i den aktuelle periode og hvilke apps bruger disse data.

Check-in på lager

Der er en rimelig mængde af plads på Apple-Ur til at rumme apps, e-mails, og musik. Hvis du ønsker at se, hvor meget lagerplads, du har at spille med, leder til Apple Ur companion app, skal du gå til Generelt, og vælg derefter Brug. Her vil du være i stand til at få en opdeling af, hvor meget plads apps er at tage op.

Ændre håndled-raise handling

34 Apple Watch tips and tricks

Dette tip kom fra klager til golf app-udvikler Hole19 om hele tiden at skulle genåbne den app, mens du ude på banen. Har vi ikke føle sig som idioter.

I Apple-Ur indstillinger-menuen ved at dreje på Håndleddet Hæve funktion. Nedenfor, har du et par muligheder under “På Skærmen Hæve Vis Seneste-App’. Du kan vælge at vise det sidste program, mens du er i session, inden to minutter efter sidste brug, senest en time efter sidste brug, eller altid. Nu, når du hæver dit håndled, vil du se den app, du har brugt.

Du kan også gøre det fra Apple-Ur-app på din iPhone. Bare gå til Generelt, og så Vågne Skærmen, vil du have det samme par muligheder at vælge fra.

Ændre tekst størrelse

Hvis du finde dig selv konstant at knibe øjnene sammen på dit håndled til at læse Uret meddelelser, kan du ændre tekstens størrelse. Du skal blot gå til Indstillinger > Lysstyrke & Tekst Størrelse og derefter konfigurere den til alt hvad der er behageligt for dig.

Eject vand, efter en svømmetur

35 Apple Watch tips and tricks

Fra Serie 2 og fremefter, Apple Ur er vandtæt og har en skub ud-tilstand for at slippe af med vand lurer indeni, når du har gået svømning. Hvis du ønsker manuelt at bruge denne funktion, skal du stryge op fra de vigtigste hjem skærmen for at få vist Apple Ur Control Center. Kig til vand-dråbe-ikon, og tryk på det. Du vil derefter blive bedt om at vride den digitale krone til at skubbe vandet.

Det er faktisk en god idé at trykke på dråben-knappen, før du kom i bad eller swimmingpool (men vær ikke bekymret, hvis du glemmer), som det også låse skærmen, så det forvirrende vanddråber for dine egne fingre.

Ping din iPhone

Taber du din iPhone? God ting du har din Apple-Ur på, fordi det kan hjælpe dig med at finde dit håndsæt i en knivspids. Før fingeren opad for at få Kontrol Center, ser for ‘Ping iPhone’ – knappen, og tryk på for at blive genforenet med din iPhone. Hvis du trykker på og hold ‘Ping iPhone’ – knappen, din iPhone ‘ s LED-blitz blinker, giver dig en visuel skjule i tilfælde af at højttaleren bliver også dæmpet.

Bruge billeder som se ansigter

37 Apple Watch tips and tricks

Som standard Apple Ur vælger billeder fra Favoritter mappe på din iPhone – noget, vi aldrig havde tænkt på at bruge før. Så gå ud og tag nogle billeder i iOS brug hjertet-knappen i bunden. Når du bruger fotoalbum-se, se det i øjnene, vil tilfældigt vælge billeder fra den mappe. Du kan trykke på for at bladre gennem billeder.

Alternativt, med watchOS 4 du kan nu slukke for disse billeder i trippy design med kalejdoskop ansigt. På din iPhone, skal du nu nu se en ‘Opret Watch Face’ i menuen handling på et billede. Dette vil lade dig holde billede på dit Ur, enten som det er, eller i kalejdoskop form.

How to use Apple Watch

Svar fra håndled

34 Apple Watch tips and tricks

Apple er stadig ikke har et tastatur på Apple-Ur (og sandsynligvis aldrig bliver), men der er andre måder du kan reagere på sms ‘ er og emails. Bortset fra at bruge brugerdefinerede svar, kan du enten trykke på mikrofonen for at diktere svar med din stemme, eller kradse det bogstav for bogstav. Det er en lille tasking, men Siri er at blive bedre til at stemme afsløring, og når du er forbundet med visse Bluetooth-hovedtelefoner med en mikrofon, den erfaring er meget glattere.

Force genstarte

Apple siger, at gøre denne handling som en sidste udvej, så hvis du er efterladt med intet andet valg, så hold den Digitale Krone og side-knappen sammen i 10 sekunder. Ligesom genstarte din iPhone, Apple-logoet dukker op, og dit ur skal genstarte.

