Griffins PowerMate Går Trådløst med PowerMate Bluetooth

0
59

Av

Michael Andronico, Redaktør
|
Januar 5, 2014 04:01 am

  • MER

PowerMate Bluetooth

Den PowerMate knotten har vært å hjelpe brukere med å effektivisere hverdagen PC-og Mac-virksomhet siden 2001, og Griffin har bare klippe ledningen på denne ikoniske tilbehør. Den populære perifer har gått trådløst med PowerMate Bluetooth, som vil finne sin vei til butikker i sommer for $59.

Den PowerMate Bluetooth-har en mer symmetrisk design enn forgjengeren, samtidig som du beholder den enheten aluminium sminke og signatur blå glød på bunnen. Den trådløse bryteren kan bli spunnet og klikket som en mus, slik at brukerne til å gjøre alt fra grunnleggende volum kontroll for å presisjon video redigering.

 MER: Best Bluetooth-Høyttalere 2014

Brukere kan koble flere PowerMates sammen over Bluetooth, slik at du kan montere en mini control center for datamaskinen din. Den PowerMate Bluetooth kan programmeres til å utføre en rekke PC-og Mac-kommandoer, og kommer optimalisert for GarageBand og iMovie på sistnevnte plattform.

PowerMate er dedikert samfunnet har fått ganske kreativ med tilbehøret før, laging tilpasset MIDI-kontrollere og et fullt spillbart spill av pong ved hjelp av et rutenett av koblet PowerMates. Vi ser frem til å gå med hendene på med PowerMate Bluetooth på CES 2014, og ivrig etter å se hva som unik bruker forbrukerne finne for enheten når den kommer inn i wild denne sommeren.

  • Topp 10 Bærbare Pc Nå
  • Beste Og Verste Notebook Merkevarer
  • Topp 8 På Windows-Nettbrett-Laptop-Hybrider

Forfatter-Bio

Michael Andronico

Michael Andronico, Redaktør
En hengiven gamer og tech-entusiast, Mike Andronico sluttet seg til den Bærbare pc-team i juli 2013. Med en B. A. i Journalistikk fra Kjøpet College og erfaring på GameNGuide, Sensor-og 2D-X, Mike takler alt fra iPhone ryktene i dybden maskinvare anmeldelser.
Michael Andronico, Redaktør