Få din næste Apple Ur fix

  • Apple Watch app essentials Apple Ur app essentialsThe bedste for din LTE-aktiverede Serie 3
  • Best Apple Watch straps Bedste Apple-Ur strapsFor dressing op, går der kører, og alt det i mellem
  • Essential guide: How to set up your Apple Watch Essential guide: Hvordan at oprette din Apple WatchMissing hæfte: Vi forklare, hvordan du får Apple Ur arbejder på din måde
  • ​The best Apple Watch charging stands De bedste Apple-Ur opladning standsCharging behøver ikke at være grim med disse Apple-Ur tilbehør
  • What your Apple Watch Activity Rings say about you Hvad din Apple-Ur Aktivitet Ringe sige om duden ringe på din Apple-Ur afslører meget mere, end du måske tror

Dæksel til at slå

Hvis dit Ur er indstillet til at give dig besked, eller ring med lyd, men du er midt i et møde eller en situation, hvor højt dings er uhøflig, kan du slå ‘Dække ‘ Mute’ i Lyd & Haptics indstillinger. Derefter skal du blot dække dit ur for tre sekunder for at det træder i kraft.

Bruge tredjeparts komplikationer

34 Apple Watch tips and tricks

Tilføjet til mix i watchOS 2 (men vi vil tilgive dig, hvis du er ny til dette), oplysninger, der kan trækkes fra tredjeparts-apps, som i se ansigter. De vigtigste ansigt for dette er stadig nyttigt, Modulære, men Utility og Chronograph har også mulighed for at tilføje data fra kan lide af CityMapper og AccuWeather.

Tryk og hold på ur ansigt for at bladre gennem valg af ansigter, og tryk på Tilpas for at angive en redigeringstilstand. Stryg til højre for at gøre de områder, der kan tilpasses, vises i kasser. Tryk på det område, du vil ændre, og derefter bruge den krone til at rulle gennem indstillinger – dette er, hvor disse tredjeparts komplikationer kan være tilføjet. De fleste kan blive slået fra, hvis du foretrækker minimalistisk look.

Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med Se ‘ s lille skærm, kan du også gøre dette på din iPhone via Ansigt Galleri i medfølgende app.

Brug Theater Mode

Har du nogensinde siddet i en mørk biograf, flyttede armen for at få en lidt mere komfortabel og derefter set et fyrtårn gå ud på dit håndled? Det var din Apple Ur. For at undgå at blive en plage i en biograf, kan du stryge op på urskiven, og klik på det græske teater, står over for at aktivere Teater-Mode, som vil holde dit Ur display off i løbet af din film.

Gøre nogle fitness-baseret cardio

39 Apple Watch tips and tricks

Apple GymKit er endelig begyndt at rulle ud, og mens det vil tage et stykke tid for fitnesscentre i hele verden til at komme i nødvendigt udstyr, og processen er begyndt. I det væsentlige, GymKit giver dig mulighed for at tryk på dit Apple-Ur til en NFC-terminal på cardio udstyr, som vil perfekt synkronisering af alle dine træningsdata.

Tidsrejse gennem din dag

Rulning den digitale krone, når du bruger et ur ansigt, der understøtter kalender funktioner (Modular eller Nytte) vil gøre det muligt for dig at bladre gennem kommende eller tidligere begivenheder i din kalender. Dog, dette er slået fra som standard. At vende det på hovedet til Ur-indstilling i programmet Watch, og skift Tid Rejser til. Du vil derefter være i stand til at rulle gennem dagens begivenheder; at Trykke på crown vil du vende tilbage til nutiden.

Slå dit Ur i en seng ur

34 Apple Watch tips and tricks

Night Stand Mode blev introduceret tilbage i watchOS 2. Så når du sætter dit ur på afgift bare tip det på sin side, for at vende din smartwatch i en smart lille ur.

Tør meddelelser

34 Apple Watch tips and tricks

Hvis du er overbebyrdede af meddelelser du kan slette dine nyere historie ved at stryge nedad fra toppen af skærmen for at få adgang til en kronologisk liste. Når vises, kan du få dem alle ved at ved at trykke længe på skærmen så trykke på Ryd Alle.

Overføre et opkald til din iPhone

Modtog et opkald på dit Ur, men ønsker at fortsætte med det på din faktiske telefon? Ikke noget problem. Accepter opkald fra smartwatch, og stryg op til at sende det over. Problemfri.

Re-åbn det sidst brugte app

Skift mellem apps er nemt, så godt du kan springe tilbage til den sidst brugte app bare ved at trykke to gange på den Digitale Krone.

Sætte uret i power reserve tilstand

Dræning strøm alt for hurtigt? Stryg op på de vigtigste ur skærmen for at få Kontrol Center. Det første ikon viser den aktuelle batteristatus. Tryk på denne for at afsløre Power Reserve-knappen.

Trim meddelelser

34 Apple Watch tips and tricks

Som standard Apple-Ur vil vise en meddelelse, der vises på din iPhone, men du kan vende hver en off individuelt med til at dæmpe den digitale støj. I iPhone Apple Ur app-menu tryk på Meddelelser, og rul ned til ‘spejl iPhone indberetninger fra’ og begynder at vende sig fra de irriterende lovovertrædere.

Føje musik til dit ur

Apples Musik-streaming nu kommer direkte til din Apple-Ur tak til cellulære støtte på Serie 3. Men at tilføje Mp3-filer til din Apple-Ur er stadig din bedste fremgangsmåde, hvis du ønsker at parre det med nogle AirPods for musik. Du bliver nødt til at gå over til den kammerat, Se app, derefter over til den Musik afdeling.

Her ser du et par muligheder. Du kan have et par stadigt opdatering spillelister automatisk synkronisering af musik til dit Ur, når det oplades. Du kan også manuelt tilføje sange efter kunstner, album og afspilningsliste lige under det. Heldigvis, Apple har gjort det meget, meget lettere end før. Tidligere, bliver du nødt til at oprette en afspilningsliste først, før synkronisering over noget musik.

Få den fulde detaljer: Hvordan til at tilføje musik til din Apple-Ur

Naturligvis, bør du få en god par Bluetooth-hovedtelefoner til at lytte til musik. AirPods fungerer bedst. I virkeligheden, når du begynder at afspille en sang på dit Ur, og der er ingen Bluetooth-hovedtelefoner er tilsluttet det vil kaste op en lille pop-up vindue, der beder dig om at synkronisere nogle hovedtelefoner.

Sat op til venstre hånd

34 Apple Watch tips and tricks

Den Digitale Krone er ikke de bedste forudsætninger for at syd poter, der generelt bære deres ur på højre arm. Men, du kan have Apple Se flip sine kontroller, så crown arbejder på nederst til venstre i stedet for øverst til højre. I iPhone companion app, gå til Generelt > Ur Orientering og vælg derefter dit foretrukne håndled og Digitale Krone position.

Omorganiser dine apps

35 Apple Watch tips and tricks

Heldigvis er der et par forskellige måder at organisere dine apps i watchOS 4. Du kan holde de gamle honeycomb nettet, hvis du vil, og hvis du vælger den måde, ved, at det er meget nemmere at fyre op companion app, hovedet over til App Layout og organisere det hele der. Hvis du ønsker at være færdig med honeycomb nettet, kan du også skifte til et liste-view. På Uret, bare tvinge tryk på program-selection til at vælge til grid view mulighed.

Trim se ansigter

Mens Mickey har været over for Apple ‘ s marketing kampagne, er det stort set umuligt at fortælle tid fra hans stumpet arme. I virkeligheden er der kun tre watch står vi rent faktisk kan holde ud at bruge. Forvise resten ved at skubbe op på eventuelle ulovlige design. Hvis du vil tilbage, skal du bare trykke på + ved slutningen af listen.

Gør Mickey og Minnie tale

34 Apple Watch tips and tricks

Sige, at du er en smule trist, og du har brug for et stød af glæde. Du kan gå over til din Mickey eller Minnie se ansigtet, og tryk på dem for at høre dem fortælle dig den tid i deres varemærke stemmer. Du bliver nødt til at sørge for, at det er på af tekst til Lyde Og Haptics i makker og gør det muligt for “Tryk for at Tale”.

Slet lager Apple apps

Medmindre du er virkelig investeret i aktiemarkedet, som du sikkert ikke har rørt Apples Aktier app på iPhone. Så hvorfor vil du så åbne den op på din Apple-Ur?

Tilbage i iOS 10, Apple tilføjet muligheden for at fjerne lager apps fra din iPhone. Heldigt for dig, at slette disse lager apps også fjerner dem fra din Apple-Ur.

Master den nye app Træning

35 Apple Watch tips and tricks

Apple ‘s Træning app’ en fået en stor opgradering i watchOS 4. Det har fået et nyt udseende, for det første, og omfatter en hel bunke af nye træningsprogrammer, som Høj Intensitet Interval Træning. Men det er også bare nemmere at bruge. For eksempel, hvis du stryge til venstre kan du kø over træning, lås skærmen til svømning og stopper eller holder du pause i træningen.

Læs dette:Apple Ur Aktivitet og Træning app forklaret

Ved måde, når du afslutter en træning nu, det gemmer automatisk det. Ikke mere at skulle klik på gem, når du er færdig. Hvis du stryge til højre, vil du være i stand til at få hurtig adgang kontroller din musik, herunder ændring af sporet og at hæve og sænke lydstyrken. At klikke på de tre prikker i højre øverste hjørne vil lade dig tilpasse din træning en smule, ændring af kalorier og tid.

Oprettet Apple Betale Kontant

39 Apple Watch tips and tricks

Ny watchOS 4.2, Apple Betale Kontant, er hovedsageligt et forudbetalt betalingskort, der vil både lade dig betale for ting i butikkerne og betale venner. Så hvis du skylder dine venner for at spise frokost, eller om du blot tabt et væddemål, kan du blot åbne app meddelelser på dit Ur og betale dem. Du kan også anmode om penge fra venner, hvis de er at undgå dig.

Opsætning af Apple Betale Kontant, er enkel. Hvis du har et betalingskort, der er knyttet til din Apple Betaler konto, alt du skal gøre er at hoved til Indstillinger på din telefon, så ‘Wallet & Apple Betaler” og derefter ” Apple Betale Kontant.’ Du skal blot acceptere de vilkår og – voila – du er alle indstillet.